İtiraf ediyorumm kendime bile itiraf edemediğimi burda size itiraf ediyorum

Şu ev isi ve yemek konusunda adamlari darlayip, o alincak, bu yapilcak kalk et, hadi bik bik bik diye beyin kemiren kadinlara ben bile ifrit oluyorum.

Bu kadar kavga cikarticaksan iki yemek icin hic yapma madem yardim etmiyorsa. Biz bazen tost bile yiyoruz aksamlari veya herhangi hizli hazirlanacak basit biseyler. Noluyor ac mi kaliyoruz, doyuyoruz.

Yorulduysan ve yardim yoksa, yapmak zor geliyorsa yapma ogun hizli hazirlanacak birkac bisey cikart. Ha o zaman adam gelir ben 5 cesit istiyordum virt zirt eder o zaman lafini soylersin. Omur torpususunuz yeminle

sonrada her gün tost makarna yiyoz bekarkebnde aynıyız derler ya siz bari yapmayın kadınken ne güzel szinki hergün tosta bişi demiomus

Tavsiye olarak senın gıdıp yerıne baska biri gelmeli çünkü problem sensın. Alt yapının bu anlattıklarıyla ılgısı yok sadece fazlasıyla şımarıksın bence bu

Kadın çalışıyorsa Maddi destek oluyorsa erkek de ev işi yapmak zorun da. Ki kadın çalışmasa bile yardımcı olabilir bu birlikte bir şeyler yapma isteği ile alakalı. Ama sizin ciddi bir öfke sorununuz olabilir blendırı atmak vs biraz fevri ve ağır olmuş ki ağladıysa eşiniz büyük ihtimal daha önce görmediği hal ve hareketlerdir. Kendinize iş harici sosyalleşebileceğiniz eşiniz olmadan bir şeyler yapabileceğiniz ev dışında bir uğraş bulun derim ve mutlaka sakinleşmek için bir şeylere sığının terapi mi anlarsınız dua mı bilemem. Bu şekilde biraz daha tartışırsanız karşınızda aynı tepkiyi verirse saygı yitirilir ve üzülen her zaman ki gibi yine kadın olur sevgi ile kalın

haklısın kendimle ilgili bişey yapamıyorum hiç buda tabi ruh haimi etkilio saçımı bile düzleştiremiyorum

Kesinlikle haklısınız ama üslubunuz yanlışş..
Ayrıca sanırım eşinizde algılama anlama sorunu var... yanına gitmenizi özür olarak anlayıp aynı hatayı sürdürmüş blendri kafasına atmadığına şükretsin.. etraf batıyo dedğinizde nasıl bir insan aynı işleme devam eder ki ? ya bilerek yapıyor yada gerçekten zeka problemi olabilir.
Bence açık açık konuşun öncelikle.. vereceği cevaplara göre yolunuzu belirleyin.. sizde robot değilsiniz yorulmanız çok normal..

canım sinirlenmeden normal konustum zaten tek tek sözledim sen bana verdinm i işi verdin gerisine karışma nasıl istersem öle yaparım dio örnek veriyorum bnde bak arabamız var mesela bişi oluo sana soruorum kafama göre yapmıyorum çünkü araba konusunda bende daha iyisin danışıyorum diorum yokkk tıkkk anlamıo

regl mi olacaksınız

yani yoktan kavga çıkmış gibi

net olun, yardımı şimdi istiyorsanız şimdi diye belirtin

blender orada etrafı batırı ise ocakta blender ile olmaz şu kaşığı al ve karıştır deyin

adamın beyninizi okumasını beklemeyin siz üzülürsünüz yoksa

bir de 5 te çıkıyorsanız orası istanbul değilse 5.30 da evdesiniz

iftar 8.30 civarında ortalama hadi sizinki 8 olsun

2,5 saatte ziyafet sofrası çıkar iki kişiye yemek sıkıntı olmamalı

germeyin kendinzi oluruna bırkaın temizliği vs yi

canım beynimi okuma isteğimi nişanlıyken bıraktım merak etme tek tek anlatıyorum zaten adam üşengeç yaaa varsa yoksa telefon film regldim bu arada ... ilk dk blendrı aradı onunla olmaz hep çelik tencere cizilir hem etrafa saçılır dedim genede dinlemedi hadi ilk karıstırmayı onla yapsın dedim ocaga koydu gene devam ediyor dedim ve eline plastik kasık verdim bunla karıstır dedim. yok ya inadına yapıosun diorum hayır bn bununla yapmak istediiim için yapıyorum diyor....rahat olmaya calıscam artık haftasonu daha iyiydi ama.."İşlerim bi bitmiyor diyor sitemli kendince dolabımı katlıcam dio baya iş yaptı haftasonu bnde dedim bak iki kişi yapıoz gene bitmiyor tek ben yaparken nasıldı bana sor dedim.

