• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

itiraaaffff itiraff itiraf, sizce?

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
3 yıldır tanıdığım biri var.. :43: :emir_bebek:
ondan hoşlanıyorum :27::27:
zaman zaman görüşüyoruz, :34:
bireysel değil ama arkadaş grubumuzla :ssz:
o da bana karsı bir şeyler hissediyor gibi gibi :52: ama emin de olamıyorum ara sıra takılır o yönde
sevgilisi var gibi gibi..... .. . . . . açıkça söylemez gizemli aklınca var yok emin değilim ama var gibi :50::50:
ne diyorsunuz :26:

bir erkek 3 yıl bekler mi açılmak için ? :26::26::26::26::26::26::26::26:

sizce açılmalı mıyım ? ya da davranışlarımla nasıl belli edebilirimm ????
ona karsı nasıl davranmalıyım ?:26::26:
:47::47:

açılanlar var mı nasıl tepkiler aldınız,:ssz::ssz::ssz:
nasıl bir ortamda açıldınız, :26::26::26::26:
pişman mısınız, :53::53::53::53::53::53::53::53:
olumlu mu, :52::52::52::52::52::52::52:
olumluysa hala devam ediyor musunuz, :52::52::52::52::52::52:
tavsiyeleriniz :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
kimse yok mu :26::26::26::26:
konuyu yanlış yere mi açtım acep :26::26:
söyleyecekleriniz benim için önemli lütfen yardımcı olun :26::26::26::26::26::26::26::26:

Ne gibi gibi :32:

Hic birşey anlamadım adamın sevgilisi ya vardır ya yoktur gibisi fazla!

Ya senden hoşlanıyordur yada hoşlanmıyordur gibisi yine fazla!

:27:

hiçbişey anlamadım:37:

cok ıfade kullanmışım çünkü şöyle yazayım
3 yıldır tanıdığım biri var.. ondan hoşlanıyorum, onunla zaman zaman görüşüyoruz, bireysel değil ama arkadaş grubumuzla görüsüyoruz
o da bana karsı bir şeyler hissediyor gibi, ama emin de olamıyorum, zaman zaman takılıyor o yönde, sanarsınız ki seviyor,
sevgilisi var gibi yani ben öyle hissediyorum, açıkça söylemez gizemli aklınca
ne diyorsunuz ?
bir erkek 3 yıl bekler mi açılmak için ?

sizce açılmalı mıyım ? ya da davranışlarımla ondan hoşlandığımı ona nasıl belli edebilirimm ????
ona karsı nasıl davranmalıyım ?

sevdiği hoşlandığı kişiye açılanlar var mı nasıl tepkiler aldınız,
nasıl bir ortamda açıldınız,
pişman mısınız,
olumlu mu,
olumluysa hala devam ediyor musunuz,
tavsiyeleriniz ?

böyle daha iyi oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence mesaj filan at önce mesajla konuşun bir süre bu şekilde devam edin zaten sana karşı ilgisi varsa anlarsın.
Sevgilisi varsa yine bu şekilde anlarsın. Konuşmayı kesersin varsa..
Şansın iyi olsun :34: :1:

Aşkımdan ölsem de söylemem söyleme cesareti gösteremeyeceğimden değil ilişkim olacaksa karşımdaki insanın aşkından çok çok emin olmak isterim ( hoş bu evlenince fısslamayacağı anlamına gelmiyormuş onda yaşayarak öğrendim neyse...... )
yinede illa itiraf edeceksem yüzüne pat diye söyleyerek değilde biraz yakınlaşıp zaman geçirerek ne bileyim bir what up dan nasılsın falan yazarak önce nabız ölçerdim...

ooooovvv ne çok soru sormuşum ve de bir o kadar gibilerim havada uçuşmuşş heyecandan diyelim kusura bakmayıınnn :))

