- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
nefretten sadece burda hırsızlık allah dini ortaya atıyor amacı baska kızdan hıncını almak .çok çirkin bir olay bu. banada hırsız destekcisi dedi. allah yukarda görüyor.benim haram bir lokma kursağıma girmedi
Konu sahibine verilen görev bu tür olayları tespit etmek değilmi? öyleyse görevini yapıcakki bu vebali üstüne kalmasın..affetmekte patronun takdiri..
olaya bakış açınız ısrarla hırsızlık değil diye savunmanız şaşırtıcı...Sizin için hangi olaylar hırsızlık dahilinde aceba?
Allah böylelerinden bizleri islah etsin herkese Dogru yolu göstersin insallah...
Insan Hayati bu Kadar ucuz iste...
Sadece fikir beyan edersin sende hirsiz destekcisi olursun...
Allaaaaah tövbe Yarabbim....
o herkese girmiyorum ben. kimseden çalmadım çalmamda. hastalık olmadığı müddetçe.boşver herke baya bir katı.. ama herkes birgün düşer bunu düşünmek lazım...
Konu sahibine verilen görev bu tür olayları tespit etmek değilmi? öyleyse görevini yapıcakki bu vebali üstüne kalmasın..affetmekte patronun takdiri..
olaya bakış açınız ısrarla hırsızlık değil diye savunmanız şaşırtıcı...Sizin için hangi olaylar hırsızlık dahilinde aceba?
Ya ben uyarsam bu seferde bana dusman olacak eminim
Kraktwri de cirkef biraz zaten cemkirir de cemkirir yani
canım arkadaşım sinirlenme değmeğen insanlar için..
boşver herke baya bir katı.. ama herkes birgün düşer bunu düşünmek lazım...
hırsız diyor alanen ama neyse Allah görüyor onu bana sıfatlandırmak düşmez..seviyorum canım seni
boynunu da vurun bari kız kahve almış diye çok komiksinizbari bi söyleyin ihytacı vardır almıştır çalmak mı bu şimdi. sırf sevmiyorsunuz diye yaptığınz ayıp .tuvalet kağıdını insan niye çalar para olarak değeri nedir bunların. siz kötü düşünüyorsunuz bence
o herkese girmiyorum ben. kimseden çalmadım çalmamda. hastalık olmadığı müddetçe.
şimdi biri gelecek diyecekki hahhh beklediğim cevaplar gelmiş,hırsızı haklı çıkarmışlar hatta destek vermişler höbüdü lölölö....
bizim yazılarımızda o kadına destek yok,kadın hatalı zaten ama sadece hemen ortalığı yaygaraya vermek yerine hani müslümanız ya insanın ayıbını önce kapatmamız lazım,bir uyarırsın baktın olmadı sonra söylersin,bilmem anlatabildimmi hiç hata yapmamış,melek arkadaşlarım!
sonuna kadar katlıyorum. ona boşuna kameralara bak görevini vermemişler. eğer bu olay ortaya çıkarsa ve patron konu sahibine sen işini iyi yerine getirmiyorsun. gözünden nasıl kaçırırsın bunu diye azarlarsa nolacak.kimin kaç kere çalma hakkı olduğuna mesleğin icabı zaten sen karar veremezsin konu sahibi.. sen patronuna söylersin, o karar verir 2. şans verilmeli mi verilmemeli mi? yarın çantalarda eşyalar kaybolmalar başlayınca, allah korusun senin de başın yanar..
terbiyesiz insan sen kim sin bana hırsız destekcisi diyorsun ? senin gibi kötülerden korusun Allah.. iftira bile atarsın nefretinden şu an yaptığın gibi
hırsızım ben ondan ya canım anlamadın mı hepiniz ne fenasınız ya içiniz de bir parça acıma yok..
Terbiyesiz senin anandir.. Siz bu davranista bisey yok diyorsunuz
Olmus bi kahve tuvalet kagidi goturduyse evine ortak kullanim fulan diyorsunuz
Apacik soyluyorum hem terbiyesizsuniz hemde en az onun kadar hirsizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?