Aynen katılıyorum . ben evden 7 de çıkıyorum 5 te geliyorum bir çocuğum var eşim yardım etmez.çıtamı düşürdüm.beklentim sıfırın altında.eksilerde.böylece yardım etmiyorsun diye hiç kavga etmiyoruın kızma.hadi bakalım kocanla bu günlerin kıymetini bilin.eğlenin yürüyüşe çıkın film izleyin....:KK66: adam iyiz.size rahat batmış.bırakın küçük şeylerden kavga etmeyi.birbirinizden soğumayın.sonra adam mutluluğu dışarda ararsa sakki seninle evlenmişim desin.hadi bakem...abla sözü dinle :KK66:

ne hemen bu triplere gireyim ki ya yok dışarda ararsa mutluluğu kızmıcakmısım sizin gibi kadın lar poh POHLUYO erkekleri k . bakma bu yüzden böleler inşallah oğlun erkek değildir. ben neden aramıyorum bütün işler sırtımda yükken en cok ben yıpranıoken ben aramıcamda o mu arıcak mutluluğu dısarda

Terapiye gidemiyorsanız evlilik kitapları okuyun. Açın youtube de karı koca ilişkilerine dair seminer programlarını izleyin. Huzurlu mutlu insanlarla diyalog kurmaya çalışın. Siz değiştikçe evliliğinizde güzelleşecektir. Sevginizi yıpratmadan şu an neler yapabileceğinize bakın bence. Sonrası zaten siz farkındalığınızo arttırdıkça gelir

teşekkür ederiz cevremiz yokki burda örnek alabilceğimiz tek bir çift yok

Arkadasim eşini bu kdr darlarsan yarın obur gun bu hallerini inan mumla ararsin.. Ne adamlar var nefes almaktan aciz kucuklugunden beri kiz kardesi annesyle sofra hazirlamis kendi sadece oturma zahmetinde bulunmus adamlardan bunlari bile goremeyen milyonlarca kadin var ha dogru mu! degil! ama malesef ki boyle yetistirilen bir toplumuz. Şoyle söyleyeyim eşime bir gün olsun kalk git otur sunu suraya koy demedim darlamadigim icin adami her isimde yardim eder. ilk on dakikasi yoktur yanimda ama ben cagirmam azicik anlayış varsa kendi gelir zaten derim ve hemen is yaptigimi gorup koşarak gelir yardim eder neden cagirmiyosun diye de bana çıkışır. Bugun mesela isim yoktu tum evin temizligini yaptım duydugunda inanilmaz kizdi kendini yoruyosun agir isleri bana biraksaydin diye ve biraksaydim eminim ki yapardi yapmisligi cok var.. universitede yalniz yasadim bunlardan gocunacaksam niye evlendim. Sanada hak veriyorum ama tek tavsiyem adamlari bu kadar darlamayin bulmusken bunamayin ne insanlar görüyoruz her gun burada sahit oluyoruz.. evliligini yipratma canim benim uzun oldu ama taktigin dert dert degil al karsina guzelce konus ben seni cagirmicam artik gorebiliyosan halimi sen gelirsin isin ucundan tutarsin vucudum kaldırmiyor bu konular yuzunden tartismak istemiyorum de yine mi yapmiyo iste o zaman cingar cikarabilirsin:super:

canım bıu ilk değil ki ama benm kocam senn ki gbi merhametli değil dokunmasam hiç bi zaman kalkıp yardım etmezzz ...iftara neden 10 dk kala yani erken kaldırdım die tartısma cıkaran adam kuzenmn önnde üstelik halbuk,i karpuz kessin ekmek alsın die kaldırmıstım ...ben yardım istemezsemmmm yan gelir yatar bakar ben hallediyorum çeker kendini...bende diyorumm ki destek olşsa işler bitse yarı yarıya yapsak bn yıpranmasam ona karsı sabrım dah afazla kalsa sabrımı işlerde harcamasam onla ilgilensem bu kayıp zamanı...

