- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bu bayan kleptomani kimse wc kağıdı çalmaz hırsızlıktan
Kleptomani degildir ayni seyi yasadim temizlik isi icin aldigimiz hanim is yerindeki temizlik malzemelerimizi alip evine goturuyordu bir aksam cantasiba koyarken yakaladim her hafta alusverise yolluyorduk araba ile buyuk kiloluk malzemeler kisa surede tukeniyordu keza yemek isi onda oldugu icin alinan sebze meyvelerde calisan az oldugu icinde fark ediliyordu haliyle cabuk tukenmesi sordugumuzda bozuldu curudu yenildi diye mazeretleri vardi bu arkadasi yakalayana kadar boyle 5 ay surdu arkadas evinin alisverisini calistigimiz sirketin butcesinden yapiyor kendi maasi ile gece eglenceleri haftasonlari kibris tatiline gidiyorfu yani kusacasi is yeri icin alinanlar is yerinde tuketilir cantaya atip evinize gotururseniz bi hirsizliktir ihtiyavin olur soylersin avans alirsin gerekli malzemeyi alirsin hirsizlik yapmazsin masa sandalye bilgisayar kaybolsa hesabini sorarlar tabi ki fark ecilir ama ufak nir tuvslet kagidi kahve fark edilmez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kendisini sevmiyor olusumun durumla ilgisi yokkioky olay o değil olay arkadaşın nefretinden dolayı yaptığı sey eminim ki arkadaşı olsa bunu düşünmezdi. biz de çalışıyoruz böyle kücük seyler fazla olunca alan götürenler de oluyor. ama bu hırsızlık değil ne bana ne kimseye göre.. onların işyeri nasıl biryer bilemiyorum ama.polise vermek komik
ayrıca benim kızdığım sey tuvalet kağıdını insan
neden çalar hastadır anca
bunu hırsız yerine koymak çok mantıksız. bari önce bir söyle yada bekle.sakla kaydı zamanı gelirse çıkar
eğer patron 2 kahve hesabı yapıyorsa zaten orda çalışılır mı bilemem.çalışanlar içsin diye aldığı şeyi yani
hırsızı veya hırsızlığı savunmuyorum. olay basta bir nefret hasetle başlamış o yüzden bakışı ona kötü .. öfkeyle baslayan bir hareket olacak yaparsa.
işyeri malları zimmetlidir ve kişi üzerine zimmetlenir ama böyle bir konu olmadı bizde asla kimsede pc yi masayı götürmeye çalışmadı zaten.yoksa biz sorumlu olacağız.ama burda olay çok farklı kleptomani bu bayan
Benim kendisini sevmiyor olusumun durumla ilgisi yokki
Ayrica o alip alip evine goturdugu kahvede cayda orada calisan herkesin hakki var hic aklina geliyor mu
Patronun odedigi sey sonucta ya
Mecbur mu surekli o parazite tuvalet kagidi yetistirmeye
Cvalla aynen ya nerdeyse cantaya kahve atan kiz masum ben hirsiz olacagim onkarin bakis acisina goreAllahım bazı yorumları ağzım açık okudum. Bu yorumlara göre Ben de kötü düşünceli biri olarak hırsızlık kanaatindeyim ve patrona söylenmesi taraftarıyım. Bu arada konu sahibi arkadaş keşke diğer anlaşmazlıklarını anlatmasaymışsın baksana nereye çekmişler. Sanki hırsızlık ufak birsey de sen abartiyorsun.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
tamam haklısınız ama şimdi bu bayanı direk işten atmak yerine güzelce konuşulsa neden böyle yaptı vs...sonra 2.bir şans verilse daha güzel olmazmı?
hepimiz dörtdörtlükmüyüz,insanız sonuçta hata yapabiliyoruz,eminim sizinde yanlışlarınız olmuştur,ilk hatada tüüüü reziiiiil defol,seni işyerinden de atıyoruz demek yerine yanlışını düzeltmeye çalışsak yani 2.şansı versek daha güzel olmaz mı,haa sonra tekrarlarsa o zaman ben olsam ben affetmem.
şok olabilmen kötü düşünceli oln biri olduğuna delalettir :)
bizim işyerimizde var herkes herşeyi kullanır ama kimse hırsız değil bunu koşarak kimse kimseye de söylemiyor.zaten hırsızlık bu değil ortak kullanılan şeyleri kullanmak nasıl hırsızlık olabilir?
siz çalışmıyor olabilir siniz ya da bilmiyorsunuz normaldir
tuvalet kağıdı çaldın diye idam da edilmez işten de atılmaz çalmak ile almak arası farkı iyi kestirmek lazım ki ülkeyi soyup götürene kimsenin sesi çıkmazken yani
tamam haklısınız ama şimdi bu bayanı direk işten atmak yerine güzelce konuşulsa neden böyle yaptı vs...sonra 2.bir şans verilse daha güzel olmazmı?
hepimiz dörtdörtlükmüyüz,insanız sonuçta hata yapabiliyoruz,eminim sizinde yanlışlarınız olmuştur,ilk hatada tüüüü reziiiiil defol,seni işyerinden de atıyoruz demek yerine yanlışını düzeltmeye çalışsak yani 2.şansı versek daha güzel olmaz mı,haa sonra tekrarlarsa o zaman ben olsam ben affetmem.
hanımefendi ortak kullanılan şeyler işyerinde çalışılan sürede işyerindeyken kullanılırçantana atıp eve götür orda kullan diye değil...bayanın yaptığı düpedüz hırsızlık ...hırsızlığında küçüğü büyüğü maddi değerlisi değersizi olmaz..
siz zaten bahane arıyorsunuz bence nefret ettiğinizden dolayı söyleyin içinizde kalmasın niye burda sorduğunuzu çözemedim canım
benim Kul hakkı din anlayışımı da sorgulaman pek hoş olmaıd şimdi
Ya ben uyarsam bu seferde bana dusman olacak eminim
Kraktwri de cirkef biraz zaten cemkirir de cemkirir yani
Cvalla aynen ya nerdeyse cantaya kahve atan kiz masum ben hirsiz olacagim onkarin bakis acisina gore
Size inanamıyorum demekki apacik hirsizliGa destek veriyorsunuz
Allah korusun hrpimizi sizin gibi dusunenlerden
Size inanamıyorum demekki apacik hirsizliGa destek veriyorsunuz
Allah korusun hrpimizi sizin gibi dusunenlerden
Ben hirsizlik yapan arkadasi asla onaylamiyorum Rabbim Dogru yolu göstersin insallah...
Ama konuyu acan arkadasin anlatimlarina da acaip gicik oldum...
Ya nefret ediyo olabilirsin...
Ama bu Kadar abartip her defasinda kiza birseyler söylemen ve uyarman durumunda cemkirir de cemkirir demen acaip gicigima gitti...
Ayrica herkes herkesten haz almak zorunda degil...
terbiyesiz insan sen kim sin bana hırsız destekcisi diyorsun ? senin gibi kötülerden korusun Allah.. iftira bile atarsın nefretinden şu an yaptığın gibi
yani hemen rezil etmek lazım diyorsunuz . zaten bayanın elinde herşey sevmiyormuşta söylesin zaten konu niye açmış anlamadım fikirleri kabul etmeyecekse.uyarmaktan zarar gelmez
ALLAH(C.C) bile günahkarları affediyor bu patron kim ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?