- 11 Aralık 2018
- 42.441
- 263.603
- 598
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Konu sahibi umarım manyak yöneticiye denk gelmez bizimkiler gibi. Geldiğini düşünemiyorumBizimki de evrak dosyasını şaaaaaak diye kapıyı açıp fırlatmıştı.
Dumur olmuştuk arkadaşımla
Arsız demişiniz bana
Sanırım onlar yaş olarak daha küçükler bu sebeple onlara daha eğlenceli ve sevımlı davranıyor. Siz daha olgun oldugnuz için size bı tık daha net ve abi havalarında davranıyor. Ben bunda bi sorun göremedim.Merhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.
Sana yaptı demedim.Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var
Ama sürekli serzenişte bulundugu bir işyerinden ne bekliyor yani anlamıyorum :)Evet kesinlikle biz gibi normal değilsin.
Diyorum ya kaprislisin bi kere
Neyse ki kırmızı özel dosyayı al gel inceleyelim demiyorlar. ALLAH bin şükür jfaghdhdgbfKonu sahibi umarım manyak yöneticiye denk gelmez bizimkiler gibi. Geldiğini düşünemiyorum
Ya bide tek kızım kelimesiyle samimiyet kurulsa neyse.Ama sürekli serzenişte bulundugu bir işyerinden ne bekliyor yani anlamıyorum :)
Hayır kk ne diyebilir.
Defalarca dediler, ne degişti ?
Patronum bana kızım dedi !
Eeee ?
Samimiyet kurmasını istemiyorum.
E tamam kurmasın madem.
Yahu hep aynı konular.
Ne yapmamızı bekliyorsun ?
Biz mi gelip seni kovalım.
Ayrıl ya da çalış.
Daha ne desin insanlar sana yaw ?
Allahta seni güldürsünEvet bana dert oldu.
Kovuyorum seni işyerinden.
Sana mı dert oldu sizde aynı müdür gibisiniz seviyesiz uslupsuz kendi derdimiz yetmiyor bide sizin gibilerle uğraşıyoruz burda yaa sanane istemiyorum senin yorum yapmani
Bana yapmadı çak diye okuma yazmayı öğren önce
Burda da gruplaşma var tabii birine kötü laf edince diğerleri kurt gibi çıkıyor bi yerlerden yaraniz mi var
İş yerinizle ilgili isterseniz 12738 konu açın, bizi ilgilendirmez. Okumadan geçeriz alt tarafı. Ama İnsanlar size bunu neden söylüyor bir düşünün. Sürekli aynı konuları açtınız, bir sürü fikir verildi size, görüyoruz ki değişen hiçbir şey yok. Hep bir agresiflik ve hoşnutsuzluk, karşıyı suçlama hali.
Belki içi o zaman soğurİs yerini basalim muduru dovelim hatta direk gömelim konu sahibide kurtulsun bizde kurtulak
Gonderirlerse iyi olur bu tarzla zor
Merhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .
Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.
Benim patronum bana kahvaltı tepsisi fırlatmıştıkeşke kızım deseydi. Bi şöyle piremses olamadık ya ona yanarım.
Bizimki de evrak dosyasını şaaaaaak diye kapıyı açıp fırlatmıştı.
Dumur olmuştuk arkadaşımla
Ben ılk ıse basladıgımda patronlar gülüm diyodu gklfkklfgMerhaba arkadaşlar,
İsyerimde müdür değişti aslında ilk çalıştığım müdürdü bu gitmişti geri geldi . Şirket sahibinin yeğeni olduğu için istediği zaman gelebiliyor.Su an müdür o.Yani adamda üslup sorunu var sert bir dille konuşur kızım diye hitap eder.Ben ise elle tutulur bir kariyeri olan biriyim yaşımda küçük değil bu tarz konuşmasından rahatsız oluyorum.Hatta çok sinir oluyorum ama şu an borçlarım var işi birakamam artı tazminatımı da içerde bırakmak istemiyorum.Napicagimi bilemiyorum.Benden başka bir iki kız daha var onlarla böyle konuştuğuna şahit olmadım.Hatta yemekhaneye girdi bir kız vardı ona çak yaptı.Onceden tanışıyorlar mi anlamadım.Yani daha samimiler.Bilmiyorum bu kadar ayrımcılık çok kötü benimle samimi olmasını istemem ama saygı istiyorum .Sizce napmam lazım.Simdiden yorum yapacak olanlara teşekkür ederim.
Ben ılk ıse basladıgımda patronlar gülüm diyodu gklfkklfg
Kadını erkegı hepsı gülüm diye konusuyorg glgflgflş
Cok garip gelmısti.Ozellıkle erkeklerın gülüm diye konusması.
Sonra alıstık.
Kendilerinden kücük müsterilere de bazen gülüm diye konusuyorlar.
Kızım demesı kötü bisey degil yanı o kadar kurumsal bıyer ıstıyorsanız cıkın ısten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?