İşyerindeki huzursuzluk

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
İsyerimde çalıştığım insanlar tarafından mobinge maruz kaldım.En ufak bir söz soylesem hep yanlış tarafa cekildi.Muduru dolduruşa getirdiler bazı haklarimdan uzak kaldım onların yüzünden.Aslinda sebebini biliyorum onlar gibi argo konuşup şakalar yapmıyorum.Ama ben onlar gibi öyle konussaydim kesin onada bişey bulurlardi.Bir çocuk var işyerinde kalmak için yalakalık yapacak diye başkalarının arkasından atıp tutar.Benim hakkımda yalanlar söyleyerek müdür yardımcısı ile samimi oldu.En sonunda oda değişikliği oldu beni istemediler sadece işimi yaptığım için.Muduru doldurdular baska binadaki bir odaya geçtim.Simdi müdür değişti yeni gelen müdür istersen bu binaya gelebilirsin dedi.Fakat burda huzurum yerinde onları fazla görmüyorum.yine gidersem aynı huzursuzluğu yasatacaklar diye korkuyorum.Bu arada bulunduğum binada isyerine ait hemen yan taraf üstelik ayrı odam var düzene soktum.oraya gidersem ayrı odam olmayacak.bilemiyorum .

E tamam işte kalın bulunduğunuz yerde diğerlerinden uzak. Niye kararsızlık yaşadınız ki? Huzurluysanız sorun yok.

İnsan,deve ve diken 3'lemesi..
Bunu kullan.Bu ogreti senin sevilmeni saglayacaktir..Develer dikeni,insanlar kendilerini seveni :)

Kimseye kötülük yapamıyorum.zaten her lafımı yanlış anlıyorlar bide öyle olsam naparlar kimbilir
Oyle yaparsan el ustunde tutarlar gibime geliyor..
Yanlis anlamiyorlar,dogru anladiklari halde kendilerince anlam yukleyip manasini carptiriyorlar :)
Artik bu dunya gorece iyi olmaktan gittikce uzaklasiyor.Aci ama gercek..

Oyle yaparsan el ustunde tutarlar gibime geliyor..
Yanlis anlamiyorlar,dogru anladiklari halde kendilerince anlam yukleyip manasini carptiriyorlar :)
Artik bu dunya gorece iyi olmaktan gittikce uzaklasiyor.Aci ama gercek..
Bilmiyorum ama bilerek kötülük yapamıyorum onlar gibi olamıyorum hep düşündükleri şey kime ne zarar versek

sakın gitmeyin. Agzinizin tadi bozulmasın

Tabi gitmeyin bunda düşünecek ne var? Acaba siz söylediğiniz lafları ölçüp biçmiyor olabilir misiniz? Benim kayınvalidem ağzına gelen her şeyi söyler, sonra tepki görünce ben ne dedim ki, ne kadar yanlış anlaşılmışım, her lafımdan bir şey çıkarıyorsun der. Çıkarıyorum çünkü söylediği laflar normal değil, o kadar çok konuşuyor ki söylediğini düşünmeye fırsatı kalmıyor. Yanlış anlamayın siz öylesinizdir demiyorum, ihtimal dahilinde olduğu için söyledim, söyledikleriniz net değil mi ya da çok mu başka tarafa çekilmeye açık cümleler oluyor?

Aslında pek konuşmam onlar gibi laubali değilim ondan rahatsız oldular

Dün bi iş arkadaşım diğeri içim dangalak dedi bugün yine öğlen beraberlerdi. Biri hakkında dangalak bu ya dicem bi de her gün yan yana olacağım.
Ben ne yapıyorum hiçbir şey. Yorum yapmıyorum anlam çıkaracak bir şey bile demiyorum. Aa öyle mi diyorum en fazla.
Tamamen uzaklaştım. İş ortamı işte kalmalıymış cidden. Bende böyle konular açtım çok. Zamanla öğreniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…