Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipçi sayısı artınca ne oluyor, bunu herkesin isteyebileceği bir şey olduğunu nereden çıkardın? Takipçi sayım kaç, bilmem bile.Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek![]()
Allah korusun. KK Huvese’nin işten atılmasını ve tekrar iş arama sürecine girmesini kaldıramaz.İş yerinde bu tarz şeyler çok sakıncalı,çalıştığım otelde önbüro ve resepsiyondaki personeller arasında yakınlaşma olduğu için ikisininde çıkışını verdiler.
Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek![]()
Ee siz beğendim göndersem mi istek diyorsunuz?yani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
Normal falan değil. Samimiyetin olursa ve sana da ilgisi olursa zaten o seni ekler merak etme. Ama is yerinde kimseyle sevgili olunmaz tekrar ediyorum hiç gerek yokEklesem çok büyük olay olacak galibayani ne bileyim bir yandan normal ne var diyorum bir yandan o kadar samimi değiliz niye bana istek attı diye düşünür mu bilmiyorum tek bildiğim çocukla iletişime nasıl geçeceğim