Itiraf ediyorum ki...

Cok salakmis gercekten :))) O resimlere inandiysa gercekten salak otesiymis :)

resimler moda çekiminden değildi ama doğaldı .. yabancı bir mankendi.. hani böle doğal halleri falan ... yani inandırıcı olması için böle yaptım .... inandı hemen .günlerce konuştu hayat hikayesini anlattı hatta bir çok bilmediğim şeyi hakkında o şekilde öğrenmiştim

resimler moda çekiminden değildi ama doğaldı .. yabancı bir mankendi.. hani böle doğal halleri falan ... yani inandırıcı olması için böle yaptım .... inandı hemen .günlerce konuştu hayat hikayesini anlattı hatta bir çok bilmediğim şeyi hakkında o şekilde öğrenmiştim

Ahahahha cakalsin :)

Eeee , neler anlatti kazma :) merak ettim simdi :)

Nasıl bir cinsseler aklı fikri afedersiniz başka yerlerinde:9::9:
Ben de farklı şekilde ama sahte olmayan birisiyle denedim sevgilisi olduğu halde evet evet sevgilisi olduğu halde dibi öyle bir düştü ki anlatamam. Tescilli keko ya.Ben konuşma kayıtlarını bir de sevgilisine attım:52::52:
YAŞASIN KÖTÜLÜK :kkk:

İnsanlık ölmedi:52::52::27::27:

Son düzenleme:
İtiraf ediyorum: Hmm,ewLi birine aşık oLdum :'( ewLi Olduqunu biLmiyordum / yüzük kullanmıyor ki, nerden bilebilirdim evLi olduqunu 07 ocakta öğrendim , çok üzüldümm halen üzqün çook üzqünüm ..onunla karşılaşmamak için kendimle savaşıyorum.. unutmaktan başka bir çarem yok.. sürekLi dua ediyorum, çok özleyerek unutmak istiyorum..
1 yıL sonra onu qörme ihtimaLim bile olamayacak.

Ahahahha cakalsin :)

Eeee , neler anlatti kazma :) merak ettim simdi :)

şöle yaptım . bir erkek arkadaşım vardı benle ilgilenmiyor onu aldatmak istiyorum ondan intikamımı alıcam vs vs diye başladım anlatmaya .... güya böyle yoldan çıkmış kız imajı verdim ... oda tabi canına minnet .... kendi hayatını anlatmaya başladı ... ailesine kadar öğrendim .. eski sevgililerini anlattı . biten ilişkilerini ciddi ilşkileri yapamadığını söyledi .. insanların ondan ciddi şeyler beklediğini aslında hazır olmadığını vs vs ... şimdi kız ciddi bir kız olsa oda bu ciddi ben bunun suyuna gideyim tavlayayım diye düşüncek tabi .ama rahat olunca herşeyi anlattı salağım benim .. bütün sırlarını biliyorum .öyle ppislik biriymiş ki evli bir kadınla bile olmuş onu bile itiraf etti .

Nasıl bir cinsseler aklı fikri afedersiniz başka yerlerinde:9::9:
Ben de farklı şekilde ama sahte olmayan birisiyle denedim sevgilisi olduğu halde evet evet sevgilisi olduğu halde dibi öyle bir düştü ki anlatamam. Tescilli keko ya.Ben konuşma kayıtlarını bir de sevgilisine attım:52::52:
YAŞASIN KÖTÜLÜK :kkk:

İnsanlık ölmedi:52::52::27::27:

evet biz kızlar bunların ağına düşmemek için uyanık olup test etmeliyiz sürekli ...güvendiğiniz bir arkadaşla bunu yapabilirsiniz .... gözümü kapatıp seviyorum ben bunu banane diyemiyorum ben ... allah yaşatmasın ..o yüzden testler ederim .. ve biliormusun hiç yanılmadım bugüne kadar .nedense hislerim hep çıkar .. erkeklere zerre güvenmem

şöle yaptım . bir erkek arkadaşım vardı benle ilgilenmiyor onu aldatmak istiyorum ondan intikamımı alıcam vs vs diye başladım anlatmaya .... güya böyle yoldan çıkmış kız imajı verdim ... oda tabi canına minnet .... kendi hayatını anlatmaya başladı ... ailesine kadar öğrendim .. eski sevgililerini anlattı . biten ilişkilerini ciddi ilşkileri yapamadığını söyledi .. insanların ondan ciddi şeyler beklediğini aslında hazır olmadığını vs vs ... şimdi kız ciddi bir kız olsa oda bu ciddi ben bunun suyuna gideyim tavlayayım diye düşüncek tabi .ama rahat olunca herşeyi anlattı salağım benim .. bütün sırlarını biliyorum .öyle ppislik biriymiş ki evli bir kadınla bile olmuş onu bile itiraf etti .

Ne diyeceğimi bilemedim :44:

Ne diyeceğimi bilemedim :44:

uyanık olmak lazım :)valla ben demerim böyle hiçde yanılmam ..herkes denemeli tabi gerçeklerle yüzleşme cesareti varsa ... ben güveniyorum deyip geçemem .. şimdi buna güvenseydim büyük ihtimalle onla evliydim ya aldatılıyordum yada boşanmıştım yada terk edilmiş vs vs ... o yüzden sevgili döneminde denerim ben ... aslında ben o evli kadınıda buldum faceinde resmini bile gösterdi keko ..kadın ekli unda çalıştığı yerden hatta .ben o kadının kocasının faceine bunun yazdıklarını aynen gönderirdim ama yine bana dua etsin yani .... bide adam çeker vurur birşey yapar hadi ben sorumlu olmayayım .. azmettirme vs diye benide atmasınlar şu genç yaşımda içeri diye sustum bende dedim bende evli birinleydim işte güya kendimde öyleymişim gibi konuşuyorum ...

