E
Elifz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elifz
-
Peki ben şunu anlamadım... o İzmir'de, sen Çanakkale'de... kitabı nasıl vermeyi düşünüyorsun?
Ya onun da öyle platonik bir aşkı varsa..
Unutamadığı sevgilisi veya tanışmak için kıvandığı bir kız..:çok üzgünüm:
Valla ben her ihtimali düşünürüm..
Çok mu garanticiyim ne?şakkıdı
bu kadar ayrıntılı düşünürsem gidemem o yüzden bunları düşünmemeye çalışıyorum
bu kadar ayrıntılı düşünürsem gidemem o yüzden bunları düşünmemeye çalışıyorum
o zaman neasıl bir tepkiyle karşılaşacağını da bilmiyorsun, her şeye hazır ol.
Al bende de bir tavsiye diyelim ki herşey çok yolunda gitti o da sana aşık oldu ve evlendiniz Emin ol ki ilk kavganızda -sen benim peşimden koştun,sen beni istedin falan filan saçma sapan şeyler söylicektir. bence başka bir yol bul kendini hafife alma.
ay ben olsam yapmazdım, daha yaratıcı yollar denerdim, önce ilgisini sevgisini kazanıp sonra bi şekilde açılırdım, %100 sorumlu olmazdım
dım da dım yani
ama hep mantıklı ağırbaşlı oldum da başım göğe mi erdi
cevap : hayır........
:roflol:
İç sesin harekete geçti bakıyorum :))))))
arkadasi olabilir birde soyle dusun ya surekli burnunu karistiran gaz cikaran tek yasam bicimi fenerbahce olan bir recep ivedikse yazik olur o nota iggggggggggg insan romantizme lanet eder bence uzaktan gormekle degil bir arkadas ortaminda azbiraz taniyin derim ben
:roflol: ayyyyyyy.... zaten bu mesajdan sonra kızcağız teklif falan yapmaktan da vaz geçecek muhtemelen :roflol:
bu arada arkadaşlar o kitap hikayesi aklıma şöyle geldi ben düşünüyodum işte gidicem de nasıl konuşucamda falan bi kitap okuyodum bu kitabı mutlaka o da okumalı diye düşündüm zaten kitap okumasını seven biri olduğunu biliyorum.ahım şahım bi kitap değil onun mesleği ile ilgili bi kitap.sonra aklıma yattı..birazda şey diye düşündüm şimdi gidicem salak salak sırıtıcam belki konusamıcam bile onun yerine bunu eline tutuşturur kaçarım dedim o daha kolay geldi açıkcası
ama başka bi öneriniz varsa lütfen yazın iyi kötü her düşüncenizi yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?