Gözden kaçırdığın bir şey var Med, senin karakterin farklı, onların ki farklı. Ben anlattığın tarzda insanların beni bağırlarına basmasını istemezdim açıkçası. Biliyorsun benzer insanlar birbirini bulur, eğer onların arasında olsaydın zaten sen de onlar gibi bir karaktere sahip olmuş olacaktın. Haklarında yazdıkların çok iç açıcı değil bu yüzden bu konuyu içinde fazla büyütme bir de bu açıdan bak...
Tabii aileden iyi anlaştığın insanlar olsaydı şahane olurdu ama bazen olmuyor işte, bu yüzden üzülme.
Ayrıca ağlamayı zayıflık olarak görüyorsun ama ağlamak güçlü insanların yapabildiği bir şey... Bağırıp çağırmaktansa sessiz kalmak da öyle. Ama zamanı gelir o suskun, munis kedi yavrusu gibi Med'in kafası bir kızarsa taş üstünde taş bırakmayacağını da biliyorum. Sessiz insanlar hep böyle yapar biliyor musun? Henüz bu yönünü keşfetmemişsin...
Diyeceğim o ki, sen biriciksin. Kendini başkaları ile karşılaştırma, kendini zayıf ve ezik görme çünkü değilsin. Sadece henüz bunu fark edememişsin, umarım ne kadar güçlü olduğunu fark etmene sebep olacak şeylerle de karşılaşmazsın zaten.