• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf...

lilika

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.416
Puanlar
53
Size hiç söylemedim. Benim bir kızım var. Boşandım. Aile evi bu yüzden bu kadar kötü. Bakarken de kötüydü yanlış anlaşılmasın. Annem babam her zaman böyleydi. Şehir dışından iş aradığımı hatırlıyorum Onlardan kurtulmak için.

Şimdi kızıma hakaretler, bana hakaretlerin yanında.
Çok şey var da gücüm yok şimdi. Yine çok büyük kavga oldu, işin içine erkek kardeşim de girdi.
En ufak şeyde beğenmiyorsan gidersin lafı. Gidemiyorum ki işte.
Çalışıyorum biliyorsunuz.
Anneme mesaj yazdım. Bana ya ilk ay için ev tutarsınız yada intihar ederim diye. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde. Sonrasını ben ödeyecem zaten
Ama şöyle çok büyük bir sorun var ki, ben işe gideken kızıma kim bakacak. Ne yapabilirim, ne yapacam. Saatlerim 8-17. Kızımın okulu 8.30 - 14.00

Çok üzüldüm.
Anneniz ne tepki verdi bilmiyorum ama bir an önce bir düzen tutturup o evden ayrılmanız gerekiyor.
Memur musunuz bilmiyorum.
Yaşadığınız yerde 1+1 ev kiraları ne kadar?

Annem cevap yazmış ev tutamayız. Şantaj mı yapıyorsun diye.
Neyse artık yapacak bişey yok

Çok üzüldüm.
Anneniz ne tepki verdi bilmiyorum ama bir an önce bir düzen tutturup o evden ayrılmanız gerekiyor.
Memur musunuz bilmiyorum.
Yaşadığınız yerde 1+1 ev kiraları ne kadar?
Memur değilim. En ucuz evler 15 binden başlıyor. Hiç param yok maaşı bekliyorum ama kira ve emlakçıya yine yetmez. İki ay duramam ben burda. Kızım elimi ayağımı da bağlıyor.

Kaç sene oldu boşanalı? Ayrı düzen kurmanız kızınız için de daha iyi olurdu aslında. Hiç mi imkanı yok, nafaka alıyor musunuz kızınız için?

Kızım ilkokuldayken etüt merkezine verniştim ben.
Okul servisi etüt merkezine bırakıyordu iş dönüşü ben alıyordum.
Çalışma saatleriniz uygun aslında.
Sabah yine yetişemem mi işe hadi akşamı hallettim desem. Bide yaz tatili var. O nolacak?

Kaç sene oldu boşanalı? Ayrı düzen kurmanız kızınız için de daha iyi olurdu aslında. Hiç mi imkanı yok, nafaka alıyor musunuz kızınız için?
Nafaka var da, ev için ilk etapta en azından 40 bin lira lazım

Sabah yine yetişemem mi işe hadi akşamı hallettim desem. Bide yaz tatili var. O nolacak?
Ben yaz tatilinde de arkadaşım ev hanımı idi.
Aynı sınıfın velileri idik.
Ondan rica etmiştim ücretli olarak.
Kaç yaşında kızınız?

Ben yaz tatilinde de arkadaşım ev hanımı idi.
Aynı sınıfın velileri idik.
Ondan rica etmiştim ücretli olarak.
Kaç yaşında kızınız?
Ona ücret versem evi geçindiremem bize para kalmaz ki. 8 yaşında

Kira yardımı varmış da, yine önce tutmam lazım sanırım. Bide uzun sürüyor. Çıkacağı da kesin değil.
Fevri hareket etmeyin.
İki ay suyuna gidin evdeki herkesin.
Evet evet, hayır hayır.
Tartışmaya meyil verecek şeylerdrn uzak durun, dişinizi sıkın.
Çok değil 2 ay sabredin biraz kenara koyun

Okuldan sonra iyep kursları oluyor okullarda. Öğretmeni ile konuşun eğer varsa iyepe katılsın.
Belki çok saçma gelecek ama aynı böyle bir arkadasim vardı kızının okulu evine yakındı. Arkadaşım geç giderdi. Hep tembihlerdi eve git kapıyı da ben gelene kadar kimseye açma diye. O küçük kız eve gider annesini beklerdi. Kızınız bunu başarabilir mi ne kadar güvenebilirsiniz emin değilim işte orda. Daha küçük.

Fevri hareket etmeyin.
İki ay suyuna gidin evdeki herkesin.
Evet evet, hayır hayır.
Tartışmaya meyil verecek şeylerdrn uzak durun, dişinizi sıkın.
Çok değil 2 ay sabredin biraz kenara koyun
Para biriktirmek sorum değil. Burda geçen her saniye azap. Size abartı gelebilir. Annem babamı gaza getirdi, babam da annemin ağzına bakar zaten ve çok saçma aşırı fevri tepkileri var. Üstüme yürüdü o gözleri gormeliydiniz. Beğenmiyorsan gidersin lafı... Sinir anında insanın niyeti ortaya çıkar. Hep bunu istiyorlar, gitmemi. Acı veriyor.
Üstüne kardeşim üstüme yürüdü.
İstenmiyoruz. Kalamam.
Bundan 3 sene önce başka şehre gittim kardeşim ünide okurken yanına. Kızımı alıp. Göt kadar evde kızımla mücadele ettim. Hatta bir ara kızımla aylarca kimsemiz yokken yalnız kaldık. Ben ciğerden fenalaştım. Ölsem kızım nolacaktı.

Öyle şeyler yaşadım. Hala yaşıyorum. Benim kimseye zararım yok. İstenmiyoruz ama. Duramam

Okuldan sonra iyep kursları oluyor okullarda. Öğretmeni ile konuşun eğer varsa iyepe katılsın.
Belki çok saçma gelecek ama aynı böyle bir arkadasim vardı kızının okulu evine yakındı. Arkadaşım geç giderdi. Hep tembihlerdi eve git kapıyı da ben gelene kadar kimseye açma diye. O küçük kız eve gider annesini beklerdi. Kızınız bunu başarabilir mi ne kadar güvenebilirsiniz emin değilim işte orda. Daha küçük.
Çok riskli 😔

Back
X