İtiraf Ediyorum Onları Çok Kıskanıyorum..

benmde szin gibi olmam lazm cok acil bendede varda elti ve görümce vakası ..
bende çok çabaladım canım 2 yılım geçti
bir baktım ki umrumda değiller
yani aslında kendileri beni bu hale getirdi
kv gideriz görümcelerimin arkadaşları gelir
yanlarına bile çağırmazlar ama ben hiç umursamam biliyor musun
çağırdıklarında da ben gitmem
zaten düşüncelerimiz uyuşmuyor
pek konuşmayıda sevmem heleki gereksiz asla
o yüzden ben böyle mutluyum:KK68:

bende çok çabaladım canım 2 yılım geçti
bir baktım ki umrumda değiller
yani aslında kendileri beni bu hale getirdi
kv gideriz görümcelerimin arkadaşları gelir
yanlarına bile çağırmazlar ama ben hiç umursamam biliyor musun
çağırdıklarında da ben gitmem
zaten düşüncelerimiz uyuşmuyor
pek konuşmayıda sevmem heleki gereksiz asla
o yüzden ben böyle mutluyum:KK68:
ne güzel ooh vla .. cok sevndm sizin adına bende bunu başarabilmek istiyorum gercekten ciddi ciddi istiyorum artık ya

Iyi de siz kendi ailesiyle anlasamayan ve bir tek arkadas edinememis bir insansaniz elti gorumce kiskanmaya gelene kadar cook daha onemli seyler var uzerine duseceginiz.

Bence siz cok kibirlisiniz ve bu yuzden istenmiyorsunuz. Surekli ben okudum kulturluyum bakimliyim calisiyorum...
Yani? Bir arkadas edinemeyecek kadar sosyal yonunuz zayif. Kimse kimseden ustun de degil basit de degil. Keske her insanin basarili ve basarisiz oldugu alanlar oldugunu farketseniz... kendinizi seversiniz boylece. Cunku ne kendi olumsuzluklariniza takilip uzulursunuz o kadar, ne de insanlari kucuk gorursunuz... bir de o surekli kultursuz dediginiz kadini kiskaniyorsunuz ya... bilmem iste ya dengeler cok tuhaf.

:oha::oha::oha: Görümcesini eltisini kısakanıyor ...
Alın bunu alın alın alın :skandal:
Yav hasta mısın ? Millet yüzgöz olmamak için çırpınıyor. :ruh:
Ayrıca hiç hoş değil ,ben güzelim,ben okumuşum,ben bilgiliyim ,,:duduk:
bende kıskanıyorum susun caktırmayn diyormuşum :D :D ayy onlardan nasıl kurtulurum die hesap ediyorum
yüz yüze gelmek işkence gibi ha :ssz:

arkadaşlar hakli insanın yapısından kaynaklı görümcem ve kaynanam da beni kıskanır aldigim kiyafeti almaya calisir gorumcem hatta ceyizimi annemler aldi aynilarini istedi annemi arayıp nerden aldığını sordu gidip kv de öyle eşim birsey alsa banada al moduna girer esimle tartistik bunla ilgili alışverişe bari tek gidelim huzursuz ediyorlar dedim oda en son aciklama yapti sen iyi okul okudun meslegin cok iyi boyun uzun zayifsin beyaz tenlisin düz saçların var makyaj dahi yapmiyorsun kizkardeşim aşırı esmer kisa boylu kivircik kilolu meslegi var ama idare eden cinsten sırf sen evlendin o bekar diye 2 sene depresyona girdi şimdi nisanlandı da rahat ettim ama makyajsiz görse nişanlısı vazgecer diye korkuyorum sırf senin gibi olsun diye saçını gidip keratin yaptırdı kıskanıyormuş o yüzden soğuklar dedi bende pes ettim esimle alisverise kiyafet almaya gideriz bizle gelirler ben denerim begenir aynisini dener suratı düser tavır yapar tüm gün görümcem kaynanam da en xl olan modelini ister oda gelmez ben alırım çıkarız başka model bakın der eşim başka yere bakalım der yok derler eşim dondurma ısmarlıym der ikisi de asık suratla yok istemiyoruz derler biz dondurmamızı yeriz bende eskiden takıyordum artık umursamıyorum hatta çatlasınlar diye her an daha özenli davraniyorum
Oyyy bunları eşiniz mi soyledi?
Vallahi o da az değilmiş. Bu ne ya :))

bende kıskanıyorum susun caktırmayn diyormuşum :KK70: :KK70: ayy onlardan nasıl kurtulurum die hesap ediyorum
yüz yüze gelmek işkence gibi ha :KK14:

