İşyerindeki kız lezbiyen mi

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
318
İstanbul
Merhaba.5 aydir bir firmada calisiyorum. Calisanlarin cogu kadin, beraber oturuyoruz cogu zaman mecburen. Aralarindaki bir bayanla ilk gunden beri goz goze geliyorum. Arkamdan caktirmadan popoma bakiyor.toplantida ne zaman kafami cevirsem gozleri ustumde. Artik sikinti geldi. Kadinsal kiskanclik dedim gecer dedim yokk artik ben de cevirip kafami yakaliyorum bakisip duruyoruz hayir olsun insallah...

Lezbiyense ne olacak tecavüz edecek hali yok ya

O dediginize ben de bakarim. Hemen degil 5 aydir vardim bu kanaate emin degilim tabiki.kiskanclikta olabilir

Kıyafetlerini ya da hareketlerini beğeniyordur belki? Hem lezbiyense ve sizi çekici bulup bakıyorsa ne olacak? Rahatsız olacak birşey yok ki bunda. Gözle taciz diye bir kavram birtek bizde vardır herhalde.

Bencede bi taciz yoksa ortada gerisinden bize ne belki de egolu ve seni kiskanan buri oldugu icin gozu uzerindedir konusmayi dene neden hep gozun uzerimde rahatsizlik veriyor de
Konussam daha kotu de olabilir. Gozu hep uzerimde belkide gicik oluyor. Dusunsenize yemekte cayda kahvede calisirken sigarada..bir cift goz sizde. Ciglik atmak istiyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…