O kadar çok okudum, ettim demissiniz ki, aralarında diğer kelimeleri bulmakta zorlandım. Ettim ne demekse bu arada.. Kendinizi ovmekten konuyu anlatamamissiniz
diploma sahibi olmakla hayattaki bütün dengeleri sağlayacağını zannediyoruz hepimiz. Çünkü cocuklugumuzdan itibaren önümüze konan tek hedef okul kazanmak, iyi bir işe sahip olmak vs. Kimse insanlarla iyi geçin, sosyal iliskiler diplomadan daha kiymetlidir demiyor. Başımıza da ne gelirse bundan geliyor. Kendimiz diplomaliyiz ya, diplomasiz herkesi küçük görelim. Biz çalışıyoruz diye, çalışmayan her kadına ıyy koca eline bakan ezik damgasi yapistiralim.
Ben avukatim, işim savunma yapmak. Zaten karakter olarak da konuşkan bir insanimdir. Ama gerginlikten o kadar, o kadar nefret ederim ki, sorunlu bi ortam ce polemik olduğunda lafi çoğu kez gedigine bile koyamam. Bu durumda susmak erdemdir denemez, veya çingeneler gibi ağız dalaşına girmek bir üstünlük belirtmez. Yerinde ve yeteri kadar konuşmak gerekir. Ama insanlara tepeden bakmadan! Bu en önemlisi..

Ben avukatim, işim savunma yapmak. Zaten karakter olarak da konuşkan bir insanimdir. Ama gerginlikten o kadar, o kadar nefret ederim ki, sorunlu bi ortam ce polemik olduğunda lafi çoğu kez gedigine bile koyamam. Bu durumda susmak erdemdir denemez, veya çingeneler gibi ağız dalaşına girmek bir üstünlük belirtmez. Yerinde ve yeteri kadar konuşmak gerekir. Ama insanlara tepeden bakmadan! Bu en önemlisi..