İşyerine benden sonra başlayan iş arkadaşım

Yok yattı fakat ben konuşmayı bilemiyorum yani biriyle iyi oluyorum onun bir yanlışı olunca direkt mesafe koyuyorum yani şakayla karışık konuşamıyorum Nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum sadece niye masayı ayırıyorsun deyince

Hiçbir şey bulamazsanız, "feng shui felsefesine göre çalışma masalarının arasında boşluk olması gerekiyormuş, yoksa enerji akamıyormuş. Böyle şeylere çok da inanmam ama denemek istedim. Değişiklik iyidir" diyebilirsiniz. Çok da inanıyormuş gibi görünmeyin de "saçma sapan şeylere inanıyor" diyip dedikodunuzu yapmasın.

Bu arada feng shui'ye göre, masanız kapının önünde olmamalı. Sırtınız kapıya veya pencereye dönük olmamalı. Sırtınız duvara dönük olmalı. Ayrıca kapıdan kapının önündeki duvara, kapı genişliğinde hayali bir halı serseler, bu halı masanıza değmiyor olmalı. Yani masanız kapının enerji alanına denk gelmemeli. En ideali masada otururken sağ veya sol çaprazınızda kapıyı görecek şekilde, hakim bir pozisyonda oturmanız. İnternetten daha ayrıntılı bakarsınız. Siz masanızı buna göre yerleştirin. O arada masalarınız da ayrılmış olur.

"Harika gidiyorsun artık bana ihtiyacın kalmadı :) ben de eski yerime geçeyim artık özledim" de ve geç. O senin sözünü keserken düşünmüyordu küser mi hatta kızar mı diye.

Çekiniceğim bir durum yokta masamı ayırıcam deyince bana ilk önce niye birleştirdin o Zaman derse ne diyeceğim onu bilmiyorum
Çünkü yeniydin işi bilmiyordun canım sana daha yakın olsun ve çabucak işe ortama alışman içindi masamı birleştirmem ama artık bana ihtiyacın yok olursada uzakta değilim yalnız çalışmaya alışmışım eski düzenime geri dönmek istiyorum hepsi bu .

Bemce arkadasdir hatirdir dinlemeyeceksin.
Guzel bir dille. Bak x. Seni severim hizlida ogreniyorsun ama birakta bana sorulan sorulara ben cevap vereyim.

Yani bana soru sorulduğunda sen cevap vermezsen sevinirim. Ben cevap verebilirim diyebilirsin

Ben cevremde hosuma gitmeyen birsey oldugunda, baska birinden ornek vererek rahatsiligimi belli ederim.
Örneğin el yikama konusunda cok hassasim. Ister istemez insanlari takip ederim. En cok karsilastigim durum. Annelerin bebeklerinin altini temizleyip ellerini yikamama teşebbüsü.
Bir iki kere oyle izledigimde. Baska bir zaman bir sekilde konusunu acip. Bizim x komsuda bebeginnaltini degisitirp islak mendille silip ellerim temizde oldu demisti diyorum ve bunun bama nekadar ters oldugunu soyluyorum. Bakiyorum 3. Ve daha sonraki seferlerde ellerini yikamya basliyorlar.

Ama senin boyle dolayli demene gerek yok. Sen x cim seni severim iyi calisiyorsun ama bana sorulan sorulara ben cevaplamak isterim. Yanlis anlama ama derim. Bunda kirilacak birsey yok.

Hiçbir şey bulamazsanız, "feng shui felsefesine göre çalışma masalarının arasında boşluk olması gerekiyormuş, yoksa enerji akamıyormuş. Böyle şeylere çok da inanmam ama denemek istedim. Değişiklik iyidir" diyebilirsiniz. Çok da inanıyormuş gibi görünmeyin de "saçma sapan şeylere inanıyor" diyip dedikodunuzu yapmasın.

Bu arada feng shui'ye göre, masanız kapının önünde olmamalı. Sırtınız kapıya veya pencereye dönük olmamalı. Sırtınız duvara dönük olmalı. Ayrıca kapıdan kapının önündeki duvara, kapı genişliğinde hayali bir halı serseler, bu halı masanıza değmiyor olmalı. Yani masanız kapının enerji alanına denk gelmemeli. En ideali masada otururken sağ veya sol çaprazınızda kapıyı görecek şekilde, hakim bir pozisyonda oturmanız. İnternetten daha ayrıntılı bakarsınız. Siz masanızı buna göre yerleştirin. O arada masalarınız da ayrılmış olur.
Bu tarz şeylerden pek anlamam ama masamı birleştirmek bana da iyi gelmedi sanki üzerime geliyor herşey basık geldi çok

Back
X