Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğu daha çok küçükken boşanan insanlar var mı?bebeğin psikolojisi için neler yapmak gerekir acaba
canım boşanmamak tabi ki çocuk için en güzel şey, huzurlu bir ortamda büyüme şansı varsa...
çünkü ne kadar küçükte olsalar öyle şeyler söylüyorlar ki, hangi şartlar altında boşanırsan boşan, vicdanın sızlıyor, sinirlerin bozuluyor.
ama tekrar söylüyorum huzurlu bir ortamda büyüyebilecekse...
yoksa sinirleri bozulmuş sağlıksız bir anne ve ilgisiz bir baba çok daha kötü sonuçlar ortaya çıkarabilir.
öncelikle boşanmada çocuğun kendini yeniden güvende hissetmesi gerekiyor.
hayatında mümkün olan minimum değişiklik ve babayla düzenli görüşme çocuğun kendini güvende hissetmesini sağlıyormuş.
başka bir çok şey de var ama dilerim bunları öğrenmeye ihtiyaç duymazsınız.
hakkınızda hayırlısı olsun...
bırak derim... başkasını sana ve çocuğuna tercih eden biri var karşında. hayır gelmez, evliliğiniz devam etse bile sürekli acaba başkası var mı diye içiniz içinizi yiyecek hep...
1 yaş 2 aylık ufacık daha çok ufakBebişin ne kadar oldu arkadaşım kaç aylıkk süt kokulu :))
inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... dilerim Allahımdan kimse böyle acılar yaşamasın
EWET aldatıldıgını duymak ölüm haberi almakla eşdegermiş bunu duydunmu ewet ölünün ardından 40 gün sonra ateş sönmeye başlarmış ama bu öyle birşey degil kor kor yakıyor adamı düşündükçe rabbim yaşatmasın yaşayanlarada bizede sabırlar versin aydınlıga çıkartsın
sürekli kayınvalidemlerle irtibat içindeyiz kızım yavrum evladım bende onları çok sever sayarım... ne olacak bu durumlar böyle Allahım bana güç ver, arkadaslar dua edin lütfen(((