• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerine yakın kelepir daire mi yoksa merkezden biraz uzakta biraz lüks daire mi?

klbk33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
9.425
33.047
548
39
Ev alma işine çocuk küçükken girmek istiyoruz. Ileride daha zor olabilir.
2 seçenek var.

Kreşe giden oğlumun eşimin benim işim merkezde. Merkezde evler pahalı. Kelepir alıp oturup ödemek var.

İşyerinden yani merkezden uzak ama doğru düzgün evler var hesaplı. Arabamız var fakat trafik sıkıntısı da var.

Nereden ev almak daha mantıklı?

Evimin güzel olması benim için daha önemli olurdu. Arabam da var, daha ne:işsiz:

merkezde yeni evlerden alin bi kredi cekip zahmete borca girip ev alacaksiniz bari tam olsun
8olacakken10verip tam olsun misali...
yine de en iyisini siz bilirsiniz:) allah hayirli komsu versin..

Ben eski evlerde çok oturdum yeni ve merkezden uzak bir evi tercih ederim...
Bu tamamen kişisel tercihtir herkesin de farklıdır bence...

Yakın olan ama evler kaç yaşında 30 yıllık da alınmaz yani
Öyle maalesef
merkezde yeni evlerden alin bi kredi cekip zahmete borca girip ev alacaksiniz bari tam olsun
8olacakken10verip tam olsun misali...
yine de en iyisini siz bilirsiniz:) allah hayirli komsu versin..
Amin. Ona da paramiz yetmez.

merkeze ne kadra bir mesafeden bahsediyoruz? yani 2 saatse çekmeye gerek yok ama atıyorum yarım saatse uzak olanı tercih ederim.

uzak dediğiniz ne kadar uzak mesela?
ist dan bahsediyorsanız evet trafik çekilmez insan bir süre sonra canından beziyor . merkezden almanız mantıklı olur yani..

Eski evin masrafı sürekli baş ağrıtır.

Dolabı dökülür , çatısı akar , parkesi kalkar ...

Trafiği göze alıp biraz merkezden uzağı tercih ederim. Tabii uzak derken git gel her gün 2-3 saat yolda geçecek kadar değil

Şuan tam da öyle bir evdeyim , pişman değilim :)

İl neresi İstanbul mu? Merkezi ev daha iyi bence,diğer türlü zulüm. Yolda yorulduğum kadar işte yorulmuyorum

Back
X