- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Komik miBayan değil kadın :)
Espiri yapmamış ki.Komik mi
Bu hayati önem taşıyan düzeltme için teşekkürler. Konuya gelince muhatap olmayın, ben tanımıyorum henüz önyargıyı sevmem deyip sonlandırın konuşmayıBayan değil kadın :)
Komik değil yanlış. Siz de kadınsınız, doğrusunu öğrenin.Komik mi
O bağğğyanla konuşmayınMerhaba,
İşyerinde bir bayan var benim çalıştığım yöneticiyle çok eskiden beri çalışmış sürekli bana onu kötülüyor.Ona zamanında çok kötü davranmış bak görürsün sanada aynılarını yapacak diyor.Cok sinirlerimi bozdu her gün boyle yani anlatıp duruyor.Bende artık muhattap olmamaya karar verdim.sizce napmaliyim
Birde diyor senin yerine başkasını Alacak sana kötü davranacakBu hayati önem taşıyan düzeltme için teşekkürler. Konuya gelince muhatap olmayın, ben tanımıyorum henüz önyargıyı sevmem deyip sonlandırın konuşmayı
UgrasamiyicamKomik değil yanlış. Siz de kadınsınız, doğrusunu öğrenin.
("Komik mi" demeniz komikti ama.)
Böyle anlatılınca ben heyecanla işime gelemiyorum olumsuz etkileniyorum anlatmazsan sevinirim der konuyu kapatırdım.Merhaba,
İşyerinde bir bayan var benim çalıştığım yöneticiyle çok eskiden beri çalışmış sürekli bana onu kötülüyor.Ona zamanında çok kötü davranmış bak görürsün sanada aynılarını yapacak diyor.Cok sinirlerimi bozdu her gün boyle yani anlatıp duruyor.Bende artık muhattap olmamaya karar verdim.sizce napmaliyim
Ugrasamiyicam
Kötü bir şey demiyoruz. Bir kadın olarak çirkin eril dilden kurtulun diye uyardık. Siz bilirsiniz.Ugrasamiyicam
Kötü bir şey demiyoruz. Bir kadın olarak çirkin eril dilden kurtulun diye uyardık. Siz bilirsiniz.
Bence bir psikologa falan gidin benden tavsiye pek iyi görünmüyorsunuz ama siz bilirsiniz tabiKötü bir şey demiyoruz. Bir kadın olarak çirkin eril dilden kurtulun diye uyardık. Siz bilirsiniz.
Tamam onu da bu dediklerin olursa düşünürüm beni etkileme deyinBirde diyor senin yerine başkasını Alacak sana kötü davranacak
Dünyadan haberiniz yok. Üzüldüm gerçekten.Bence bir psikologa falan gidin benden tavsiye pek iyi görünmüyorsunuz ama siz bilirsiniz tabi
Sana kötü davrandıysa bu benim sorunum değil, kendini savunmalıydın, bana kötü davranırsa da bu senin sorunun değil, ben kendimi savunurum. Olmayan şeylerle bile kendini dolduruyorsun beni de bunaltıyorsun. Yeter artık. Ben çalışmaya geliyorum, terapistin değilim. Adam orada, git ona içini kus diyin. Arkadaşınız değil bir şeyiniz değil neden çekiyorsunuz bu durumu? Başına gelenler başınıza gelse oh çekip ben sana demiştim diyip bık bık etmeye devam edecek. Takıntı yapmış resmen.Merhaba,
Allah size sifa versin durumunuz kötü alakasız yorumlar yapıyorsunuz algılama sisteminiz çökmüş benide meşgul etmeyin sizin gibilere ayıracak vaktim yokDünyadan haberiniz yok. Üzüldüm gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?