- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.176
- 138
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ama böyle böyle sınır ihlali meşrulaşmıyor mu Latte?herhangi bir işyerinde kapalı ortamda sigara içilmedigini sanmıyorum
hastanelerde buna dahil.
yani daha kıdemli 5 kişiyi şikayet etmenin kimseye bir faydası olacak mı ?
bence kendisi ayrılsın işten.
Sorun sadece kötü kokması mı sanıyorsunuz? Alerjik tepki de veriyor ciğerler. Yayılan partiküller de sıkıntı. Ayrıca konu sahibini bilmem ama koku hassasiyeti varsa mis gibi kokan gül bile kişiyi rahatsız ediyor.Bol bol cam açın, astımınızı tetiklemeyrn koku/esansiyel yağ vs var ise onları kullanın.
yav ben hastanede çalıştım doktorumVar. Sağlık kuruluşlarında ve esnafların olduğu yerlerde yok.
ben hukuken ahlaken bir yorum yapmak istemedimAma böyle böyle sınır ihlali meşrulaşmıyor mu Latte?
Neden ayrılsın konu sahibi işten?
Doğrusu kimse ayrılmasın. İçen dışarda,açık alanda içsin.
Yorumuma ekleme yapıyorum, çalıştığım hiçbir kurumda sigara kapalı alanda içilmedi.Personelin çoğu sigara kullanıyorken dahi mini bahçe,kapı önü tercih edildi hep.
Çok özel değilse heryerde yasak içilen var mıTürkiye de kapalı ortamda sigara içilmeyen işyeri var mı yav ?
cidden soruyorum bunu
Düzeltme yaptım alıntıladığınızı. Yanlış anlaşılmış olabilir. Eğitim kurumlarında genelde öğrenci veya idari kadro sigara içiyor. Öğretmenine şahit olmadım. En fazla bina dışı veya yangın merdiveninde.Eğitim kurumlarında da yok.
nasıl yok ya aynı ülkede yaşamıyoruz belli kiEğitim kurumlarında da yok.
sorunuzu anlayamadım kusura bakmayinÇok özel değilse heryerde yasak içilen var mı
Yanlış anlaşıldı. Asıl hastanelerde var, akademisyenlerine kadar. Nefret ediyorum o yüzden. Sağlığımın içine ettiler.yav ben hastanede çalıştım doktorum
ambulansta çalıştım bari bunu bana demeyin
sağlık kuruluşunda yok öyle mi
Şikayet etse de böyle gelmiş böyle gider bir şey çıkmaz diye düşünüyorsunuz sanırım.Olacak olan budur yeaa deyip işten ayrılmak ya da kabullenmek doğru bir değerlendirme değil bana göre.Hele ki astım hastası biri için.ben hukuken ahlaken bir yorum yapmak istemedim
olacak şeyi söyledim
olacakları şartlar dahilinde değerlendirmek gerekiyor bence.
Öğretmenim.Ve hiçbir okulda,kursta buna şahit olmadım.nasıl yok ya aynı ülkede yaşamıyoruz belli ki
neyse sesimi kesiyorum
konu sahibi gidip şikayet edin lütfen,
olanları editlerseniz çok sevinirim
doğru ya da yanlış tarafında değilimŞikayet etse de böyle gelmiş böyle gider bir şey çıkmaz diye düşünüyorsunuz sanırım.Olacak olan budur yeaa deyip işten ayrılmak ya da kabullenmek doğru bir değerlendirme değil bana göre.Hele ki astım hastası biri için.
Özel ufak tefek dükkanlar hariç yasak (buda yasakta içiyorlar işte) demek istedim. Yasak olmayan yer var mı kapalı alanda benim bildigim yokdasorunuzu anlayamadım kusura bakmayin
nasıl yok ya aynı ülkede yaşamıyoruz belli ki
neyse sesimi kesiyorum
konu sahibi gidip şikayet edin lütfen,
olanları editlerseniz çok sevinirim
bence yanlış anlaşılan nokta bu ,Öğretmenim.Ve hiçbir okulda,kursta buna şahit olmadım.
İçilen ortam da vardır bakın ben kesin konuşmuyorum.Ama ne bunu kabullenmek ne de genel konuşmak çok doğru gelmiyor bana.
vala bence* kapalı tum kamu alanları ve toplu alanlarda yasakÖzel ufak tefek dükkanlar hariç yasak (buda yasakta içiyorlar işte) demek istedim. Yasak olmayan yer var mı kapalı alanda benim bildigim yokda
Hastaneler de iciliyor mu kac sefer ameliyat oldum yatan hastalar bile aşağı inip geliyordu izmirde öyle en azindanbence yanlış anlaşılan nokta bu ,
ben öğretmenler odasında içiyorlar demedim mesela ama mutlaka sigara içilen bir oda vardır
kapalı oda.
insanlar gidip içerler
hastanede yoğun bakım /hasta odası dışında içilmeyen yer görmedim diyebilirim mesela hastaneler çok esnek.
bu konuda herkes sigara içtiği için odada içiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?