Benimde bir zaman bir yıl beraber arkadaş olduğum biri böyleydi .her türlü beni sevdipini belli ediyordu , yada bana öyle geliyordu hep seviyor galiba gibi hissediyorsun evet hersey tamam da niye bana acılmıyor hala diye kafayı yıyordum.cok güzel kıZsın şöylesin böylesin ..bence seni kimse kacırmaz daha bir sürü güzel laf ediyor.benim sevgilin yok bunu biliyor.samimi de olduk.sonra dayanamayıp ben söyleyim sanki bu cekiniyor belki de red edilmekten korkuyor diye bir sürü yanlış şey düşünüp ona alttan alttan senden hoşlanıyorum gibi ifadeler kullandım .o da bende dedi.e niye hiç söylemedin dedim cekindim dedi.ben de kendi kendime demekki doğru düşünmüşüm dedim sevindim.cıkmaya başlafık .2 hafta sonra terketti.yani ayrılalım dedi.emin değilmiş çünkü.

Sonra cıkarttığım ders su oldu.erkek eminse gelip söyler zaten. Onun bana aşık olduğunu sanmıştım oysaki.nayır kızlar nayır nolamaz ..SEVEN ERKEK GELİP MUTLAKA SÖYLER.bu erkeğin doğasında var.unutmayın .ASLANIn önüne hergün et koysanızda o AVLANMAYI TERCİH EDER.bu da erkeğin doğası işte .arada belki saçma bir örnek vermiş olabilirim.bu da böyle bir hikaye:))

Bekleyin birbirinizi. elinizde baston. bi ayagınız mezarda anca :51:

umudunu kes bence. 3 yıldır diyemeyen bi ömür de hiç diyemez:ssz:

Benimde bir zaman bir yıl beraber arkadaş olduğum biri böyleydi .her türlü beni sevdipini belli ediyordu , yada bana öyle geliyordu hep seviyor galiba gibi hissediyorsun evet hersey tamam da niye bana acılmıyor hala diye kafayı yıyordum.cok güzel kıZsın şöylesin böylesin ..bence seni kimse kacırmaz daha bir sürü güzel laf ediyor.benim sevgilin yok bunu biliyor.samimi de olduk.sonra dayanamayıp ben söyleyim sanki bu cekiniyor belki de red edilmekten korkuyor diye bir sürü yanlış şey düşünüp ona alttan alttan senden hoşlanıyorum gibi ifadeler kullandım .o da bende dedi.e niye hiç söylemedin dedim cekindim dedi.ben de kendi kendime demekki doğru düşünmüşüm dedim sevindim.cıkmaya başlafık .2 hafta sonra terketti.yani ayrılalım dedi.emin değilmiş çünkü.

Sonra cıkarttığım ders su oldu.erkek eminse gelip söyler zaten. Onun bana aşık olduğunu sanmıştım oysaki.nayır kızlar nayır nolamaz ..SEVEN ERKEK GELİP MUTLAKA SÖYLER.bu erkeğin doğasında var.unutmayın .ASLANIn önüne hergün et koysanızda o AVLANMAYI TERCİH EDER.bu da erkeğin doğası işte .arada belki saçma bir örnek vermiş olabilirim.bu da böyle bir hikaye:))

Size katılmıyorum, erkekler bazen reddedilme, sevdiği insanı tamamen kaybetme korkusu ve gerçekten seviyorsa sevdiği insanın yanında kalbi küt küt atıp kendini ifade edememe nedeniyle sevdiklerine açılamıyorlar. Bu durumda karşı tarafın erkeğe cesaret vermesi, ona ilgisini belli etmesi gerekiyor.

Aşkımdan ölsem de söylemem söyleme cesareti gösteremeyeceğimden değil ilişkim olacaksa karşımdaki insanın aşkından çok çok emin olmak isterim ( hoş bu evlenince fısslamayacağı anlamına gelmiyormuş onda yaşayarak öğrendim neyse...... )
yinede illa itiraf edeceksem yüzüne pat diye söyleyerek değilde biraz yakınlaşıp zaman geçirerek ne bileyim bir what up dan nasılsın falan yazarak önce nabız ölçerdim...

