İtiraf Ediyorum Onları Çok Kıskanıyorum..

Hayir hayir anladigim kadariyla siz onlari degil aralarindaki iliskiyi kiskaniyorsunuz somut olan unsurlari degil kendi sahip olamadiginiz soyut degerleri kiskaniyorsunuz mesela onlarin karakterleri duruslari vs gibi ... Asil hissettiginiz bence kiskanclik degil kendinize duydugunuz kizginlik nasil olur da onlardan bu kadar ustun yonleriniz olmasi gerekirken onlarin sahip olduklarinina sahip olamiyorsunuz. Bence cozum kendinizde kendinizi guclendirin ve gelistirin inanin o zman onlarla da iletisiminiz degisecektir nacizane fikrim budur :)

düşündümde asla eltim yada görümcem yada beraber tatile gitmek istemezdim.hatta istense kavga nedenim olabilirdi .net.böyle bişeyin kıskanılmasına sasırdım

Amaclarina ulasmis onlar senin kiskandiginin farkinda bende teyze hala gelinlerinde dislanmis bi kisiyim onlar muhabbet eder guler grup kurarlar benj eklemezler ben hic takmiorum daha onlarin yaninda gulup egleniorum onlar olsada olur olmasada olur aralarini bozmak icin sinsi planlar yapabilirsin :)

gercekten cok ayıp bu yaptgınız ban da yemişsiniz
zaten böyle insanlar direk banlansn
iyi başkasına sinirlen iyi hissetme gel konuya dal yıkıcı yorumlar yap kızcagız zaten üzgün birde sen eklen üzerine yok öyle bir dünya k . bkmayın
Kustun mu :) ne kinmiş arkadaş ,pusuda mi bekliyorsunuz?

Kimseye kızmadım ..kimsenin beni kizdirmasina izin vermem ..o kadar muhatap olmam ..benim kızgınlığım babamın zamansız gidişine. .

Herkes işine baksın ..avukata ihtiyaç duyan avukat tutar ..muhatap olduğum kişi muhatap olsun benimle ..kendini savunabilir. ..

Gözardı 2

Çok eğitimli ve kültürlü olduğunuzu belirttiğiniz için düzeltmeden geçemedim, "herkez" değil "herkes".
Sorununuza gelince acilen arkadaş edinmenizi öneriyorum, zamanla ufak ufak kendinizi aşacaksınızdır üzülmeyin, böylece kendi hayatınıza odaklanmanız daha kolay olur. Ayrıca herkes uzaktan güzeldir, içlerini bilemezsiniz.

Çok eğitimli ve kültürlü olduğunuzu belirttiğiniz için düzeltmeden geçemedim, "herkez" değil "herkes".
Sorununuza gelince acilen arkadaş edinmenizi öneriyorum, zamanla ufak ufak kendinizi aşacaksınızdır üzülmeyin, böylece kendi hayatınıza odaklanmanız daha kolay olur. Ayrıca herkes uzaktan güzeldir, içlerini bilemezsiniz.
Lütfen böyle düzeltmeler yapmayın ben bir konu sahibine yaptım da çok kızdı :D gerçi o herkez yazmaya devam etsin ben peşindeyim orası ayrı :)

Lütfen böyle düzeltmeler yapmayın ben bir konu sahibine yaptım da çok kızdı :KK70: gerçi o herkez yazmaya devam etsin ben peşindeyim orası ayrı :)
Vallahi duramadım, çok kültürlü kısmını vurguladığı için anlayış gösterip bunu dikkate alır diye düşündüm :KK53: her gittiği yerde uyarın bari sonsuza dek bi koşturma :KK70:

