- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
E tamam işte kalın bulunduğunuz yerde diğerlerinden uzak. Niye kararsızlık yaşadınız ki? Huzurluysanız sorun yok.Merhaba,
İsyerimde çalıştığım insanlar tarafından mobinge maruz kaldım.En ufak bir söz soylesem hep yanlış tarafa cekildi.Muduru dolduruşa getirdiler bazı haklarimdan uzak kaldım onların yüzünden.Aslinda sebebini biliyorum onlar gibi argo konuşup şakalar yapmıyorum.Ama ben onlar gibi öyle konussaydim kesin onada bişey bulurlardi.Bir çocuk var işyerinde kalmak için yalakalık yapacak diye başkalarının arkasından atıp tutar.Benim hakkımda yalanlar söyleyerek müdür yardımcısı ile samimi oldu.En sonunda oda değişikliği oldu beni istemediler sadece işimi yaptığım için.Muduru doldurdular baska binadaki bir odaya geçtim.Simdi müdür değişti yeni gelen müdür istersen bu binaya gelebilirsin dedi.Fakat burda huzurum yerinde onları fazla görmüyorum.yine gidersem aynı huzursuzluğu yasatacaklar diye korkuyorum.Bu arada bulunduğum binada isyerine ait hemen yan taraf üstelik ayrı odam var düzene soktum.oraya gidersem ayrı odam olmayacak.bilemiyorum .
Bende kalmayı düşünüyorum huzursuz edenler tekrar buraya gel diyor müdür değişti yaE tamam işte kalın bulunduğunuz yerde diğerlerinden uzak. Niye kararsızlık yaşadınız ki? Huzurluysanız sorun yok.
Kimseye kötülük yapamıyorum.zaten her lafımı yanlış anlıyorlar bide öyle olsam naparlar kimbilirİnsan,deve ve diken 3'lemesi..
Bunu kullan.Bu ogreti senin sevilmeni saglayacaktir..Develer dikeni,insanlar kendilerini seveni :)
Oyle yaparsan el ustunde tutarlar gibime geliyor..Kimseye kötülük yapamıyorum.zaten her lafımı yanlış anlıyorlar bide öyle olsam naparlar kimbilir
Bilmiyorum ama bilerek kötülük yapamıyorum onlar gibi olamıyorum hep düşündükleri şey kime ne zarar versekOyle yaparsan el ustunde tutarlar gibime geliyor..
Yanlis anlamiyorlar,dogru anladiklari halde kendilerince anlam yukleyip manasini carptiriyorlar :)
Artik bu dunya gorece iyi olmaktan gittikce uzaklasiyor.Aci ama gercek..
sakın gitmeyin. Agzinizin tadi bozulmasınMerhaba,
İsyerimde çalıştığım insanlar tarafından mobinge maruz kaldım.En ufak bir söz soylesem hep yanlış tarafa cekildi.Muduru dolduruşa getirdiler bazı haklarimdan uzak kaldım onların yüzünden.Aslinda sebebini biliyorum onlar gibi argo konuşup şakalar yapmıyorum.Ama ben onlar gibi öyle konussaydim kesin onada bişey bulurlardi.Bir çocuk var işyerinde kalmak için yalakalık yapacak diye başkalarının arkasından atıp tutar.Benim hakkımda yalanlar söyleyerek müdür yardımcısı ile samimi oldu.En sonunda oda değişikliği oldu beni istemediler sadece işimi yaptığım için.Muduru doldurdular baska binadaki bir odaya geçtim.Simdi müdür değişti yeni gelen müdür istersen bu binaya gelebilirsin dedi.Fakat burda huzurum yerinde onları fazla görmüyorum.yine gidersem aynı huzursuzluğu yasatacaklar diye korkuyorum.Bu arada bulunduğum binada isyerine ait hemen yan taraf üstelik ayrı odam var düzene soktum.oraya gidersem ayrı odam olmayacak.bilemiyorum .
Aslında pek konuşmam onlar gibi laubali değilim ondan rahatsız oldularTabi gitmeyin bunda düşünecek ne var? Acaba siz söylediğiniz lafları ölçüp biçmiyor olabilir misiniz? Benim kayınvalidem ağzına gelen her şeyi söyler, sonra tepki görünce ben ne dedim ki, ne kadar yanlış anlaşılmışım, her lafımdan bir şey çıkarıyorsun der. Çıkarıyorum çünkü söylediği laflar normal değil, o kadar çok konuşuyor ki söylediğini düşünmeye fırsatı kalmıyor. Yanlış anlamayın siz öylesinizdir demiyorum, ihtimal dahilinde olduğu için söyledim, söyledikleriniz net değil mi ya da çok mu başka tarafa çekilmeye açık cümleler oluyor?
Bende öyle düşünüyorum niye gelmiyosun tekrar diyorlar birdesakın gitmeyin. Agzinizin tadi bozulmasın
Canım siz de cevap verin, sizin fitneleriniz yüzünden gittim daha da dönmem diyinBende öyle düşünüyorum niye gelmiyosun tekrar diyorlar birde
Aslında söylemek istedim ama dönmeyince anlamışlardırCanım siz de cevap verin, sizin fitneleriniz yüzünden gittim daha da dönmem diyin
Düşüncelerinizi içinize atıyosunuz, yüzlerine tak tak her şeyi söyleyin rahatlayın bence. Nasılsa farklı birimlerdesiniz artıkAslında söylemek istedim ama dönmeyince anlamışlardır
UtanmazlarBende öyle düşünüyorum niye gelmiyosun tekrar diyorlar birde
Deniyicem ama huzurumu da bozmak istemiyorum o kadar kötüler kiOyle yaparsan el ustunde tutarlar gibime geliyor..
Yanlis anlamiyorlar,dogru anladiklari halde kendilerince anlam yukleyip manasini carptiriyorlar :)
Artik bu dunya gorece iyi olmaktan gittikce uzaklasiyor.Aci ama gercek..
Onlarda utanacak yüz ne gezer her türlü iftira herşey var onlardaUtanmazlar
Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?