Çok doğru. Açılmak istiyorsanız önce sevgisinden emin olun, yoksa karşılığı yoksa, sizi sadece arkadaş olarak görüyorsa bu arkadaşlık da biter, tamamen kaybedersiniz, kırılan gururunuz da cabası, için için kendinizi yersiniz

Beraber bir etkinliğe çağırın, telefonu varsa telefon edin, face varsa ara sıra hal hatır sorun, samimiyeti artırın, gittiğiniz yerlere sadece ikiniz gitmeye çalışın, kıyafet alacağım benimle gelir misin, yalnız alışveriş yapmak istemiyorum gibi taktikleri deneyin, ilgisi varsa zaten anlarsınız yoksa biraz uğraştıktan sonra daha fazla zaman kaybetmeyin, kendinize yol çizin ya da sevginizi kalbinize gömün.

Size katılmıyorum, erkekler bazen reddedilme, sevdiği insanı tamamen kaybetme korkusu ve gerçekten seviyorsa sevdiği insanın yanında kalbi küt küt atıp kendini ifade edememe nedeniyle sevdiklerine açılamıyorlar. Bu durumda karşı tarafın erkeğe cesaret vermesi, ona ilgisini belli etmesi gerekiyor.

3 yıldır cesaret edip söyleyemeyen bir erkek !! Ten bahsediyoruz.sevdiğini baskasıyla görmeye dolayısıyla razı olur.ve kesinlikle sevgisinden şüphe edilir.aynı cesareti ben göstereceğime o göstersin.seven için bu cok kolaydır .ve yüz yüze bakmaya gerek yok.bir mesajla bile anlatılır.siZe kesinlikle katılmıyorum.

Bekleyin birbirinizi. elinizde baston. bi ayagınız mezarda anca :51:

umudunu kes bence. 3 yıldır diyemeyen bi ömür de hiç diyemez:ssz:

galiba sonumuz öyle olacak.. aslında kısmen söylediği bir zaman olmuştu ama uzun zaman oluyor onu da diyeli.. yüz vermeyince utandı mı ne yaptı..
su an tık yokk of offff...
oysa öylesıne akıllı mütevazı bırı kı
arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum
ne yapacağım bılmıyorum

Çok doğru. Açılmak istiyorsanız önce sevgisinden emin olun, yoksa karşılığı yoksa, sizi sadece arkadaş olarak görüyorsa bu arkadaşlık da biter, tamamen kaybedersiniz, kırılan gururunuz da cabası, için için kendinizi yersiniz

Beraber bir etkinliğe çağırın, telefonu varsa telefon edin, face varsa ara sıra hal hatır sorun, samimiyeti artırın, gittiğiniz yerlere sadece ikiniz gitmeye çalışın, kıyafet alacağım benimle gelir misin, yalnız alışveriş yapmak istemiyorum gibi taktikleri deneyin, ilgisi varsa zaten anlarsınız yoksa biraz uğraştıktan sonra daha fazla zaman kaybetmeyin, kendinize yol çizin ya da sevginizi kalbinize gömün.

sevgisinden nasıl emın olabilirim ki olamıyorum :(((( konuşuyoruz edıyoruz ama gel gelelim söylemiyor seni seviyorum diyemiyor, senden hoşlanıyorum dıyemıyor ama bellı ettıgı oluyor emin olamıyorum hıc

3 yıldır cesaret edip söyleyemeyen bir erkek !! Ten bahsediyoruz.sevdiğini baskasıyla görmeye dolayısıyla razı olur.ve kesinlikle sevgisinden şüphe edilir.aynı cesareti ben göstereceğime o göstersin.seven için bu cok kolaydır .ve yüz yüze bakmaya gerek yok.bir mesajla bile anlatılır.siZe kesinlikle katılmıyorum.

böyle ilgisini belli ediyor ama elle tutulur bir şey yok, söylemez seni seviyorum senden hoşlanıyorum diye,
ama ona yönelik şakalar yapar sürekli sevgiliymişiz gibi cok tuhaf biri hayatımdan da çıkaramıyorum

uzakask1,

Tüyolar verdim yukarıda, samimiyeti artırın, kolay ulaşılır bir kız da olmayın bunu yaparken, dengeyi korumak lazım.

