• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

itiraf ediyorum

Runkli Runkli bu arkadaş da sormuş başka arkadaşlar da sormuş. Ben de merak ediyorum. Cevaplar mısın lütfen? 40 derecede yıkamak içime sinmiyor :işsiz:
Benımde sinmiyor cnm ve 60 derecede yumusatıcın kokusu resmen camasırlara işliyor. Evet çekiyor ama üstüne giyince 2 saat sonra eski halını alıyor. Bu arda yanlış anlaşılmasın sakın ola perdeleri bu dercede yıkamayın ;) perdeleri 30da yıkıyoru.

Bende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkk:eek::KK73:olallalaaa
bende bunu yapan bir tek benim sanıyordum:olamaz:
oh neyseki rahatladım tek değilmişim:KK49:
hem bişey daha itiraf edeyim ben ilk evlendigimde eşim
kirli çoraplarımi 90 a at ancak çıkar dedi diye herşeyi 90 da yikattim haftalarca.:sus:
'taki en sevdiği kazagi bir çuvala dönüşüne kadar:KK48:
yıllar içinde çok yol aldım 40 lara kadar geriledim şu anda:bicak:

bende bunu yapan bir tek benim sanıyordum:olamaz:
oh neyseki rahatladım tek değilmişim:KK49:
hem bişey daha itiraf edeyim ben ilk evlendigimde eşim
kirli çoraplarımi 90 a at ancak çıkar dedi diye herşeyi 90 da yikattim haftalarca.:sus:
'taki en sevdiği kazagi bir çuvala dönüşüne kadar:KK48:
yıllar içinde çok yol aldım 40 lara kadar geriledim şu anda:bicak:
bende 90 yok 90 olsa belkide o drcede yıkarı. :)en fazla 60 var

karışık derken siyah beyaz ve renkliler olarak ayırıyorum ama yok pamuklu yok ipek yok yün diye ayırmıyorum

Benımde sinmiyor cnm ve 60 derecede yumusatıcın kokusu resmen camasırlara işliyor. Evet çekiyor ama üstüne giyince 2 saat sonra eski halını alıyor. Bu arda yanlış anlaşılmasın sakın ola perdeleri bu dercede yıkamayın :KK66: perdeleri 30da yıkıyoru.
sağolasın valla merak ettğim çekip çekmemesi değildi renkler karışmıyor muydu da gördüm mesajını ;) sağolasın :KK52:

Allah herşeyi görüyor konu sahibi, takılma bu kadar.

Bu arada en sevmediğim şey bulaşık makinasını boşaltmak..
itiraf ediyorum bazen kaşık çatal gözümde öyle büyüyor ki, makina o anda dolacaksa tekrar kirli kaşıkları da ekliyorum bir kere daha yıkıyorum. :KK53: tabi sonra daha çok kaşık çatal yerleştirmem gerekiyor o ayrı :işsiz: ama olsun anı kurtarıyorum :p

Allah herşeyi görüyor konu sahibi, takılma bu kadar.

Bu arada en sevmediğim şey bulaşık makinasını boşaltmak..
itiraf ediyorum bazen kaşık çatal gözümde öyle büyüyor ki, makina o anda dolacaksa tekrar kirli kaşıkları da ekliyorum bir kere daha yıkıyorum. :KK53: tabi sonra daha çok kaşık çatal yerleştirmem gerekiyor o ayrı :işsiz: ama olsun anı kurtarıyorum :p
her dert bulasik makinasi gibi olsa keske

Ahh kahretsin.. Ben de itiraf edeceğim. Çok feci güzelim. Bu aynı zamanda hem bir hediye hem bir lanet... Ne geliyorsa başıma güzelliğimden. Bazen diyorum keşke ben de o sıradan kadınlar gibi olsam. Yolda yürüsem ama farkedilmesem. Ama yoookkk.. O başlar illa ki çevrilecek. Kadınlar hasedinden erkekler heyecandan kıpkırmızı olacak... Bu durum sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Ama ne yapayım değiştiremiyorum.

Ahh kahretsin.. Ben de itiraf edeceğim. Çok feci güzelim. Bu aynı zamanda hem bir hediye hem bir lanet... Ne geliyorsa başıma güzelliğimden. Bazen diyorum keşke ben de o sıradan kadınlar gibi olsam. Yolda yürüsem ama farkedilmesem. Ama yoookkk.. O başlar illa ki çevrilecek. Kadınlar hasedinden erkekler heyecandan kıpkırmızı olacak... Bu durum sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Ama ne yapayım değiştiremiyorum.
bu asiri ozguvenden olmasin sakin. neyse dua oku cik bari:dua:

Back
X