Cok asiri tepki veriyosunuz.
Kendince yardim etmesi guzel bisey.
Senin dusunmen yeter yardimin yeter, onemli dgil tadinin kotu olmasi altina yanmasi de. Simdi o tatli 10 uzerinden 10 alsa, ama sen ayri odada can yoldasin ayri odada otursaniz neye yaradi o tatlinin 10 numara olmasi? Oysa az dibinede yansa, yanlista olsa, ama yeterki beraber oturup " nasilda yaktik ama" diye guluserek yeseniz iste budur dunyaya bedel.

bu kadarınıda yapamam fazla polyannacılık gelio bana

Erkeğin soğuması çok kötü oluyor
Erkek soğursa dönmüyor düzelmiyor
Kadın evim yuvam çocuğum vs diyor ama erkek demiyor
Soğumasına zemin hazırlıyorsunuz yapmayın
Elbette yardım etse güzel olur
Etmezse de dünyanın sonu değil
En önemlisi huzur
Öyle narin kelebek ki
Uçarsa geri gelmiyor Allah korusun

allah korusun kadında aynı iki taraftda soğumasın inşallah

acıkcası yorumuna şaşırdım bilmiyorum haklımısın cevremde kimmse yok karsılastrabileceğimm şımarık mıyım ki ben bilemedim çok sert yorum oldu toparlayamadım cevabı
Benim bunca yazdığımdan sadece o cümleyi alıp takılıp,sert bulduysan,senle ilgili yaptığım gözlemin gerçekliliğini onaylamış oluyorsun.Hayatta bu kadar ben merkezli olma.
Olabilir insan bazen hiç karşılaşmadığı yaklaşımla ilgiyle sevgiyle karşılaşınca şımarabilir.Kocan sana daha tavırlı davransaydı, bu kadr rahat tepki verebilir miydin.Çocukluğunda eğer çok ilgiyle değerle büyüdüysen o zaman unut gitsin dediklerimi.O zaman davranış bozukluğu var d,yeceğim ama bunu dasert algılayacaksın.Ben sana çözüm sunmaya çalışıyorum.

Ayrıca tebrikler konu başlığınız aşırı dikkat çekici insanın girip hemen okuyası geliyor :KK51:

aslında amacım o değildi eşimi ağlattıgımı ona vsininrlennce vurdugumu ablama kardeşime bile paylaşamazken burda paylastıım içn öle yazdım

Uzun oldu lütfen içimi dökmeme izin verin...Zor bi çocukluk geçirdim babam annemi hep döverdi bizide hep döverdi hep bi kavga hakimdi bn 12 yaşımdayken ayrıldılar babam bizi anneme göstermedi 2 sene ayrı kaldık ne olduysa o sürede oldu baba demek istemediğim adam şu an ceza evinde ...asıl konum bu değil ama alt yapımı bilin diye yazdım 6 aylık evliyiz Çalışıyorum memurum eşimi çok seviyorum oda beni çok sevyor eminim ama ev işlerinde bana az ve zamanında destek olmadığı için ÇILDIRIYORUM evet itiraf ediyorum çıldırıyorum ama oda beni tetikliyor daha önceki kavgalarımızda bi bakara bacağıma vurdu ben de başka bir kavgada askıyla onun bacağına vurdum...büyük suç bende ama oda anlyaıslı ve destekçi değil. dün mesela yemek yapıyorum iftara oturdu film izlio destek olamasını isstedim tamam dedi yarım saat kala kalktı hep beni bekletiyor ya film ya telefonda ing. programı var ordan calışıo onun için bunlardan daha öenmli değil miyim diyorum önemlisin dio....ekmek almay a gitti tatlı içiin muhallebi aldı saatler önce al demiştim güllaça kullancaktım ve uzun süren bi tatlı ....çok bekletti..onu yapacaktı ki blendrla karıstırmak istedi önce tamam dedim karıstırdı sonra ocaktayken onla karıştırma dedim inadıma yapar gibi onla karıstırdı her yer battı ...zaten o ana akadar beni beklettiği için sinirliydimmm oda üstüne tuz biber oldu bırak yapma dedim yatak odasına gitti gittim gel hadi dedim gönlünü aldım başka iş verdim onu yaptı sonra muhallebiye bakamadım karıstırıver dedim gene blendrı aldı sinirlendim gene onla karıstırmasına aldım blendiri yere attım başka eş olsa belki o an elinden kaza cıkardı o bişi yapmadı tartıştık iftar yalan oldu kavga ettik yemekler ölece kaldı yatak odasına gitti yattı bende gittim ilk defa onu ağlattım çok üzgünüm ben hep ağlarım ama o ağlayınca kendimi suçlu hissettim.sonra sofrayı kurdum hadi dedim kalkmadı bi kaç kere daha adım attım çözelim dedim konuşmak istemedi pes ettim dışarı çıkıp hava almak istedim izin vermedi kapıya dikildi bu sefer o adım attı ben barısmak istemedim saçma sebeplerden yıpranıyoruz destek olsa zamanında sıkıntı yokama hep ağzımda bi "HADİ" evden hep o gec cıkar..hep bi onu bekliyorum benm tek sorunum o ve haklıyken abartılı tepkilerim ve kavgaya meyilli olmam sebebiyle herşeyi berbat ediyorum.tayinciyiz başka şehirdeyiz ne arkadasımız ne komsumuz var ruhum daralıyor..maddi sıkıntıdayız 2 ay öncede düşük yaptım..terapiye ihitiyacımız var belli ama maddi durumlar yok uzun oldu farkındayım k. bakmayın TAVSİYELERİNİZ NEDİR?
babanıza mı çektiniz?psikolog tavsiyesinde bulunabilirim,öfke kontrolü için..eşinizden destek beklemenizi anlarımda adama durmadan çalışanınızmış gibi iş verip istediğiniz performansı alamayınca da hır çıkarmanızı anlayamam.