Başbaşa gidebileceğiniz yerler olmalı, arkadaş grubunda olmaz, kıyafet alacağım, sen de gelir misin bir taktik mesela, ya da hafta sonu falanca kafede oturalım mı, şöyle güzel bir film gelmiş, tiyatroya- sinemaya gidelim mi gibi, tabi aşk filmine gitmeyeceksiniz ilk günlerden , macera, bilim kurgu, böylelikle niyetinizi çok açık etmez ; ama ilginizi belli edersiniz.

Bu bir kaç tekrar ettiğinde karşınızdaki adam mal değilse ( kusura bakma böyle yazdığım için) anlar zaten, siz de anlarsınız, istiyorsa yaklaşır, istemiyorsa zaten salağa yatar.

Sevgisinden emin olmadan sakın konuşmayın, yoksa tamamen kaybedersiniz.

uzakask1,

Tüyolar verdim yukarıda, samimiyeti artırın, kolay ulaşılır bir kız da olmayın bunu yaparken, dengeyi korumak lazım.

Başbaşa gidebileceğiniz yerler olmalı, arkadaş grubunda olmaz, kıyafet alacağım, sen de gelir misin bir taktik mesela, ya da hafta sonu falanca kafede oturalım mı, şöyle güzel bir film gelmiş, tiyatroya- sinemaya gidelim mi gibi, tabi aşk filmine gitmeyeceksiniz ilk günlerden , macera, bilim kurgu, böylelikle niyetinizi çok açık etmez ; ama ilginizi belli edersiniz.

Bu bir kaç tekrar ettiğinde karşınızdaki adam mal değilse ( kusura bakma böyle yazdığım için) anlar zaten, siz de anlarsınız, istiyorsa yaklaşır, istemiyorsa zaten salağa yatar.

Sevgisinden emin olmadan sakın konuşmayın, yoksa tamamen kaybedersiniz.

hani insan uzaklarda ararken birden en yakınındaki gelir ya aklına, biri eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuverir de, o o diye atar kalbi insanın sürekli onu düşünür,
benım aklıma onu sokan o bahsettıgım sahıs yani kendisi
not ettim tüm söylediklerinizi sağ olun :)

bir keresinde bana sevgili olsam seninle olurdum tarzında yani çevresindeki kızlardan yeşil ışık yakanlar olursa senı secerdım tarzında bır şey demişti,
tabi ben ilk anlam veremedim o an ona cevabını vermeliydim
ama yalnız değildik bir şey diyemedim o yüzden
onun üzerine de o konu hakkında konuşmadık zaten
eşelemeliydim ya yok işte insanın aklı sonradan geliyor
:43:

Sabırlı olmanız gerekiyor, sabırsız hareket ederseniz de olmaz, yavaş yavaş, zaman içinde olur her şey, ilginizi samimiyeti artırmaya çalışarak belli edin, hiç bir şey kaybetmiş değilsin,

Başka birini seviyor mu sevmiyor mu, onu da öğrenmeye çalışın, kalbinde biri yoksa, o da yalnızsa emin olun sahip olursunuz ona, ama doğru yaklaşırsanız, attığınız adımlar ölçülü ve yavaş olmalı, kafasında bir acaba kalmalı önceleri, pattak ben senden hoşlanıyorum derseniz bütün gizeminiz gider, işiniz zorlaşır,

Back
X