- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Yok yattı fakat ben konuşmayı bilemiyorum yani biriyle iyi oluyorum onun bir yanlışı olunca direkt mesafe koyuyorum yani şakayla karışık konuşamıyorum Nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum sadece niye masayı ayırıyorsun deyince
Hiçbir şey bulamazsanız, "feng shui felsefesine göre çalışma masalarının arasında boşluk olması gerekiyormuş, yoksa enerji akamıyormuş. Böyle şeylere çok da inanmam ama denemek istedim. Değişiklik iyidir" diyebilirsiniz. Çok da inanıyormuş gibi görünmeyin de "saçma sapan şeylere inanıyor" diyip dedikodunuzu yapmasın.
Bu arada feng shui'ye göre, masanız kapının önünde olmamalı. Sırtınız kapıya veya pencereye dönük olmamalı. Sırtınız duvara dönük olmalı. Ayrıca kapıdan kapının önündeki duvara, kapı genişliğinde hayali bir halı serseler, bu halı masanıza değmiyor olmalı. Yani masanız kapının enerji alanına denk gelmemeli. En ideali masada otururken sağ veya sol çaprazınızda kapıyı görecek şekilde, hakim bir pozisyonda oturmanız. İnternetten daha ayrıntılı bakarsınız. Siz masanızı buna göre yerleştirin. O arada masalarınız da ayrılmış olur.