itham edildiğim şeyler doğru mu yoksa ben bir uzaylı mıyım ?

O şahsın nişanlısına üzüldüm, bi yandan da nişanlın da sana aynısını yapıyor olabilir diye düşündüm nedense...
Madem eskiden öyle çapkın biri olduğunu biliyorsun nasıl çıkabiliyorsun hayret...
Hiç hazetmedim nedense ikisinden de...

2 saatte neler yapıyodur onlar canım yaa. devam ediyolar hem de beraber, gözünün içine baka baka. maalesef böyle. karar senin.

valla benim eşimin de aynen buna benzer bir arkadaşı vardı biz flört ederken o da nişanlıdı aynen böyle de bir öküzdü beni hiç sevmedi sürekli benle uğraştı hatta oturup kayınvalide aleyhimde konuşmuş felan başta bu adam yüzünden çok kavga ettik eşimle sonra zamanla eşim onun bizze ne kadar çok zarar verdiğini fark etmeye başladı görüşmelerini azalttı nedeni de bana saygısızlık yapmasıydı
zamanla evlendikten sonra d amuhabbetleri devam etti ama en sonunda ne geçti aralarında bilmiyorum daha az görüşeceğini söyledi ki zaten 2 ayda bir felan görüşüyordu son olarak eşim arkadaşının kaynı ile bir iş yapacaktı ona taş koymaya kalktı ben de zamanında kayınvalideye söylediklerinden bahsettim şimdi hiç görüşmüyor sürekli arkadaşı eşimi karısı da beni arıyor görüşelim diye ama geçti borun pazarı

valla canım eğer nişanlından eminsen sürekli neden husursuz olduğunu anlatacaksın ama karışmayacaksın o zamanla zaten ne mal olduğunu anlar arkadaşının Allah kolaylık versin

1. neden o adamın adını duyduğum zaman tüylerim diken diken oluyor ve de haz etmiyorum ?
2. neden nişanlım onunla buluşacağı zaman kıyametleri koparıyorum ?
3. neden bana sabrım sınanıyormuş gibi geliyor ?
4. neden nişanlım bana kıskançlığımın yersiz olduğunu söylüyor ve de sorunun benden kaynaklandığını söylüyor ?
5. neden kendimi uzaylı gibi hissediyorum. Kıskançlığım ya da duygularım insancıl değilmi böylesi bir backstage hikayesinden sonra ?
6. anlamsız yere kıskanç mıyım yoksa haklı sebeplerim varmı ? en önemli soru:
7. Siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz ?

1.O adamın adını duyduğunda tüylerin diken diken oluyor .

Çünkü o adama güvenmiyorsun nişanlısını aldatan adamdan herşey beklenir bunu da çok iyi biliyorsun...

2.Nişanlının onunla buluşmasına izin verme o halde.Buluştukları zaman ne haltlar karıştıracaklarını merak ediyorsun,bu da sen de güvensizlik oluşturuyor...

3.Zampara adamlar böyledir işte sabrını sınarlar adamın umursamazlıklarınla.

Adam gider çok normal birşeymiş gibi nişanlısını aldatır ,

nişanlısının ruhu bile duymaz.Yavrum o da bekler düğün ne zaman olcak diye.

4.Sorun senden kaynaklanmıyor elbette.Nişanlın dönsün geçmişine baksın bence bunu

söylemeden önce...

5. ve 6. Senin kıskanman çok ama çok doğal ...Güvenmemen de ...

Nişanlının böyle bir geçmişe sahip olduğunu bile bile gözünü kulağını kapayamazsın heralde.

Tabiki sorgulayacaksın,araştıracaksın,ince eleyip sık dokuyacaksın.

Çünkü o ne zaman dışarı çıksa aklında hep acabalar dönüyor.

Acaba beni aldatıyor mu arkadaşının nişanlısını aldattığı gibi.

Eskisi gibi zamparalıklar yapar mı diye düşünüp duruyorsun...

Körle yatan şaşı kalkıyor malesef...

7.Ben olsaydım böylesine çapkın biriyle baş edemeyeceğimi düşünerek başlamazdım bu işe...

Başlamayı bırak emin olmadan asla ve asla nişanlanmazdım...

Evet haklı arkadaş.

