- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
İşinizi değiştirin artık. Bu işyeri ile ilgili açtığınız 29393. konu. Ha istediğiniz kadar konu açarsınız ama h bir çözüme ulaşmıyor açtığınız konular. Ancak sadece yakınıyorsunuzMerhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.
Gonderirlerse iyi olur bu tarzla zorNasıl bir kurumda hangi pozisyonda görev alıyorsunuz bilmiyorum ama bir üst birime çıtlatabilirsiniz konuyu.
Eğer herhangi bir bölüm yoksa uyaracak ya bu deveyi güdersiniz ya da bu diyardan gidersiniz.
Adamın karşısına geçip onlara böyle niye şöyle diyerek mızmızlanırsanız, tazminatınız içeride kalmaz muhtemelen o gönderir sizi.
Sana mı dert oldu sizde aynı müdür gibisiniz seviyesiz uslupsuz kendi derdimiz yetmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz burda yaa sanane istemiyorum senin yorum yapmaniYahu hep aynı konular.
Ne yapmamızı bekliyorsun ?
Biz mi gelip seni kovalım.
Ayrıl ya da çalış.
Daha ne desin insanlar sana yaw ?
Evet bana dert oldu.Sana mı dert oldu sizde aynı müdür gibisiniz seviyesiz uslupsuz kendi derdimiz yetmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz burda yaa sanane istemiyorum senin yorum yapmani
Adam insan muamelesi yapmış hanımefendi ondan rahatsızDemek çak yaptı ve kızım diyor ha, vay anasını sayın seyirciler. Gelip kulağını çekelim hemen.
Sizin gibi değilim ondanOfff ne kaprisli bir çalışansınız ya.
Neymiş müdür kızım diyormuş.
Konu açmış olmak için açıyorsunuz bence.
Kamu alanlarında bile var bu çakçakçılardan ve kızım diye hitap edenlerden :)Demek çak yaptı ve kızım diyor ha, vay anasını sayın seyirciler. Gelip kulağını çekelim hemen.
Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önceAdam insan muamelesi yapmış hanımefendi ondan rahatsız
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi varDemek çak yaptı ve kızım diyor ha, vay anasını sayın seyirciler. Gelip kulağını çekelim hemen.
Benim patronum bana kahvaltı tepsisi fırlatmıştıKamu alanlarında bile var bu çakçakçılardan ve kızım diye hitap edenlerden :)
Patronum da bana sinirlense kızım diyor aramızda 4 yaş var :)
Ne yapayım şimdi ?
ArsızKızım desin nesi yanlış
Bumu dert birine çak yapmış yapsın size ne
Borcun varsa işini yap başkasına yaptığı çak derdin olmasin
Elki bin kere aynı sey
Var !Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var
Tabi, sizin yazdıklarınız çok normal biz gruplaştığımız için hepimiz birden aynı tepkiyi gösteriyoruzBana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var
Bizimki de evrak dosyasını şaaaaaak diye kapıyı açıp fırlatmıştı.Benim patronum bana kahvaltı tepsisi fırlatmıştıkeşke kızım deseydi. Bi şöyle piremses olamadık ya ona yanarım.
Evet kesinlikle biz gibi normal değilsin.Sizin gibi değilim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?