Itiraf ediyorum ki...

Karşında ki ne olur ise olsun sizde o olmak zorunde değildiniz belli sınırınızı koruyabilirdiniz zaten su akar yolunu bulur etme bulma dünyası yaptıklarımızın yansımasını muhakkak alıyoruz er yada geç yarın siz o konumda olursanız aynaya baktığınızı düşünürsünüz. Bende yapmıştım ne olacak çok zevkli dersiniz.

Bunu size anlatmasının tek sebebi zaten sizin yaptığınızı anlamış olması olsa gerek :)

Akıllı erkekler bence böyle oyunlara düşmez

Anlaması mümkün değildi ki :)

1.si 1 buçuk yıldan fazladır çıkıyorduk ve o güne dek hiç böyle bir şey denemedim :)

2.si gayet güzel bir kurguydu yani temel zaten var olan birine dayanıyordu :)

3.sü sesinden her şey anlaşılıyordu :)

Her erkek aldatmaz kızlar..

sadece karaktersizler bunu yapar.

İtiraf ediyorum bendee..

Eşimi ilk tanıdığım gün gözüme kestirmiştim :52:

Ve o benim kaderim demiştim :52:

çok tatlısınız kızlar.hiç acımayın.teknolojinin gözünü seveyim :)

bende başka bir kız profili oluşturdum faceden .. manken fotoları ekledim .. fake bir hesap oluşturdum .o dönemki birlikte olduğum kişiyi o profille kandırdım günlerce konuştum .. buluşmak istedi keko ... buluşma yeri verdim ama gitmedim .. bekledi bekledi gitti büyük ihtimalle ..... sonra engelledim sildim hesaptan onu ....bir telefon numarası bile istemeyerek oyunuma geldi salak ... hak etmişti tabi bunu ....
Ben 14 yaşlarında iken bunu kız arkadaşım yapmışdi, randevu verdi ve 1 saat uzaklıktan geliyordu. Ozamanlar o erkek 28 yş.'daydi sanırım. Biz korkuyla gittik ama pilanimiz buluşmak degildi, Zadece öküze uzaktan bakıp gidecekdik, bir kaç dak. Dolandık ve kaçdık güle güle :1:

Eşimle daha yeni iken, aynısını onada yaptım, denemek amaçlı, Sağlam'mi değilmi diye, ama yemedi yani, sağlam cikdi:16:

Birde,

Sınavlarda cooook kopye cekerdim,

Anneme geç geldigimde yalan söylerdim,( sevgili kocamlaydim)

Kocamla ilk olan öpücüğü, ben verdim :$

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlilik planları yaparken bana yamuk yapıp defolup gittin ya, dünde sevgilinle sosyal paylaşım sitesinde resimlerinizi gördüm ya,
bende o çok kıskandığın, adına bile tahammül edemediğin, eski sevgilime döndüm. Ha bu arada duyumlarıma göre şimdiki kız arkadaşınla, oradaki en yakın arkadaşın:)) anladın sen cnm:)) ikinize de geçmi,ş olsun:)

Ben 14 yaşlarında iken bunu kız arkadaşım yapmışdi, randevu verdi ve 1 saat uzaklıktan geliyordu. Ozamanlar o erkek 28 yş.'daydi sanırım. Biz korkuyla gittik ama pilanimiz buluşmak degildi, Zadece öküze uzaktan bakıp gidecekdik, bir kaç dak. Dolandık ve kaçdık güle güle :1:

Eşimle daha yeni iken, aynısını onada yaptım, denemek amaçlı, Sağlam'mi değilmi diye, ama yemedi yani, sağlam cikdi:16:

Birde,

Sınavlarda cooook kopye cekerdim,

Anneme geç geldigimde yalan söylerdim,( sevgili kocamlaydim)

Kocamla ilk olan öpücüğü, ben verdim :$

evet denemek şart tabi ....güvenilirlik testinden geçirmek lazım .

Itiraf edemediklerimizi burada paylasalim istedim, bazilarina aykiri geldi.
Evet zevkten dört köse oldum ama icime dert olmadi degil, ilk baska kendi vicdanim icin gecerli bu, genel anlamda yalan söyledigim icin diyorum. Eski sevgilime gelirse 10 kat beterini hakediyor o
:47:

Arkadaşım için rahat olsun. burdan seslenmek istiyorum, herkes birşeyleri itiraf ediyor, fakat onu yadırgamak bize düşmez.
doğrumu yanlışmı o sorulmadı. lütfen herkes özgür istediği itirafı yapsın, lütfen yadırgamayalım!!!!

itiraf ediyorum ben lisedeyken, sınavımı veremedim die numaradan aglayıp zırlayıp hocamın bana acıyıp tekrar sınav yapmasını sagladım :D.
gülmememek ıcın kendimi tutarken bi yandan gozyaslarımın akmasını beklemek off ne zordu ne zor. :)))).

Son düzenleme:
Erkek üye yasak
Sanırım sevgiliniz bunları duyamaz

Benim saklım gizlim yoktur
Olayı sıcağı sıcağına ve yüzüne diyerek çözerim veya silerim
O yüzden herhangi bi itirafım yok

Küçükken zillere basıp kaçmak dışında :1:

Belki ziyaretcilerin arasındadır canım yaaa yasak olduğunu bende biliyorum :27:

Ben doğru bulmadım yaptığını sözlenene 1 ay kala terketmiş seni ama sen bunları zamana yayarak yapmışsın ilk kendini kötü hissetmişsin ayrılınca da haketmişti öküz diye vicdan rahatlatmaya çalışıyorsun gibi geldi.

Yalanlarla da kalmamış, başka biriyle görüşmüşsün.

Erkek arkadaşın kadar sende masum değilsin.

Hiç kimse masum değildir ona bakarsan :ssz:
Rahatlamak için değil, öküz olduğu için öküz dedim :27:
Ben şu yönden kendimi rahatlatmaya çalıştım, başkasıyla görüşerek. Muhabbet'den ileri gitmedi, fiziksel olarak asla ihanet etmedim, ama o bana etmiştir bundan eminim..

bende yalniz kalmak istedigim zamanlarda bu tür yalanlar söylüyordum.
her zaman ic ice, dip dibe olmak boguyor insani.
arkadaslarimla veya kendimle vakit gecirmeyede ihtiyacim oluyordu ve bu durumlarda
esimin kizmayacagi bahaneler üretiyodum.
uyuyorum diyodum kkya giriyordum mesela :1:

lisedeyken arkadaşlık sitelerine üye oluyorduk erkekler yazınca konuşmaya devam ediyorduk çocuk tam numarayı verince aslında erkek olduğumuzu eşcinsel olduğumuzu itiraf edip ayağına kekliyorduk baya küfür yemiştik :P

ararsan o numarayı diye başlayan eheh

Itiraf edemediklerimizi burada paylasalim istedim, bazilarina aykiri geldi.
Evet zevkten dört köse oldum ama icime dert olmadi degil, ilk baska kendi vicdanim icin gecerli bu, genel anlamda yalan söyledigim icin diyorum. Eski sevgilime gelirse 10 kat beterini hakediyor o
:47:

tatlım bence güzel bir konu açmışsın ,kendilerini zeki sanıyorlar işte

Back
X