- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yerinde olsam önce patronla konuşurdum. Baktım olmuyor kapalı alanda sigara içiliyor şikayeti yaparım gelip ceza kessinler. Öyle saçma iş mi olurIsim o kadar rahat ki arasam böyle bir is yerini bir daha asla bulamam evet yoğun ama patronumuz bize çalısanı gibi davranmıyor.Fakat söyle bir sorun var ben buraya en son girenlerdenim odada 6 kisiyiz diğer 5 kisi belki 6 8 yıldır orada calısıyorlar haliyle tecrubeli olduklarindan biraz fazla hakimler oraya iyiler hoşlar ama odada sigara iciliyor bende astim var haliyle rahatsiz ediyor tıkaniyorum söyledim rahatsız oluyorum dısarida icseniz diye.. ki zaten yasak biliyorsunuz bazen dışarı cıkiyorlar bazen de duymuyorlar bile kendimi sıkmaktan bi hal oldum dayanayım diyorum nefessiz nasil dayanayim artik isi birakmak isteyecek hale geldim patronla konussam gammazlamıs gibi olur mu sizce nasil cözebilirim bu durumu artik perdeler masalar dosyalar bile sigara kokuyor midem bulandı iyice
herhangi bir işyerinde kapalı ortamda sigara içilmedigini sanmıyorumPatron görmüyor mu? Kapalı ortamda içmek yasak. Ki astımınız var. Size neden saygı göstermiyorlar.
Türkiye de kapalı ortamda sigara içilmeyen işyeri var mı yav ?Önce patronla konuş konu sahibesi. Cık derse de SGKya şikayette bulun bassınlar.
Bunlar ne biçim insanlar, nasıl kapalı ortamda sigara içebiliyorlar
Benim eski is yerimde icen balkonda iciyorduTürkiye de kapalı ortamda sigara içilmeyen işyeri var mı yav ?
cidden soruyorum bunu
Var. Sağlık kuruluşlarında ve esnafların olduğu yerlerde sigara içmemeye uyma yok, yani buralarda sigara içiliyor.Türkiye de kapalı ortamda sigara içilmeyen işyeri var mı yav ?
cidden soruyorum bunu
herhangi bir işyerinde kapalı ortamda sigara içilmedigini sanmıyorum
hastanelerde buna dahil.
yani daha kıdemli 5 kişiyi şikayet etmenin kimseye bir faydası olacak mı ?
bence kendisi ayrılsın işten.
Eğitim kurumlarında da yok.Var. Sağlık kuruluşlarında ve esnafların olduğu yerlerde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?