- Emoji Skoru
- 2.416
- Puanlar
- 53
Size hiç söylemedim. Benim bir kızım var. Boşandım. Aile evi bu yüzden bu kadar kötü. Bakarken de kötüydü yanlış anlaşılmasın. Annem babam her zaman böyleydi. Şehir dışından iş aradığımı hatırlıyorum Onlardan kurtulmak için.
Şimdi kızıma hakaretler, bana hakaretlerin yanında.
Çok şey var da gücüm yok şimdi. Yine çok büyük kavga oldu, işin içine erkek kardeşim de girdi.
En ufak şeyde beğenmiyorsan gidersin lafı. Gidemiyorum ki işte.
Çalışıyorum biliyorsunuz.
Anneme mesaj yazdım. Bana ya ilk ay için ev tutarsınız yada intihar ederim diye. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde. Sonrasını ben ödeyecem zaten
Ama şöyle çok büyük bir sorun var ki, ben işe gideken kızıma kim bakacak. Ne yapabilirim, ne yapacam. Saatlerim 8-17. Kızımın okulu 8.30 - 14.00
Şimdi kızıma hakaretler, bana hakaretlerin yanında.
Çok şey var da gücüm yok şimdi. Yine çok büyük kavga oldu, işin içine erkek kardeşim de girdi.
En ufak şeyde beğenmiyorsan gidersin lafı. Gidemiyorum ki işte.
Çalışıyorum biliyorsunuz.
Anneme mesaj yazdım. Bana ya ilk ay için ev tutarsınız yada intihar ederim diye. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde. Sonrasını ben ödeyecem zaten
Ama şöyle çok büyük bir sorun var ki, ben işe gideken kızıma kim bakacak. Ne yapabilirim, ne yapacam. Saatlerim 8-17. Kızımın okulu 8.30 - 14.00