İtiraf ediyoruuuum :))

Ofisimizde arayan numarayı gösteren sabit telefonları kullanıyoruz. Ve ben özellikle bir firmanın telefonunu bana düştüğünde açıp kapatıyorum . Çünkü adam gerçekten bir ruh hastası ve denilecek kadar çok konuşuyor . En kısa konuşması 17 dk

İtiraf ediyorum . Dün 36L otobüsü sırasında arkamda bekleyen beyi gözüme kestirdim hatta '' Off bu otobüs hep mi böyle geç gelir.'' diye muhabbete bir giriş yaptım Ama otobüste oturma sırasındaki yanlış stratejim ile baya baya kurduğumuz muhabbeti mecbur sonlandırdım. Hem adam da Kadıköy'e giidiyordu belki sevgilisi vardı. Evrene mesaj yollayayım ; '' Eğer o adamın sevgilisi varsa kusura bakmasın da , çipil çiipil gözleri var ya maviş maviş ... ''

İtiraf ediyorum..
Pazartesi sendromunu pazar günü yaşamaktan bıktım artık.pazarın tadını çıkaramıyorum.

Itiraf ediyorum tüm yazılari okudum hemen hemen hepsine güldüm vok eglenceliydi çoğu. Ama hâlâ bir tiraf bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…