itham edildiğim şeyler doğru mu yoksa ben bir uzaylı mıyım ?

ayrıca ayrılmayı da düşünürdüm çünkü tarih tekerrürden ibarettir.İnsanın geçmişi geleceğinin aynasıdır.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim... BUNLAR GİBİ DAHA NİCE SÖZLER VAR.

buraya yazdıktan sonra, çok büyük bir kriz patlak verdi ilişkimizde.

Kendisi sonunda hastanelik oldu nişanlım.

iyi bir ders verdim ona...

Susar susar, sonunda muhteşem patlayanlardanım.

Halen gözüm kara, tetikteyim. Büyük bir sınavdan geçiyor şimdi kendisi. bakalım neler olacak...

naptın bacım dövdün mü yoğsa sempatiksalakcinni

yok yaw ne dövmesi kızlar, gücüm yetmez kapı gibi adama. tokat atsam sinek ısırığı gibi gelir..

Bitiyor, gidiyorum dedim... uzun bir süre burnumdan kıl aldırmadım.. 3-4 gün sonra bir tatrışmamızdan sonra yolda fenalaşmış. Beni hastaneden aradılar. Çok korktum, üzüldüm.

Sonra aramız yumuşamaya başladı.. Ama sınavda olduğunun farkında.. Ultimatom verdim.

Artık bu konulara girmiyorum. Çok uzadı çünki. Bir arkadaşım dediği gibi, az werme arsız edersin, fazla söyleme yüzsüz edersin..

Benim gibi şeyler yaşayan bayanlar, bir süre gözlemleyin, sora da kararlı olun. Patlayın istediğiniz kadar... arada silkelemek gerek demekki adamları..

silkelesen huyu değişir mi ki rein bacı? kendi tecrübem, değişmiyo. hatta bu konuda kavga edip de sonradan affettiğin vakit, sana o geçmiş hakkında espiri dahi yapmaya kalkabiliyolar pişkin pişkin.

örnek: "benim bi seferinde 4 kızla çıktığım zaman vardı biliyonmu sen yeaa ehahhaha" diye. çok iyi bi halt ya. ne kadar kavga ettiysem, özür dilettiysem de 2 gün sonra gelinen nokta aynıydı, ki bu benim daha sevgili aday adayı gibi bişiydi. hoş bunun gibisini arayıp da bulmak zor ya, neyse moral bozmayayım.

inşallah seninki düzelmiştir / veya öyle değildir.

december bacı, huyunun değişmesini temenni ediyorum. Çünki onu hala çok seviyorum. Beni aldatmadığını çok iyi biliyorum.

Şunu da söyledim ona peşinen: Eğer sen bana karşı bir hata yaparsan, giderim. İstersek EVLİ olalım !!! dedim...

Acı konuşacağım kusura bakma:
Nişanlın da bence dürüst değil...
Tipik evdeki kadın dursun elimin altında,ben ceviz kırmaya devam edeceğim versiyonunun son makyajlı kasasıyla piyasaya sürülmüş hali..
Tekrar özür dilerim...

aynen katılıyorum.seviyeli bir şekilde uyarılmaları lazım.

katılıyorum...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…