- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.618
- 133
- 43
- Konu Sahibi eczpinar00
-
devlet memuru olmak zaten elimi ayağımı bağlıyor.İnanın devlette de böyle yöneticiler var.Özel sektörün zaten adı çıkmış.Rabbim tüm çalışanlara kolaylık versin işlerindeişten çıkartilsaniz bile sorun yapmayin. Canın kıymetini halden hastalıktqn anlamayan biriyle çalışmaktansa başka bir eczane veya kurumda çalışmak daha iyidir. Her şeyin hayırlısı...
Bahanesi.rapor alma riskim hanımefendiyi germiş.Ben de işimi severek yapıyorum aba altından sopa gösterme.Bu kadın hep mi psikopattı yönetim değişti de iç yüzü meydana mı çıktı şaşkınımGercekten o birimde çalısmaya engel olacak bir hastalık değilse itiraz edin.
taciz kısaca,huzursuz etmeKendisi de sağlıkciysa aslında daha iyi bilmesi lazım rapor senin yasal hakkın böyle bir şey yapmak ne alaka hayret bir şey yani.
ruh hastası desen hakaretten soruşturma.Ben Allah dan dayanma gücü diliyorumtaciz kısaca,huzursuz etme
Bahane olmayabilir mi acaba ?Bahanesi.rapor alma riskim hanımefendiyi germiş.Ben de işimi severek yapıyorum aba altından sopa gösterme.Bu kadın hep mi psikopattı yönetim değişti de iç yüzü meydana mı çıktı şaşkınım
peki ağır grip ya da mens dönemi ağır geçtiğinde ya da Allah korusun akut bir rahatsızlık çıkması halini gözardı edemem ki.Zaten 72 saati geçirmem kaldı ki aylarca rapor alanlar var.Belki de bu ters geldi 'pınar nasıl hasta olabilir' inşallah buna da alışır.Çünkü sağlık buBahane olmayabilir mi acaba ?
Samimi Şekilde rapor almayacağınızı söylerseniz.
Eğer gercekten haksızlık OLdupunu düşünüyorsanız bence gidin itiraz edin.peki ağır grip ya da mens dönemi ağır geçtiğinde ya da Allah korusun akut bir rahatsızlık çıkması halini gözardı edemem ki.Zaten 72 saati geçirmem kaldı ki aylarca rapor alanlar var.Belki de bu ters geldi 'pınar nasıl hasta olabilir' inşallah buna da alışır.Çünkü sağlık bu
Bakalım yönetimle konuştu benden önce muhtemelen.Yeni yönetim de sağlıkçılardan oluşuyor ve aklı selimlerse bu kadına meydanı bırakmaz.Benim direk polemiğe girmem bana zarar verir.Sabrımı ve sakinliğimi koruyup dilimi tutarsam inşallah çözüme kavuşacağına inanıyorumEğer gercekten haksızlık OLdupunu düşünüyorsanız bence gidin itiraz edin.
Inş eğer olmazsa da araya birilerini sokarsın.Bakalım yönetimle konuştu benden önce muhtemelen.Yeni yönetim de sağlıkçılardan oluşuyor ve aklı selimlerse bu kadına meydanı bırakmaz.Benim direk polemiğe girmem bana zarar verir.Sabrımı ve sakinliğimi koruyup dilimi tutarsam inşallah çözüme kavuşacağına inanıyorum
Bazen gitmek kalmaktan hayırlıdır denir ya.O yüzden hayırlısı diliyorum.İnşallah onca sıkıntının arasında bu kadın bana musallat olmaz çünkü aldığınız para sabitInş eğer olmazsa da araya birilerini sokarsın.
Gitseniz ne olur ? Maaşınız daha mu düşük olacak ya da işiniz mi garanti olmayacak ?Bazen gitmek kalmaktan hayırlıdır denir ya.O yüzden hayırlısı diliyorum.İnşallah onca sıkıntının arasında bu kadın bana musallat olmaz çünkü aldığınız para sabit
emek verdim bulunduğum birime ama artık önemsemiyorum teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsunGitseniz ne olur ? Maaşınız daha mu düşük olacak ya da işiniz mi garanti olmayacak ?
Ben inadına raporu alırdım, o dedi diye ezilecek halin yok hiçbir şey de yapamaz :) eğer yine bir şey diyecek olursa da cevabını verir, kapatırdım telefonu.taciz kısaca,huzursuz etme
Bakalım bugün başladım işe gergin moralsiz.Sadece bu nasıl eczacı diye düşündüm.Bu kadın normal değil Rabbim bildiği gibi yapsın diyorumBen inadına raporu alırdım, o dedi diye ezilecek halin yok hiçbir şey de yapamaz :) eğer yine bir şey diyecek olursa da cevabını verir, kapatırdım telefonu.
Çünkü buna tamam dersen yarın başka bir şeyden seni üzecek belki,belli olmaz.
Demir eksikliği için diyor ki ;'kronik rahatsızlığın varsa nasıl çalışacaksın'Doktor rapor verdiğine göre rahatsızsınız, bu durumda hiç kimsenin laf söylemeye hakkı yok, lütfen bu konuda eZilip büzülmeyin
Kadından birimde çok kişi şikayetçi zaten ama insanları da birbirine kırdırıyor ve ortam kalabalık.Şu an ben son örnek oldumdelil toplayip.mobbing davasi acin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?