Alışmış kudurmuştan beterdir.

yok olmaz cıksss... gözümün tutmadiği cıvık bi herifle arkadaslık kurmasın benim sevgilim.. zaten öyle basit bi şahsın arkadaslığından keyif alıyorsa sevglimin karakterini ve zevklerini de gözden geçiririm..geçmişinde zampara olan bir erkeğin de durulabileceğine inanmıyorum.. sözüm abartanlara.. her gece başka bi kadının koynunda soluğu almışsa geçmişinde ben o adamın geleceğinden de bi ışık göremem...

hayatından çıkarmak çok mu zor o insanı görüşmesini isteme hatta Allahım ya bu erkekler çok ilginç sorunumuz olmasın diyorsan hayatından çıkar de y ao ya ben de hatta bu ne ya yeri geliyo bizlereo arkadaşınla görüşmeni istemiyorum diyebiliyorlar aynı fedakarlığı onlar da göstermeli bende aynısını yapardım uzaylı değilsin yada tüm bayanlar uzaylı

Bazı erkekler kankalarından vazgeçemeyecek kadar bağlıdırlar onlara...

Ama nişanlısı isterse görüşmemesini bunu yapmalıdır bence.Onla görüşmeyerek pek birşey kaybetmez zannımca

bence tepkin normal.
Arkadaşlığını kesmesi imkansız mı?

Böyle bi erkekle bir ömür geçmez...
Veremden öldürür insanı ...
Seni üzmek istemem ama arkadaşıyla iyi anlaştığına göre oda onun gibi bir tip.
Kendisi gibi olmayan biriyle pek görüşmez erkekler...
Hiç hoş değil istemediğini bildiği halde gizli gizli görüşmesi...
Benim bi arkadaşım vardı eşlerimizlede tanıştık gidip gelmeler falan başladı ...
eşi aynı o çocuk gibi tip...
O kadar rahatsız oluyordumkii karı kız lafı ağzındaydı hep...Bi kez dışarı çıktılar morali bozukmuşşda gelsene diye çağırdı eşimi . aklımm kaldıı.bi insanın dostu çok önemli...
Eşime patladım sonunda bir daha onlarla görüşmek istemiyorum sakın çağırırsa falan gitme.Beni kıskandırmak içime kurt düşürmek için sürekli kızımı severken baba nerde iştemii cici annelerlee falan yapıyordu...nefret ediyordum artık ondan ..Eşimi bilmesem güvenmesem aramız bozulacaktı yanii onun yüzünden....Eşimde hoşlanmıyordu rahatsız oluyodu artık...Bi dahada görüşmedi Allaha şükür kurtulduk..Hep bi bahane uydurdu bende kestim elimi ayağımı ...
dediğim gibi bu kadar iyi anlaşması pek hayra alamet değil ..
Arkadaşından vazgeçmeyecek gibi baksana gizli görüşüyor yine görüşüyor ...
Senin tepkilerin gayet normal bide üste çıkma cümleleri kuruyorr sana

Son düzenleme:
ben olsam, ben mi o mu der tercih yapmasını sağlardım. bizi yıpratıyor değer mi değerdim. sonuçta öyle birinin nişanlınıza ne gibi bi katkısı olabilir ki zaten. olmasa da olur yani.

hehe yazı çok hoşuma gitti :)
de bu adamdan cacık olmaz abla. uğraşamam beksteyciyle. beksteyci oldukça kalabalık bir zatı muhterem de bende var idi, lakin o bekteki figüranlardan her biri bir bir çıkıyor önüne fiçur layfta. film sonu cast gibi gözünün önünden geçiyo mübarekler. uğraşma derim.

Ben olsam en baştan nişanlanmazdım. Zaten bana arkadaşının yaptığı zamparalıklarını anlatıyorsa; bu hareketi bile düşündürücü...
Ayrıca bir insan iyi anlaştığı arkadaşıyla ne kadar farklı olabilir,o da ayrı mesele tabi...

Soruların cevabı olarak O....MAVı....O' ya katılıyorum,aklımdakileri sıralamış.

Ben olsam devam etmezdim. Zaten sende birşeyleri hissediyorsun belli.
Hayırlısı olsun

hacı hacıyı mekkede
hoca hocayı tekkede
sıracı bozacıyı ......bulurmuş..
ne yazıkkı nokta noktalı yerleri yazamıycem..
ama kusura bakmayın nişanlınızın telöransları sayesinde olmuş bu laubalı yaklaşım ve bakışlar..

Senin yanında nisanlına sacma bakıs atarak ortamı geren bir adamdan ne beklenir nasıl arkadasmıs o digerlerine severek demis veya sevmeyerek demis simdi o mevzuya girmeyecegim girersem cıkamam ama orda öyle bir hareket yapamayacaktı ..

Ve nisanlınız buna fırsat vermeyecekti acıkcası .. Bence endiseleriniz normal nisanlınızı bastan cıkarabilir ay böylelerine de uyuz oluyorum yaa alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…