Ay canim sen de basklariyla arkadaslik kur, takinti yapmissin

Her türlü yorum ve eleştiriğe acıgım.. sizlere içime dökmek için yazıyorum bu aralar iyi değilim..
eski konumda eşimin ailesi tarafından dıslandıgımı bahsetmiştim sizlere..
Herkes diyor aslnda boşver en iyisi böle olmak mesafeli olmak ama benim çok zoruma giden şeyler var ve ne yazık ki onları kıskandıgımı anladım bunu kendime itiraf edebldim dün..
özellikle eltim ve görümcem cok dışlıyorlar beni onlar cok iyiler ben kötüyüm kötü gelinim.. bende hep mesafeli durdum
üniversite okudum bir işim var eşim var kızım var bilgiliyim kültürlüyüm lakin bunlar yetmiyormuş
mesela insanlar karsısında bir duruşum yok güclü değilim cok zayıfım herşeye aglarım yahut içime atarm
laf söyleyenlere karsı cevap veremem o yüzden herkez ezmeye kalkar.. ben ise sadece susarm .. eşim cok kızar susma diye yapamıyorum..
bırak boşver susmak erdemliktir dediler sustum olmadı.. susanı meger se daha cok eziyorlarmış bu hayatta.
suctukca üzerine geliyorlarmış mesela
görümcem ; ilk okul mezunu.. ben ondan cok öndeyim her konuda okul olsun yaşam tarzı olsun giyim kuşam olsun aynada bir bakıyorum ondan cok daha güzelim daha kültürlüyüm bilinçiyim.. ben bu insanı neden kıskanıyorum ki diyorum ? cok sivri dillidir mesela otoriterdir anında lafını yapıştırır nabza göre serbet verir her ortamda nasıl davranacagını bilir cok yalakalık yapar iki yüzlüdür belkide bu yüzden seviliyordur..
ben ise sabitim.. neysem oyum kimseye yalakalık iki yüzlülük yapamıyorum belkide bu yüzden dıslanıyorum sevilmiyorum
eltim deseniz o na keza onunla şartlarmız aynı aslnda oda çalışıyor okumuş etmiş bir insan..
Onlarn iyi olmalarnı cok kıskanıyorum benim kmsem yok kızımdan ve eşimden başka..
ailem lede mesafelym ölesine görüşürüm anneme derdimi sıknıtımı hiç anlatamam zaten baştan beri evlilğime karşılardı şimdide en ufak birşeyde ayrıl derler bana .. bir arkadaşım yoktur.. tek kızım zaten kardeşim dahi yok gelip gittiğimiz kimsemiz yok kv kp ve annemlerden başka belkide bu nedenle kafama cok takıyorum onları
iş yernde bir ben varm birde erkek bir arkadaş.. ikimiz calışıyoruz sosyalleşeceğim bir ortam kesinlikle yok yine allaha şükür eşim ve kızım var..
Mesela biryere gittikleri zaman sosyal medyada felan paylaşırlar cok kıskanırım ben onlara naptmda dıslandm derim.. onlar gibi iki yüzlü cıkarcı yalaka yüzüne gülüp arkasndan iş mi cevirmem lazmmış insanlarm derim hep =(
birbirlerine gidip gelirler içim içimi yer =(
dün ögrendm ki tatile gideceklermiş birlikte
eltim kaynım görümcem eşi ve cocuklar nasıl kıskandım bir bilseniz.. acaip morelim bozuldu yüzüm düştü
tabiki kıskandımı eşime belli etmek istemiyoum
ben bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim ? onları nasıl takmamaya saglayabilirim kendimce kıskanmayayı lütfen yardım edin bu halimi hiç iyi görmüyorum

Yengec burcusunuz degilmi :))) annemi hatirlattiniz bana sacimi supurge ettim herseye sustum derdi.. sonuc hüsraaasnn.. kimseye yaranamazsin bunu anla zaten bu senin hayatin yahu kimsenin bir onemi yok

Kendinizde diyorsunuz ya iki yüzlüler ortama göre ayak uyduruyorlar diye. Iste kisiliyi oturmamis insanlarin yaptiklarini yapiyorlar. Sizin kisiliyiniz oturmus kendinizi gelistirmissiniz okumussunuz isiniz var esiniz var ve en güzel varlik bkr kiziniz var. Birakinda onlar sizi kiskansin. Bir araya geldiyinizde onlarar onlardan darkli bilgili kültürlü donanimli oldugunuzu hissetirin ve cizginizi hic bozmayin. Bakin görün onlar sizi kiskanicaktir. Illa sosyal olupta birsürü arkadasinizin olmasinada gerek yokki kendinizi zorlamayin bu konuda esinizle kiziniz inanin hayatinizdaki arkadas boslugunu fazlasiyla kapatir onlarla daha kaliteli zaman gecirmeye bakin.

Kesinlikle sizin hatanız yok, asıl onlar sizi kıskanıyor. Sizin onlara üstten baktığınızı da sanmıyorum (biri öyle yazmış yorum olarak) alakası bile yok. Ne yapsanız yaranamazsınız bence zift zifttir ziftten olmaz şeker diye bir söz var. Onlar kendi kalitesini belli ediyor. Bence uzak durmanız daha iyi hatta sosyal medya hesabınızı kapatın. Onları görebileceğiniz yerlerden uzak durun ve merak dahi etmeyin. Ayrıca farklı meşguliyetler edinin kurslara gidin hem çevre edinirsiniz hem de daha da kültürlenirsiniz. Böyle gereksiz insanlarla harcanan vakte yazık.

Çok ilginç yaa görümce ve elti tatile gitmiş gezmiş iyi anlaşmış hayatta en umursamayacağım şey.
Uzak olsunlar kafam rahat olsun aman.

Ben herkesin anlasabilecegi biri değilim.
Her bünyenin kaldiramayacağı kadar özelim :)

Sen de böyle söyle kendine.

Back
X