İşyerindeki kız lezbiyen mi

Siz dönünce denk geliyordur.

Bilemedim, sizde takıntı olmuş gibi. Arkası dönükken bir insan nasıl neresine bakıldığını görebilir ki ? Aniden dönseniz bile anlayamazsınız.
Yahu niye anlamiyim..yan yana yururken durur arkandan bakar sonra yanindan devam eder.merdivenden cikarken aynaya kendinize bakarken onun suzdugunu gorursun vs ya bu popo deil sadece ornek o. Gozleri bende iste.net

Bugun ben de o bakarken cevirdim kafami yuzune. O bakiyorken ben gulumseyip cevirirdim kafami.yapmadim o bakti ben baktim o bakti ben baktim gulumsedi döndü sonra.belkide benden hoslanmiyordur ay bilemedim ragat

Güzel kadınlara benim de gözüm takılır bakarım yani.. Bir ara hayırdır birine mi benzetiyorsunuz deyin bence

Belki de sizi beğeniyordur veya kıskançlık vardır lez olsa bıle ne yapabilir ki :))

O değil de bir bayanin bile bakışlarıni üzerine toplayacak bir poponuz varmış işte dert ettiğiniz şeye bakın aman

Lezbiyenlerle ilgili amaan lezbiyense lezbiyen sanane kendi cinsel tercihi demek gibi bir egilim var ama sizinle ilgileniyorsa durum pek oyle olmuyor.Ben bikac tecrubeden lezbiyenlerin abazasinin erkegin abazasindan daha beter oldugunu soyleyebilirim.
Erkege daha rahat ne bakiyorsun diyebiliyorsun rahatsiz oldugun noktada ama hemcinsinde bi tereddutte kaliyorsun ama bakislari bildigin rahatsiz ediyor.

Arti popoya gozunu dikip bakmakta tacizdir kaldi ki lezbiyen olmasina gerek yok. Bakmanin da bir usturubu var.
Bence bakislarindan rahatsiz oluyorsan rahatsizligini dile getir

Sadece bakıyosa sıkıntı yok ama eğer dokunur eller falansa o zaman kanaat getir bence. Önyargıyla düşünceye kapılma. Arkadaş ortamında dillendirme böyle şüphem var diye. İhale sana kalır söyleyim

Sizi taciz etmediyi sürece bir problem göremiyorum ben. Hem lezbiyen bile olsa bu onun kisisel tercihi ve kimseyi ilgilendirmezki. Birakin baksin bisey olmaz.

Lezbiyen olsa direk konuya girerdi şimdiye kadar onlar pek çekinmezler :)
Başıma geldi böyle birşey kızın biri peşime takıldı,çok güzelsin ben lezbiyenim diye.. resmimi çekmeye çalıştı
Bence popon güzeldir diye bakıyor
Ölçülerin nasıl? Büyük mü dikkat çekici mı? Ahahhahahahah

Ne güzel bakılacak bir poponuz var. Benim popom yok. Hamile kalınca az büyür gibi oldu elledikçe elleyesim geliyor çok hoşuma gidiyor Ay utandım

Valla bende güzel popo gördüm mü hiç acımam bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…