işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

bu bayan kleptomani kimse wc kağıdı çalmaz hırsızlıktan

Bazı insanlar değerli bir şey almadıkları zaman hırsızlık olduğunu düşünmüyorlar.
Nasılsa kullanılacak,kullanmam yasak değil,alıp evde kullanayım mantığıyla düşünüyorlar.
Bence de önce uyarmakta fayda var.
Geçen gün kameralara baktım,her odada kamera var,heryeri net gösteriyor demek güzel fikir.
Bir şey ima etmeden,şakayla karışık söylenebilir.Kızlar biliyor musunuz bbg de gibiyiz,herşey izleniyor denebilir.

tamam haklısınız ama şimdi bu bayanı direk işten atmak yerine güzelce konuşulsa neden böyle yaptı vs...sonra 2.bir şans verilse daha güzel olmazmı?

hepimiz dörtdörtlükmüyüz,insanız sonuçta hata yapabiliyoruz,eminim sizinde yanlışlarınız olmuştur,ilk hatada tüüüü reziiiiil defol,seni işyerinden de atıyoruz demek yerine yanlışını düzeltmeye çalışsak yani 2.şansı versek daha güzel olmaz mı,haa sonra tekrarlarsa o zaman ben olsam ben de affetmem.

Son düzenleme:
ya sen hırsızlık yaptındedikten sonra nası bi şans verilecek insanlar nası davaranack olaylar daha da büyür. ben ce patronunuza gösterin gerisini onlr düşünsün

Benim kendisini sevmiyor olusumun durumla ilgisi yokki
Ayrica o alip alip evine goturdugu kahvede cayda orada calisan herkesin hakki var hic aklina geliyor mu
Patronun odedigi sey sonucta ya
Mecbur mu surekli o parazite tuvalet kagidi yetistirmeye

Benim kendisini sevmiyor olusumun durumla ilgisi yokki
Ayrica o alip alip evine goturdugu kahvede cayda orada calisan herkesin hakki var hic aklina geliyor mu
Patronun odedigi sey sonucta ya
Mecbur mu surekli o parazite tuvalet kagidi yetistirmeye

siz zaten bahane arıyorsunuz bence nefret ettiğinizden dolayı söyleyin içinizde kalmasın niye burda sorduğunuzu çözemedim canım
benim Kul hakkı din anlayışımı da sorgulaman pek hoş olmaıd şimdi

Cvalla aynen ya nerdeyse cantaya kahve atan kiz masum ben hirsiz olacagim onkarin bakis acisina gore

boşver herke baya bir katı.. ama herkes birgün düşer bunu düşünmek lazım...

hanımefendi ortak kullanılan şeyler işyerinde çalışılan sürede işyerindeyken kullanılır çantana atıp eve götür orda kullan diye değil...bayanın yaptığı düpedüz hırsızlık ...hırsızlığında küçüğü büyüğü maddi değerlisi değersizi olmaz..

Ya ben uyarsam bu seferde bana dusman olacak eminim
Kraktwri de cirkef biraz zaten cemkirir de cemkirir yani

konu sahibi kameralar orda olduğuna ve izlemesi için seni görevlendirdiklerine göre işyeri sahibinizin kesinlikle konuyu bilmesi gerekir..Bence söyleyin kararıda o versin ya uyarı veriri yada işten çıkartılır.

yani hemen rezil etmek lazım diyorsunuz . zaten bayanın elinde herşey sevmiyormuşta söylesin zaten konu niye açmış anlamadım fikirleri kabul etmeyecekse.uyarmaktan zarar gelmez

ALLAH(C.C) bile günahkarları affediyor bu patron kim ki....

siz zaten bahane arıyorsunuz bence nefret ettiğinizden dolayı söyleyin içinizde kalmasın niye burda sorduğunuzu çözemedim canım
benim Kul hakkı din anlayışımı da sorgulaman pek hoş olmaıd şimdi

Size inanamıyorum demekki apacik hirsizliGa destek veriyorsunuz
Allah korusun hrpimizi sizin gibi dusunenlerden

Ya ben uyarsam bu seferde bana dusman olacak eminim
Kraktwri de cirkef biraz zaten cemkirir de cemkirir yani

boşver siz insanlığınızı yapında o düşman olursa olsun,hem ne diye düşman olacakmış ki, neticede ortada video kaydı vs... var,kendi kendinize çıkardığınız birşey değilki.eğer gerçekten iyi niyetinizi anlamaz dediğiniz gibi bağırıp çağırmaya başlarsa yada aynı hatayı tekrarlarsa o zaman direk patrona gider söylersiniz.

tabii yine karar size kalmış ama ben olsam yinede önce hiçkimseye söylemeden onunla bir konuşurdum.

Ben hirsizlik yapan arkadasi asla onaylamiyorum Rabbim Dogru yolu göstersin insallah...

Ama konuyu acan arkadasin anlatimlarina da acaip gicik oldum...
Ya nefret ediyo olabilirsin...
Ama bu Kadar abartip her defasinda kiza birseyler söylemen ve uyarman durumunda zaten cirkef cemkirir de cemkirir demen acaip gicigima gitti...
Belki oda senin cirkef oldugunu düsünüyordur...
Ayrica herkes herkesten haz almak zorunda degil...

Son düzenleme:
Size inanamıyorum demekki apacik hirsizliGa destek veriyorsunuz
Allah korusun hrpimizi sizin gibi dusunenlerden

kimin kaç kere çalma hakkı olduğuna mesleğin icabı zaten sen karar veremezsin konu sahibi.. sen patronuna söylersin, o karar verir 2. şans verilmeli mi verilmemeli mi? yarın çantalarda eşyalar kaybolmalar başlayınca, allah korusun senin de başın yanar..

nefretten sadece burda hırsızlık allah dini ortaya atıyor amacı baska kızdan hıncını almak .çok çirkin bir olay bu. banada hırsız destekcisi dedi. allah yukarda görüyor.benim haram bir lokma kursağıma girmedi

terbiyesiz insan sen kim sin bana hırsız destekcisi diyorsun ? senin gibi kötülerden korusun Allah.. iftira bile atarsın nefretinden şu an yaptığın gibi

canım arkadaşım sinirlenme değmeğen insanlar için..

Konu sahibine verilen görev bu tür olayları tespit etmek değilmi? öyleyse görevini yapıcakki bu vebali üstüne kalmasın..affetmekte patronun takdiri..

olaya bakış açınız ısrarla hırsızlık değil diye savunmanız şaşırtıcı...Sizin için hangi olaylar hırsızlık dahilinde aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…