İşyerindeki diyaloglar

Sanırım pek konuşan biri değilsiniz ve bunu bir eksiklik olarak görüyorsunuz. Kadının da bunu alenen söylemesi sizi rahatsız etmiş. Pek konuşkan olmadığınızı diğerlerinin de fark etmesini sağlamış gibi hissetmişsiniz.
Yoo baya konuştum bu nedenle böyle demesi tuhafıma gitti yani kendini daha çok konuşuyor göstermeye çalıştı marifetmis gibi

ne felsefi ne sanatsal muhabbetlere girmem iş yerinde bu muhabbetlerde hep biri kendini haklı çıkarmak ister. herkesin düşüncesi farklı.

Aslında çok konuşarak kendini ispat etme çabası var kadinda bu nedenle övünüyor

Seni konusturmadik demesi bence kendince mahcubiyet içeriyor bana öyle geldi yoksa o şekilde neden desin ki siz daha iyi anlarsınız ama bana tam aksi sizden şakayla karışık hafif kendince özür dilemiş gibi geldi.

Sizin birilerini şikayet etmeye değil hazir cevap olmaya ihtiyacınız var. Bu yönünüzü geliştirin derim

Bilmiyorum bu tam benim söyleyebileceğim bir şey gibi geldi yaaa sana fırsat bırakmadık diye takilabilrdim. Hatta karşımdaki benden genç biriyse kızcağızin lafını ağzına tikadik hahaha der gülerdim. Hic kotu algılanabilir diye düşünmedim. Bunu karşımdaki insana şakayla karışık takılmak için derdim ve cidden ezme niyetiyle demezdim sessizlik çünkü bence güzel bir şey ağırbaşlı bisey. Size laf atarak yakınlık kurmaya çalışmış olabilir mi? Yani her sözden her davranıştan da ezme manası çıkarmayın bence neden ezmek istemiş olsun ki?

Gündelik normal hayatınızda sessiz sakin ketum ağzını bıçak açmayan bir insan mısınız? Merak ettim durumunuzu.
Çünkü kadının söylediği cümle gayet normal alınacak bir durum yok espri yapmıs. Alınmanızı ilk kıtada yazdığım yerlere bağlıyorum hassas mısınız acaba bu konuda alındınız?

Bende böyle laf atarım arkadaslarıma kesinlikle art niyetim olmadan.

Gündelik normal hayatınızda sessiz sakin ketum ağzını bıçak açmayan bir insan mısınız? Merak ettim durumunuzu.
Çünkü kadının söylediği cümle gayet normal alınacak bir durum yok espri yapmıs. Alınmanızı ilk kıtada yazdığım yerlere bağlıyorum hassas mısınız acaba bu konuda alındınız?

Bende böyle laf atarım arkadaslarıma kesinlikle art niyetim olmadan.
Düşünmeden konusmam pek ama hic konusmayan birisi değilim kadinin söyleme tarzı hoşuma gitmedi galiba

Politik olmak iyidir bence takılma bu şekilde devam et rahatsız olduğun yeri yeri gelince insanların yüzüne söylersin.

Back
X