Yav isteyen varsa benim görümcelerden yollayayım öpüp yalasınlar bol bol :rolleyes:
Dünyada böyle insanlarda kaldı mı yaa :KK8:
Ben köşe kapmaca oynuyorum resmen ,bir kere doğaya aykırı samimi olmak görümce ve eltiyle :p:KK59:

Yav isteyen varsa benim görümcelerden yollayayım öpüp yalasınlar bol bol :rolleyes:
Dünyada böyle insanlarda kaldı mı yaa :KK8:
Ben köşe kapmaca oynuyorum resmen ,bir kere doğaya aykırı samimi olmak görümce ve eltiyle :p:KK59:
ilerde bizlerde kv olacagız cocuklarmz görümce elti olacak belkide oy oy ck karısık mevzular bunlar
lakin ben su laf sokma işini becersem derdim kalmayacak :27:

O kadar okumuş etmiş bilgili kültürlü insanlar, bir gorumce bir elti bir de kaynana karşısında ezilip yok olup gidiyorlar.
Piskoloji denen birşey kalmıyor.
Bi yerden sonra kopmuş oluyorlar hatta onlardan bağımsız bir konuyu düşünemez değerlendirmez oluyorlar.
Hey gidi yalan dünya. ..
+1

Her türlü yorum ve eleştiriğe acıgım.. sizlere içime dökmek için yazıyorum bu aralar iyi değilim..
eski konumda eşimin ailesi tarafından dıslandıgımı bahsetmiştim sizlere..
Herkes diyor aslnda boşver en iyisi böle olmak mesafeli olmak ama benim çok zoruma giden şeyler var ve ne yazık ki onları kıskandıgımı anladım bunu kendime itiraf edebldim dün..
özellikle eltim ve görümcem cok dışlıyorlar beni onlar cok iyiler ben kötüyüm kötü gelinim.. bende hep mesafeli durdum
üniversite okudum bir işim var eşim var kızım var bilgiliyim kültürlüyüm lakin bunlar yetmiyormuş
mesela insanlar karsısında bir duruşum yok güclü değilim cok zayıfım herşeye aglarım yahut içime atarm
laf söyleyenlere karsı cevap veremem o yüzden herkez ezmeye kalkar.. ben ise sadece susarm .. eşim cok kızar susma diye yapamıyorum..
bırak boşver susmak erdemliktir dediler sustum olmadı.. susanı meger se daha cok eziyorlarmış bu hayatta.
suctukca üzerine geliyorlarmış mesela
görümcem ; ilk okul mezunu.. ben ondan cok öndeyim her konuda okul olsun yaşam tarzı olsun giyim kuşam olsun aynada bir bakıyorum ondan cok daha güzelim daha kültürlüyüm bilinçiyim.. ben bu insanı neden kıskanıyorum ki diyorum ? cok sivri dillidir mesela otoriterdir anında lafını yapıştırır nabza göre serbet verir her ortamda nasıl davranacagını bilir cok yalakalık yapar iki yüzlüdür belkide bu yüzden seviliyordur..
ben ise sabitim.. neysem oyum kimseye yalakalık iki yüzlülük yapamıyorum belkide bu yüzden dıslanıyorum sevilmiyorum
eltim deseniz o na keza onunla şartlarmız aynı aslnda oda çalışıyor okumuş etmiş bir insan..
Onlarn iyi olmalarnı cok kıskanıyorum benim kmsem yok kızımdan ve eşimden başka..
ailem lede mesafelym ölesine görüşürüm anneme derdimi sıknıtımı hiç anlatamam zaten baştan beri evlilğime karşılardı şimdide en ufak birşeyde ayrıl derler bana .. bir arkadaşım yoktur.. tek kızım zaten kardeşim dahi yok gelip gittiğimiz kimsemiz yok kv kp ve annemlerden başka belkide bu nedenle kafama cok takıyorum onları
iş yernde bir ben varm birde erkek bir arkadaş.. ikimiz calışıyoruz sosyalleşeceğim bir ortam kesinlikle yok yine allaha şükür eşim ve kızım var..
Mesela biryere gittikleri zaman sosyal medyada felan paylaşırlar cok kıskanırım ben onlara naptmda dıslandm derim.. onlar gibi iki yüzlü cıkarcı yalaka yüzüne gülüp arkasndan iş mi cevirmem lazmmış insanlarm derim hep =(
birbirlerine gidip gelirler içim içimi yer =(
dün ögrendm ki tatile gideceklermiş birlikte
eltim kaynım görümcem eşi ve cocuklar nasıl kıskandım bir bilseniz.. acaip morelim bozuldu yüzüm düştü
tabiki kıskandımı eşime belli etmek istemiyoum
ben bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim ? onları nasıl takmamaya saglayabilirim kendimce kıskanmayayı lütfen yardım edin bu halimi hiç iyi görmüyorum
Bence kıskanmıyorsun bende aynı durumu kaynanamla görümcem konusunda düşünüyorum ama bakıyorum ne gittikleri ortam bana uyuyor ne yaptıkları sohbet ne görüşleri aynı nede fikirleri emin ol sende eltin ve görümcemle yapamazdın çünkü bu tipler kanlı kavgalı olur insan içinde birbirini rezil eder biraz sonra iyi olurlar sonra yine iyi sonra yine kötü mesafeli ilişkilere diyecek birşeyim yok ama samimi benim tabirimle vıcık vıcık olan ilişkiler hep böyle devam ediyor ben şanslıyım ki annemler bana çok yakın yalnızlık hissetmiyorum umarım sende sana yakın olacak birilerini bulursun yalnızlık hissetmezsin.

