Itiraf ediyorum ki...

iyide bunları dert olarak görmüyorsunuz ki. zevkten dört köşesiniz:ssz:
niye bu başlığa açıyorsunuz. çok ses getirsin diye mi. bunuda itiraf edin lütfen.

Canım istedi ondan açtım, size ne? Beğeni toplamak için mi bu konu dışı! yorum? Sizde bunu itiraf edin lütfen :ssz:

bende başka bir kız profili oluşturdum faceden .. manken fotoları ekledim .. fake bir hesap oluşturdum .o dönemki birlikte olduğum kişiyi o profille kandırdım günlerce konuştum .. buluşmak istedi keko ... buluşma yeri verdim ama gitmedim .. bekledi bekledi gitti büyük ihtimalle ..... sonra engelledim sildim hesaptan onu ....bir telefon numarası bile istemeyerek oyunuma geldi salak ... hak etmişti tabi bunu ....

Bide kendilerini süper zeka zannediyorlar ya, alip kafayi duvara duvara gecireceksin :52:

N'oluyor yahu anlamadım birşey..:44:

Itiraf edemediklerimizi burada paylasalim istedim, bazilarina aykiri geldi.
Evet zevkten dört köse oldum ama icime dert olmadi degil, ilk baska kendi vicdanim icin gecerli bu, genel anlamda yalan söyledigim icin diyorum. Eski sevgilime gelirse 10 kat beterini hakediyor o
:47:

Itiraf edemediklerimizi burada paylasalim istedim, bazilarina aykiri geldi.
Evet zevkten dört köse oldum ama icime dert olmadi degil, ilk baska kendi vicdanim icin gecerli bu, genel anlamda yalan söyledigim icin diyorum. Eski sevgilime gelirse 10 kat beterini hakediyor o
:47:

Forumda bu aralar neler oluyor bilemiyorum..
Sürekli bir kavga bir gerginlik.. Bende buraya kafa dağıtmaya geliyorum daha da gerilip çıkıyorum :27:
Forumca derin nefes alıp vermemiz gerek bence.. :31:

bende başka bir kız profili oluşturdum faceden .. manken fotoları ekledim .. fake bir hesap oluşturdum .o dönemki birlikte olduğum kişiyi o profille kandırdım günlerce konuştum .. buluşmak istedi keko ... buluşma yeri verdim ama gitmedim .. bekledi bekledi gitti büyük ihtimalle ..... sonra engelledim sildim hesaptan onu ....bir telefon numarası bile istemeyerek oyunuma geldi salak ... hak etmişti tabi bunu ....

evet tescilli kekolar hem de:9::9::9: sırf kendileri akıllı sanki:47:

askerde olduğunu duyunca arayıp seni önemsiyomuş gibi yapıp sonrada telefonumu bir erkek arkadaşıma açtırıp sevgilimi rahatsız etme dedirtmiştim bu olaydan sonra kıymete de bindim güzel bir histi birlikteyken kıymetimi bilmeyen ruhsal bunalıma soktuğum eski sevgilim haketmiştin ve sana en iyi kazık atılacak zamandı kendimle gurur duymuştum :16: :16: :16: :16:

Forumda bu aralar neler oluyor bilemiyorum..
Sürekli bir kavga bir gerginlik.. Bende buraya kafa dağıtmaya geliyorum daha da gerilip çıkıyorum :27:
Forumca derin nefes alıp vermemiz gerek bence.. :31:

Yillarca icimden atamadiklarimi bende burada atiyorum. Bir nevi 'avazim ciktigi kadar bagiriyorum' burada harflerle. Terapi gibi bisey benim icin.
Yanlis bisey mi yazdim veya kurallara aykiri anlamadim ki :44: Illa biri gelip dagitacak konuyu, bizleri cileden cikaracak yani illakiiiii :27:

askerde olduğunu duyunca arayıp seni önemsiyomuş gibi yapıp sonrada telefonumu bir erkek arkadaşıma açtırıp sevgilimi rahatsız etme dedirtmiştim bu olaydan sonra kıymete de bindim güzel bir histi birlikteyken kıymetimi bilmeyen ruhsal bunalıma soktuğum eski sevgilim haketmiştin ve sana en iyi kazık atılacak zamandı kendimle gurur duymuştum :16: :16: :16: :16:

Benim aklima niye böyle seyler gelmedi yaaaa. Zaten psikopata bagliyordu arada, askerden sonra iyice delirmisti. Bu ona pis koyardi. Of zamani geri cevirebilsem neler neler yapardim ben ona :52:

beni terketti nasıl geri döndürebilirim diye açılan başlıklardan gına geldi. bir nevi bagimli kizlari görünce çıldırıyordum.
yaptigin az bile. daha çektirmeliydin ona. takdir ediyorum. erkekler hiç bir iyiliğimizi anlamazlar.
ben buna inanırım. kötü olduğun sürece iyisindir. iyi oldugun sürece kötü insansındır.

beni terketti nasıl geri döndürebilirim diye açılan başlıklardan gına geldi. bir nevi bagimli kizlari görünce çıldırıyordum.
yaptigin az bile. daha çektirmeliydin ona. takdir ediyorum. erkekler hiç bir iyiliğimizi anlamazlar.
ben buna inanırım. kötü olduğun sürece iyisindir. iyi oldugun sürece kötü insansındır.

Hem kötü hem degersiz...beni ufacik bir sebepten dolayi terk etti. bütün aileme duyurmustum sözlenecegimizi, planlar yapilmaya baslamisti. Rezil etti beni tüm aileme. Adi batasica s....siz pislik :47:
Simdi ise pismanim..ona daha fazla aci cektirmedigim icin.
Bir itirafta daha bulunayim, o askerdeyken baska biriyle görüstüm bir süre, sirf kendi kafamda ona aci cektirmek ve kendimi rahatlatmak icin. Cünkü cok yalanini yakaladim. OH OLSUN SANA ÖKÜZ!
:27:

bekledi bekledi gitti safım benim .iki resime kanıyor zekası bu kadardüşük işte ..
ya şu knuya neden saçma sapan yorumlar yapılıyor anlamadım beğenmeyen yazmasın okadar.

Cok salakmis gercekten :))) O resimlere inandiysa gercekten salak otesiymis :)

bekledi bekledi gitti safım benim .iki resime kanıyor zekası bu kadardüşük işte ..
ya şu knuya neden saçma sapan yorumlar yapılıyor anlamadım beğenmeyen yazmasın okadar.

Adalet bekcileri kesildiler basimiza. Konumun neresi adaletsiz onu da anlamis degilim. Biri de beni erkek zannetti galiba, bahanelerin inandirici degil fln gibi laflar etti :27:

Back
X