Hem kötü hem degersiz...beni ufacik bir sebepten dolayi terk etti. bütün aileme duyurmustum sözlenecegimizi, planlar yapilmaya baslamisti. Rezil etti beni tüm aileme. Adi batasica s....siz pislik :47:
Simdi ise pismanim..ona daha fazla aci cektirmedigim icin.
Bir itirafta daha bulunayim, o askerdeyken baska biriyle görüstüm bir süre, sirf kendi kafamda ona aci cektirmek ve kendimi rahatlatmak icin. Cünkü cok yalanini yakaladim. OH OLSUN SANA ÖKÜZ!
:27:

aynı bende bunları yaşadım. tek farkı ben terkettim onu. sözlenecektik güya. keske senın gibi yapsaydım.
zayıfladım, iştahim gitti. kızlar sevgiliyi geri dondurmenın yollarını ararken bense kiloları geri getirme derdindeyim hehehehe .))

Hissettiğiniz her ne ise doğrudur zaten denemelere bile gerek yok yol verin gitsin.

Düşürmeye çalıştığınız zamanı başka aşklarla değerlendirin :)

benim söylediğim yalanları sıralasak burdan uzaya kadar yol olur,
hepsini hatta daha fazlasını hakediyordu, 1 saat arkadaşlarımla oturmam bile kavga sebebiyken ona nasıl doğruları söyleyebilirdim,
ben onun esiri değildim,ama bunu anlamadı,herşeyi kendi bildiğini zannederdi ama koca bir aptaldı,
hıı bunları yaptın iyimi ettin, ayrılsaydın ozaman diyorsanız,cahillik işte,yol ver gitsin dimi ama olmadı işte,
bi süre böyle hastalıklı bir ilişki sürdürmüştüm, ilk ve sondu:))

Ya kizlar hepimiz beyaz yalanlar soylemis olabiliriz hahaha
Bende esimle sevgiliyken bazi gittigim yerleri ona baska yer gibi soylerdim, ben sevgiliye hesap vermeyi zaten hep sacma bulmusumdur ne o oyle kocan degil bisey degil bekarsin yasa hayatini cik gez sabahla kiz kiza :1:

Bazi seyleri erkeklerin oyle bilmemesi lazim tabi nisanlanip evlenince biraz daha degisiyor isin boyutu ama daha sevgiliyken ne bu her dakka rapor vermek oyle :9:

Erkek üye yasak
Sanırım sevgiliniz bunları duyamaz

Benim saklım gizlim yoktur
Olayı sıcağı sıcağına ve yüzüne diyerek çözerim veya silerim
O yüzden herhangi bi itirafım yok

Küçükken zillere basıp kaçmak dışında :1:

peki neden yalan söyledin adam nikahlı kocan gibi herşeye itiraz edicegi için kavga çıkıcagı için söyledin çokda iyi söyledin hakettiyse ugurlar olsun demekten başka çagre yok .)))

Aklıma gelenleri yazıyorum
Küçükken taksi düğmesine basıp kaçardım. Balkonda oturup başkalarının çamaşırlarını su dökerdim. Elimde poşetle sinek yakalar bir poşet sineği havasızlıktan öldürüp civcivlere verirdim. Şu an evliyim eşimi çok seviyorum ama face her açtığımda eski sevgilimin face takip ediyorum eşim bir bilse ne kadar üzülür ama elimde değil çok merak ediyorum.

Ben doğru bulmadım yaptığını sözlenene 1 ay kala terketmiş seni ama sen bunları zamana yayarak yapmışsın ilk kendini kötü hissetmişsin ayrılınca da haketmişti öküz diye vicdan rahatlatmaya çalışıyorsun gibi geldi.

Yalanlarla da kalmamış, başka biriyle görüşmüşsün.

Erkek arkadaşın kadar sende masum değilsin.

Arkadaşımı aldatmıştı sevgilisi bu facebookta sahte kız hesabını yemişti.

Benim de sevgilimi denemek istedi arkadaşım.

Askerdeydi o zamanlar sevgilim hem de sınırda.

Arkadaşım açtı telefonu gayet yazan bir şekilde muhabbet etti sanki memleketinden onu tanıyan biriymiş gibi.

Sevgilim hemen ağzının payını verdi kapadı telefonu..

Sonra beni aradı bak böyle bir olay oldu dedi.

Sizin oyunlarınızı okuyunca aklıma bu geldi :16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
üniversitede ev arkadaşlarımla arkadaşlık sitelerine girip üyelikler alıp dalga geçiyoruz. Bir tanesiyle baya yazıştık ben kapatıyorum diğer taraftan aynı kişiyle arkadaşım yazışıyor salak bütün kızlara düşen bir tip buna randevu verdik randevu yerine gidip uzaktan izleyip gülmüştük bir saat kafede oturup sap gibi beklemişti sonra diğer arkadaşımın randevusuna da gelmişti bekleyip bekleyip gitmişti. Ne kadar saçma şeylerle uğraşmışız

Arkadaşım açtı telefonu gayet yazan bir şekilde muhabbet etti sanki memleketinden onu tanıyan biriymiş gibi.

Akıllı erkekler bence böyle oyunlara düşmez

Bunu size anlatmasının tek sebebi zaten sizin yaptığınızı anlamış olması olsa gerek :)

Back
X