İşyerindeki dengesiz kadın

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
İşyerinde bir bayan var karşı odamda çalışıyor normalde çok dengesiz biri beni bazen yemeğe çağırıyor.Bende gitmiyorum çoğunlukla en büyük zevki beni başkalarının yanında bozmak bu nedenle gitmiyorum.Bugun neyse gideyim dedim yanina birileri geldi bende sohbete katildim.Ama yemek yerken çok konuşamıyorum normalde yinede konuşmaya çalıştım.Sonra durup dururken bu kadın saldirmaya basladi .Sen niye bu kadar sessizsin hayırdır yeni gelin gibi süzülüyorsun dedi.hesap sorar gibi.Ortamda sevmediğin biri mi var dedi.Bende ne alakasi var öyle bisey yok dedim biraz durdum kalktim.Sonra odaya geçerken bahcedeyiz gel dedi.bende sessiz kalmadim hayırdır sen niye bana yemekte öyle dedin dedim ay ne biliyim bana öyle geldi kusura bakma dedi sert bir üslupla.bende gitmedim kapımı kapattim.artik uzak durmak istiyorum böyleleri dengemi bozuyor çok moralimi bozdu.nasil uzak durabilirim karşı odamda çünkü kafayı bana takti galiba.

Çağırdığında gitme, iş dışı muhattap olma bence. Bu tarz insanlar tehlikeli insanlar. Sana özel olmasa bile birilerine sataşmaktan çok zevk alırlar. Bu tutumu sana karşı mı peki yani özellikle sana mı gıcık oluyor?

kapınızı kapatır görmez duymazsınız bir süre sonra bırakır çağırmayı sorarsa da yorgunum başım ağrıyor de geç.

bazı tipler sessiz insanları ezerek kendini ön plana çıkarmaya bayılıyo. kücükken bende aşiri sessizdim ve sınıfta bu tip kız erkek arklar hep benmle dalga geçip yüksek sesle beni rencide edici konusurdu biliyo ki ben cevap veremicem bu onların hosuna giderdi eğlenirlerdi sürekli bana takılırlardı zamanla dahada körelip tüm sınıfla iletişimim kesmiştim senelerce. yetiştirilme meselesi. genelde dışa dönük yada öncesinde eziklik psikolojisi yaşayıp kendini yükseltmek, toplum içinde kimligini büyütmek isteyen tipler zamanında kendine yapıldıgı gibi baskasını küçük görerek ego tatmin ediyo. özellikle okulda ve işyerlerinde değişmeyen kuraldır bu.ne kadar kalabalık insan topluluğu varsa bu oran yükselir diğerleride bu gerizekalıya çanak tutarak gülüp geçer genelde bu tiplerle ben başetmeyi öğrenemedim çünkükendi eğitim seviyesine genel kültürüne zekasına ve tipine bakmadan inanılmaz şekilde karşısındaki insana sallar asla dinlemezler boşta olsa laf kalabalıgı konusurlar neden zeka düşük çünkü. takmamak gerekiyo ama oda ne mümkün mecbursan bi şekilde okkalıca g.t etmek lazımki bi daha cesaret edemesin görünce yolunu değiştirsin. aslında bi temiz dayak yese düzelirde işte toplumsal ahlak kurallar bla bla

Karakterinizi bilmiyorum ama ( kimi insan pasif kalır) aynalama yaparsanız o sizden vazgeçer kurduğu cümleleri aynı siz de ona ortamlarda kurun salak değilse sizinle uğraşmaması gerektiğini anlar

Genelde herkese laf atan bir tip ama özellikle yanında birileri varken bana satasir bi kere yemekte yine yaptı

kıskanıyor sizi çok açık. onda olan eksik birşey sizde var. belki güzellik, belki zeka belki de bulundugunuz konum. ama kıskandıgı cok açık. kendinizi kapatmayın bosverin kıskansın dursun. sadece iş dısında muhattap olmayın yeter. çok böyleleri

Üstünüzden prim kasmaya çalışıyor asla ezdirmeyin kendinizi siz de ona laf vurun. Üzgünüm ama başka türlü anlamıyorlar, cevap vermeyince korktuğunuzdan sustuğunuzu zannediyorlar.

Evet ya dedim sonra işte neden böyle konustun diye seviyesine de düşmek istemiyorum aslında

Belkide bugün kiyafetimin çok yakıştığını söyledi sonra böyle yaptı kesin şimdi arkamdan atıp tutuyor

Karakterinizi bilmiyorum ama ( kimi insan pasif kalır) aynalama yaparsanız o sizden vazgeçer kurduğu cümleleri aynı siz de ona ortamlarda kurun salak değilse sizinle uğraşmaması gerektiğini anlar
Zaten aynı ortamda bulunmak istemiyorum böyle bir imkanım var bu nedenle uğraşmak zaman kaybı

Size bir sey dediğinde cevabı yapistirin,sert bir dille ama hakaretsiz,suclu duruma dusmeden.Sizin dişli olduğunuzu görünce susacaktır, bastan susup sinerseniz devam edecektir. Kıskanıyor irtibatı kes diyenleri dinleme iş ortamı bu ister istemez muhattap olacaksın,politik ol,politik olan kazanir.Kendini ezdirme ama merhabanı da kesme yoksa sorunlu sen ilan edilirsin,yabaniye çıkar adın. Akrebi her zaman yanında tutacaksın ki seni sokmasın,içten içe sevme ama çaktırma yolunda takıl.

Çağırdığı yerlere gitmeyerek ve iş harici muhatap olmayarak uzak durabilirsiniz.

Benzer bir durumu bende yaşadım aynı şekilde yemeğe çıkmıştık ve bana sen çok sessizsin dinliyorsun konuştuğun yok çok sinsisin dedi üstelik iki kez sinsi olduğumu söyledi. Daha sonrasında tavrımı net bir şekilde ortaya koydum gelip benden özür diledi sonrasında iletişimi tamamen kopardım. Sizde aynı ortamda bulunmamaya çalışın sohbet halinde olmayın kendi işinize odaklanın. Ben yapı olarak sessiz sakin olduğum için kendisi beni ezmeye çalışmıştı sanırım sizde de durum böyle.

Ben dedikodu sevmiyorum böyle olmadığım için sinir oluyor sanırım ama arkamdan konuştu bugün kesin bende tavrımı koydum sonra merhabam var sadece kendi geliyor sürekli yüzsüz zaten ama uzak durucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…