Itiraf ediyorum;
Kafamı o gelin pastasının içine sokmak istiyordum ama nezaket denen saçmalık yüzünden 1 dilimle yetinmek zorunda kaldım. Pişmanım daha istiyorum
....... insanlara çok çabuk güveniyorum ve bana kırıcı bir söz söylediklerinde karşılık veremiyorum içten içe üzülüyorum sadece.. Rabbimin adaletine sığınıyorum..
Müsaittim ama onun bir isini halletmek icin benden tlf bekledigi halde " ayyy canim ya şimdi kahve iciyorum komsumla" diyen arkadasima 3 gun sonra aradiginda "ay canim yaaa...tam cikiyodum asagida araba bekliyo" dedim
Bugun 1 tane metro nescafeyle (hesapta kahveyi sekersiz ictim)...disardan gelince 1 dondurma...ve galiba 1 tane daha yiycem...arada bi de yemek yedim tabi..bu kafayla gidersem askere alamiycam teskere.
İtiraf ediyorum anne,o şekerliği biz kırmıştık.Ablam ya da ben.Zaten bilirsin birbirimizi korurduk,daha çokta ben onu...
Babam aynısından buluncaya kadar,sağlam tarafını göreceğin gibi koymuştuk rafa...Zaten hiç kullanmazdın.Ama ya kullanırsan...Eşyalarını çok önemserdin,bu kötümüydü,bariz bir kötülüğünü görmedim.Fakat yeğenlerime,koltuklarda zıplamayın diyorsun ya,benim inadına çıkıp zıplayasım geliyor
Geçen günde zaten,yastıkları ellerine verdim oynasınlar diye
Vallahide verdim billahi de verdim.
Abla,sen de buraya gel,itiraf et,benim anı defterimi her fırsatta okıduğunu
Bunu bilmezden geliyordum,çünki her defasında kavga çıkarıp haklı çıkıyordun.Belki onca masum defterim bugün elimde olurdu,bir öfkeyle yakmazdım,böyle yapmasaydın
Itiraf ediyorum aslında çok açım çünkü saat 6 dan sonra bişey yemiyorum ve evet çok çabuk kilo alan bir bünyem var :/ yani yer yer zayıf kalırım dedim sende bi güzel yedin cınım:)
İtiraf ediyorum daha 16 yaşlarımda annem beni erkelerden korumak için tembihlediği şeyi yaptım.Festivalde otobüs çok kalabalıktı ben de elimde topluiğneyle ayakta geçirmiştim 25 dk lık yolculugu ,çok yaklasan erkeleri iğneyle azcık dürtmeye çalışmıştım.