İsyerindeki saçmalıklar

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.

İşinizi değiştirin artık. Bu işyeri ile ilgili açtığınız 29393. konu. Ha istediğiniz kadar konu açarsınız ama h bir çözüme ulaşmıyor açtığınız konular. Ancak sadece yakınıyorsunuz

Nasıl bir kurumda hangi pozisyonda görev alıyorsunuz bilmiyorum ama bir üst birime çıtlatabilirsiniz konuyu.
Eğer herhangi bir bölüm yoksa uyaracak ya bu deveyi güdersiniz ya da bu diyardan gidersiniz.
Adamın karşısına geçip onlara böyle niye şöyle diyerek mızmızlanırsanız, tazminatınız içeride kalmaz muhtemelen o gönderir sizi.

Gonderirlerse iyi olur bu tarzla zor

Yahu hep aynı konular.
Ne yapmamızı bekliyorsun ?
Biz mi gelip seni kovalım.
Ayrıl ya da çalış.
Daha ne desin insanlar sana yaw ?
Sana mı dert oldu sizde aynı müdür gibisiniz seviyesiz uslupsuz kendi derdimiz yetmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz burda yaa sanane istemiyorum senin yorum yapmani

Kızım desin nesi yanlış
Bumu dert birine çak yapmış yapsın size ne

Borcun varsa işini yap başkasına yaptığı çak derdin olmasin

Elki bin kere aynı sey

Demek çak yaptı ve kızım diyor ha, vay anasını sayın seyirciler. Gelip kulağını çekelim hemen.
Kamu alanlarında bile var bu çakçakçılardan ve kızım diye hitap edenlerden :)
Patronum da bana sinirlense kızım diyor aramızda 4 yaş var :)
Ne yapayım şimdi ?

Adam insan muamelesi yapmış hanımefendi ondan rahatsız
Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Demek çak yaptı ve kızım diyor ha, vay anasını sayın seyirciler. Gelip kulağını çekelim hemen.
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var

Kamu alanlarında bile var bu çakçakçılardan ve kızım diye hitap edenlerden :)
Patronum da bana sinirlense kızım diyor aramızda 4 yaş var :)
Ne yapayım şimdi ?
Benim patronum bana kahvaltı tepsisi fırlatmıştı keşke kızım deseydi. Bi şöyle piremses olamadık ya ona yanarım.

Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var
Tabi, sizin yazdıklarınız çok normal biz gruplaştığımız için hepimiz birden aynı tepkiyi gösteriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…