İşyerindeki çoçuk ınstagram istek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuşup eklesem o daha mantıklı göze batmaz bir şekilde iletişim kurmaya çalışacağım en basitinden günaydın nasıl gidiyor gibi falan desem olur demi

Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek😂😂
Takipçi sayısı artınca ne oluyor, bunu herkesin isteyebileceği bir şey olduğunu nereden çıkardın? Takipçi sayım kaç, bilmem bile. 🤦🏻‍♀️

Sırf aynı iş yerinde olduğu için iki üç kere selamlaşmış olmak, sosyal medyadan ekleşmek için yeterli bir sebep değil. Biraz ağır ol, cool davran yav sürekli “ne var bunda gayet doğal, ne var onda herkes yapabilir.” ahsjsjsjjs

İş yerinde bu tarz şeyler çok sakıncalı,çalıştığım otelde önbüro ve resepsiyondaki personeller arasında yakınlaşma olduğu için ikisininde çıkışını verdiler. İkincisi olur da ilişki biterse işe gitmek zulüm olur,sonuçta günümüzün büyük kısmı işte iş arkadaşlarımızla geçiyor sürekli gergin bir ortam olacak o şartlarda işinizi yapabilecek misiniz?

İş yerinde bu tarz şeyler çok sakıncalı,çalıştığım otelde önbüro ve resepsiyondaki personeller arasında yakınlaşma olduğu için ikisininde çıkışını verdiler.
Allah korusun. KK Huvese’nin işten atılmasını ve tekrar iş arama sürecine girmesini kaldıramaz.

Göndermedim bu kadar ne var bunda anlamadım demek istek gönderen her kişi bunu yanlış anlıyor Facebook ta instada ortak arkadaş varsa onerilenler de çıkar istek gönderirsin ne var bunda takipçi satın artıyor en küçük şeyden bu kız kesin benden hoşlanıyor mu diyecek😂😂

E o zaman neden konu açtın =)
Elbette iş arkadaşlarını sosyal medyadan ekleyebilirsin, lakin 3 hafta kısa bir süre değil mi bunun için ?
Ben de okula başladım, 1 dönem geçti öyle eklemeye başladım sosyal medyadan. Hele öyle bi kaç kez ayak üstü konuştuğum hocaları eklemedim, birlikte sık sık sigara içtiğim muhabbet kurduğum insanları ekledim. Ama sen yorumlarımızı beğenmediğine göre ekle gitsin ;)

Eklesem çok büyük olay olacak galiba 😂😂 yani ne bileyim bir yandan normal ne var diyorum bir yandan o kadar samimi değiliz niye bana istek attı diye düşünür mu bilmiyorum tek bildiğim çocukla iletişime nasıl geçeceğim

yani ne var ki instadan eklemekte her istek gönderen senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki aynı yerde çalışıyoruz sonuçta hoşanıyor demesi için daha elle tutulur gözlemlere ihtiyaç var
Ee siz beğendim göndersem mi istek diyorsunuz?
Nasıl o şekilde görünmez diye kendinizi savunuyorsunuz ki😅
Aslında başlık ve içerik baya uyumlu idi ama verdiğiniz cevaplar kpss sorusunda içerik ile hangisi uyumsuzdurun cevabı gibi olmuş.

Instagramdan istek gönderince ne oluyor? Daha yeni işe girer girmez is yerinden birini eklemek, bismillah bi soluklan bence biraz. Once biraz işine mi odaklansan acaba? Is yerinde sevgili olma fikri de çok yanlış bir kere. Sevgili olmak niyetinde değilim falan diyorsun da ya ne niyetindesin o zaman? Is yerinde herkese olabildiğince mesafeli davranıyorum ben özellikle erkeklere. Hiç gerek yok dışarıda kıtlık mi çıktı. Is yerinde kimsenin benim özel hayatımı bilmesine gerek yok. Özetle istek falan gönderme yani. Şu erkeklerin bi tarafını kaldırılıp durmayın Allah aşkına

Eklesem çok büyük olay olacak galiba 😂😂 yani ne bileyim bir yandan normal ne var diyorum bir yandan o kadar samimi değiliz niye bana istek attı diye düşünür mu bilmiyorum tek bildiğim çocukla iletişime nasıl geçeceğim
Normal falan değil. Samimiyetin olursa ve sana da ilgisi olursa zaten o seni ekler merak etme. Ama is yerinde kimseyle sevgili olunmaz tekrar ediyorum hiç gerek yok

Birazcık mesafe koy birazcık tanı öyle yaklaş. Onun "benden hoşlanıyor" düşünmesinden ziyade "acaba o doğru insan mı" diye bir incele

İstek göndermedim biraz gözlemleyip ona göre artık eğer fark ederse ilgisi olursa o istek gönderir.İnşallah olur biyomedikal mühendisi çok ağır başlı sakin ve surat ifadesi hep gülümser durumda.Yakısıklı da ama ben sekreterim beni ne yapsın düşüncesi var benden daha üst konumda meslek olarak.Zamanla samimiyetimiz artar mı bilmiyorum.

Çevremde ailede muhendis cok var anaları hep ogullarına denk veya doktor mimar arıyor bilgin olsun. Tabi hersey nasip kısmet işi yinede bilinmez ama madem agır baslı cocuk kendisi gibi agırbaslı kızlara ilgi duyar, sen mumkun oldugunca seviyeli dur instada ekleme

ben yerinizde olsam ekleme yapmam ama ilişki durumunu, paylaşımlarını merak ediyorsanız neden bir fake hesabınız olmasın :KK20:

baktım zaten hep doğa resimleri var sırf ınstasında kalabalık arkadaş grupu bar içki resimleri değil kayak yaparken deniz kenarı vb resimleri var

Bence ekleme. İşe yeni girmişsin biraz zaman geçsin. Aranızdaki muhabete göre eklersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X