canim esine cok yuklenme .
ama bunun icin genislemen lazim . bazi yönteer var tabi . terapi olsa cok iyi olur ama size zor ise yer para vs. imkni yoksa kitap alabilirsiniz canım. bak kesinlikle bana cok iyi gelen Dogan CUCELOGLU .ICIMIZDEKI COCUK . bu kitabi al canim oku . Böyle insanları okumak da fayda veriyor. bir de benim nacizene tavsiyem kuran -kuran meali oku o da bi ferahlik veriyor.

tayinci olmak cok zor gerçekten yalniz değilsin inan ki . senin gibi bir suruyuz . bir yere alismak en az2 yil aliyor.

bir de sinirlenince aklina sinirlenecegin seyin esini uzmekten onemsiz oldugunu getir . zamanla oluyir bazi seyler.

isleri kafana cok takma bir de zamani Genişlet dar zamanda is yapma genis vakitte yap . mesela gullaci ertesi gune birakabilirdin . gibi.

eşin de insan o da süper guclere sahip değil. sen ona kizmak istemiyorsun ama degisteremiyorsun yine kiziyirsun degil mi? insanin kendini degistirmesi bile zorken karsidakinden degismesini beklemek sacma degil mi ? :) oldugu gibi kabul et.

bir de gunluk 15 dk her isi birakip sessiz ortamda saatin tik taklarini dinle . bi muddet.

çok begendim yorumunu kopyalayıp çıktı almayı ddüşünüyorum tavsiyelerinize uydum öncelikle bana gec de olsa sorun cıkarmayacak işleri yaz dedi öle yaptım haftasonuda bu işlere uydu ve bu evin işide hiç bitmiyor modundaydı bana destek oldugu için bnmde vaktim fazla fazla vardı genel temizlik yaptım onunla iligilendim resmen aşk tazeledeik diyebilirimmm onunda cok hosuna gitti bende bak sen bana destek olunca bnm psikolojim daha düzgün oluo daha sakin oluyorum ve sana daha cok vakit ayırabiliyorum dedim oda cok sever bnm onla bebek gibi ilgilenmemi hem dokunsal temas kurmayı..

Benim bunca yazdığımdan sadece o cümleyi alıp takılıp,sert bulduysan,senle ilgili yaptığım gözlemin gerçekliliğini onaylamış oluyorsun.Hayatta bu kadar ben merkezli olma.
Olabilir insan bazen hiç karşılaşmadığı yaklaşımla ilgiyle sevgiyle karşılaşınca şımarabilir.Kocan sana daha tavırlı davransaydı, bu kadr rahat tepki verebilir miydin.Çocukluğunda eğer çok ilgiyle değerle büyüdüysen o zaman unut gitsin dediklerimi.O zaman davranış bozukluğu var d,yeceğim ama bunu dasert algılayacaksın.Ben sana çözüm sunmaya çalışıyorum.

teşekkür ederim ama şımarık oldugumu düşünmüyorum bana olgunca sakin tepki vermesişımardıgımanlamına glmez

babanıza mı çektiniz?psikolog tavsiyesinde bulunabilirim,öfke kontrolü için..eşinizden destek beklemenizi anlarımda adama durmadan çalışanınızmış gibi iş verip istediğiniz performansı alamayınca da hır çıkarmanızı anlayamam.

teşekkür ederim

Back
X