Merhaba.5 aydir bir firmada calisiyorum. Calisanlarin cogu kadin, beraber oturuyoruz cogu zaman mecburen. Aralarindaki bir bayanla ilk gunden beri goz goze geliyorum. Arkamdan caktirmadan popoma bakiyor.toplantida ne zaman kafami cevirsem gozleri ustumde. Artik sikinti geldi. Kadinsal kiskanclik dedim gecer dedim yokk artik ben de cevirip kafami yakaliyorum bakisip duruyoruz hayir olsun insallah...
Yok olsun tabi banane de oyle mi yoksa seytanliktan mi bakiyor cozemedim isteHayır olsun da,
Ortada bir taciz vs yoksa, kızın cinsel yonelimi ne sizi ilgilendirir ne bizi.
Hayır olsun da,
Ortada bir taciz vs yoksa, kızın cinsel yonelimi ne sizi ilgilendirir ne bizi.
O dediginize ben de bakarim. Hemen degil 5 aydir vardim bu kanaate emin degilim tabiki.kiskanclikta olabilirSorun o zaman bi sıkıntı mı var diye.
Hemen böyle bir yakıştırma yapmak doğru olmaz.
Bakabilir yani ne var bunda ? Bizde bazen bakarız aa saçını nasıl güzel yapmış bende yapabilir miyim gibisinden bakarız.
Konussam daha kotu de olabilir. Gozu hep uzerimde belkide gicik oluyor. Dusunsenize yemekte cayda kahvede calisirken sigarada..bir cift goz sizde. Ciglik atmak istiyorum bazenBencede bi taciz yoksa ortada gerisinden bize ne belki de egolu ve seni kiskanan buri oldugu icin gozu uzerindedir konusmayi dene neden hep gozun uzerimde rahatsizlik veriyor de
Banada böyle lezbiyen diyen oluyor mu acaba zira popo gorunce dayanamayıp bakıyorum ay tövbeler olsun
Banada böyle lezbiyen diyen oluyor mu acaba zira popo gorunce dayanamayıp bakıyorum ay tövbeler olsun
Valla sevinirim.Lezbiyense ne olacak peki?
Ha tamam diyeceksin bu yani
Ben ayna gordum mu kendiminkine bile bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?