Itiraf ediyorum ki...

insanlik hali canim ne var bunda. isteyerek mi yapiyordu sanki :9:
Hahah!! Yok ben okadar kötü bir insanmiyimki dalga geceyim:27:
zadece hoşuma gitti! Herkes mahsun itiraflarda buluyor ( ben dahi:9: ) ama kimse gercek itraf dediğimiz şeylerde bulunmuyor!
bu arkadaşda dürüstte söylemiş! Benim icin itraf bu işte:))

10 yıl önce ben de buna benzer bir şey yapmıştım msn den ekleyip konuşmuştum. Şimdi bir komik geliyor bir komik anlatamam…

kızşeler bence düsüt olmak karsındaki ne kadar kötü olursa olsun iyi olmak onurlu durmak bence daha güzel tabi asla kınadıgım ıcın eleştirdigim icin söylemiyorum buda benim düşüncem. biz kadınlar onurlu yaratıklarız kötülüğe iyilikle karsılık vermek dinimizinde emridir hem:16:

kızşeler bence düsüt olmak karsındaki ne kadar kötü olursa olsun iyi olmak onurlu durmak bence daha güzel tabi asla kınadıgım ıcın eleştirdigim icin söylemiyorum buda benim düşüncem. biz kadınlar onurlu yaratıklarız kötülüğe iyilikle karsılık vermek dinimizinde emridir hem:16:

bir insanı denemin neresi onursuzluk anlamadım ben ....

Ben bu konuyu itiraf edemediklerimizi paylasam diye actim, elestirileyim diye degil !!!
Konuya aykiri yorumlar olmazsa cok memnun olurum, konu dagilmasin hanimlar lütfen :ssz:

Son iliskimde sevgilime cok yalan söyledim. Arkadasimla havuza gittik, ben 'disardayiz cafede oturuyoruz' dedim.
Arkadaslarimla toplandigimizda (kiz erkek karisik) sadece kiz kizayiz dedim.
O askerdeyken cok gezerdim. Arkadaslarimla sabahlardim ona hic söylemezdim.
Evet dogru degildi yaptiklarim, biliyorum! Neden mi yaptim? Cünkü haketmisti.
Amaaa bana yaptiklarindan sonra az bile yapmisim dedim. Keske daha fazlasini yapsaydim :47:

"Sana sesleniyorummm! Bunlari okuyorsan, ne mutlu bana. Sen daha beterini hakediyorsun. Bunlar sadece ufak bir parca. Hepsini anlatsam kendinden nefret edersin. Sen benim sevgimi hicbir zaman haketmedin. Seni aptal yerine koydugum her günü büyük bir zevkle hatirlayacagim."
:ssz:

Sizinde itiraf etmek istediginiz seyler vardir. Buyrun paylasalim
:42:

Bence kaybeden o olmamış

Yüz felci gecirdikten sonra hayatin kac bucak oldugunu anladim. Ben de yüzümdeki bazi lekeleri sevmiyordum, sürekli kafama takiyordum. Hatta, burnumun üzerindeki egim de yandan bakinca cok belli oluyor diye yandan fotograf cekilmeyi sevmiyordum vs.

Yüz felcini atlattiktan sonra, kendimi sevmeyi ögrendim. Hayatta sagliktan daha önemli bir sey yokmus gercekten. Kücük noktalara takilirken ben, bütün suratimin seklinin degistigini gördükten sonra, ayrintilarda bogulmamaya karar verdim :15:

Bence burnun güzel hani asiri kemerli bir burun degil.

Bir degisim fotosu ekleyeyim internetten

Eki Görüntüle 622637

Yüz felci gecirdikten sonra hayatin kac bucak oldugunu anladim. Ben de yüzümdeki bazi lekeleri sevmiyordum, sürekli kafama takiyordum. Hatta, burnumun üzerindeki egim de yandan bakinca cok belli oluyor diye yandan fotograf cekilmeyi sevmiyordum vs.

Yüz felcini atlattiktan sonra, kendimi sevmeyi ögrendim. Hayatta sagliktan daha önemli bir sey yokmus gercekten. Kücük noktalara takilirken ben, bütün suratimin seklinin degistigini gördükten sonra, ayrintilarda bogulmamaya karar verdim :15:

Bence burnun güzel hani asiri kemerli bir burun degil.

Bir degisim fotosu ekleyeyim internetten

Eki Görüntüle 622637

Canim öteki konuya yazacaktin galiba karistirdin :1:
Suc bende ama, 10 tane konum var:27:
Sanki iki apayri insanlarin fotografi. Bir burunun bütün görüntüyü 180 derece degistirdiginin kaniti senin fotografin.
Allahim bir daha yasatmadin güzelim tabi herseyden önce saglik, cok sükür saglikliyim ama üzülüyorum napiim elimde degil :26:
burnumla barisik olamiyorum bir türlü.

Canim öteki konuya yazacaktin galiba karistirdin :1:
Suc bende ama, 10 tane konum var:27:
Sanki iki apayri insanlarin fotografi. Bir burunun bütün görüntüyü 180 derece degistirdiginin kaniti senin fotografin.
Allahim bir daha yasatmadin güzelim tabi herseyden önce saglik, cok sükür saglikliyim ama üzülüyorum napiim elimde degil :26:
burnumla barisik olamiyorum bir türlü.

Pardon:1:

Bu bana ikinci kez oluyor, yanlis konuya yazdim, resmi bulayim derken geri döndügümde konulari karistirdim sanirim :)

Back
X