Yani gerçekten pes diyorum. Açtığın tüm konular nerdeyse gorumce ve elti. Ne kadar dünyanın merkezine koymuşsun bu dış kapi mandallarını. Sen kocanla çocuğuna mutlu olsana sanane yani yok onlar kankaymislarda benle değiller eeee nolmus? Çok mu lazımlar. Sen sosyal hayatta aktif ol arkadaşların olsun onlarin çocuklarıyla cocugun arkadaş olur oynar ne bileyim. Kuzenleri disliyorsa gorusturmezsin olur biter. Yapma allah aşkına. Üslubum biraz sert olablir ama kendine gel diye bunları söylüyorum. İleride kaybettiğin yıllarına yanacaksın. Bende de lanet bi gorumce var mesela hayatta ki sınavım diyorum onun için. Ama.naptim onla gorusmeyı en asgariye indirdim şu an kafam gayet rahat.

bizim eltim ve görümcelerle aramız çok iyi, üstelik 2 elti 4 görümceyiz kalabalığız da yani :)
ama bir ablamızı saymazsak eğitim durumlarımız, yaş gruplarımız, mesleklerimiz denk sayılır. haliyle akraba olmasak bambaşka ortamlarda tanışmış olsak yine arkadaş olurduk,
ama aksi olsaydı, sosyal hayatımda yüzüne bakmayacağım insanlarla sırf eşimin kardeşleri diye iletişim içinde kalma gereksinimi duymazdım, zaten öyle bir arkadaşlık da edemezdim.
kafa denginiz olmayan biriyle tatil yapsanız da zevk almazsınız ki,
boşverin o yüzden, herkes dengiyle takılmaya devam etsin.

arkadaşlar hakli insanın yapısından kaynaklı görümcem ve kaynanam da beni kıskanır aldigim kiyafeti almaya calisir gorumcem hatta ceyizimi annemler aldi aynilarini istedi annemi arayıp nerden aldığını sordu gidip kv de öyle eşim birsey alsa banada al moduna girer esimle tartistik bunla ilgili alışverişe bari tek gidelim huzursuz ediyorlar dedim oda en son aciklama yapti sen iyi okul okudun meslegin cok iyi boyun uzun zayifsin beyaz tenlisin düz saçların var makyaj dahi yapmiyorsun kizkardeşim aşırı esmer kisa boylu kivircik kilolu meslegi var ama idare eden cinsten sırf sen evlendin o bekar diye 2 sene depresyona girdi şimdi nisanlandı da rahat ettim ama makyajsiz görse nişanlısı vazgecer diye korkuyorum sırf senin gibi olsun diye saçını gidip keratin yaptırdı kıskanıyormuş o yüzden soğuklar dedi bende pes ettim esimle alisverise kiyafet almaya gideriz bizle gelirler ben denerim begenir aynisini dener suratı düser tavır yapar tüm gün görümcem kaynanam da en xl olan modelini ister oda gelmez ben alırım çıkarız başka model bakın der eşim başka yere bakalım der yok derler eşim dondurma ısmarlıym der ikisi de asık suratla yok istemiyoruz derler biz dondurmamızı yeriz bende eskiden takıyordum artık umursamıyorum hatta çatlasınlar diye her an daha özenli davraniyorum

Woşşş havalara bak yaaa.:63:
Bende çok güzelim,bende uzun boyluyum,bende zengoyum ama bak hiç söylüyor muyum ,söylemiyorum çünkü mütevazıyım :rolleyes:

Back
X