- Emoji Skoru
- 9.288
- Puanlar
- 73
Size hiç söylemedim. Benim bir kızım var. Boşandım. Aile evi bu yüzden bu kadar kötü. Bakarken de kötüydü yanlış anlaşılmasın. Annem babam her zaman böyleydi. Şehir dışından iş aradığımı hatırlıyorum Onlardan kurtulmak için.
Şimdi kızıma hakaretler, bana hakaretlerin yanında.
Çok şey var da gücüm yok şimdi. Yine çok büyük kavga oldu, işin içine erkek kardeşim de girdi.
En ufak şeyde beğenmiyorsan gidersin lafı. Gidemiyorum ki işte.
Çalışıyorum biliyorsunuz.
Anneme mesaj yazdım. Bana ya ilk ay için ev tutarsınız yada intihar ederim diye. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde. Sonrasını ben ödeyecem zaten
Ama şöyle çok büyük bir sorun var ki, ben işe gideken kızıma kim bakacak. Ne yapabilirim, ne yapacam. Saatlerim 8-17. Kızımın okulu 8.30 - 14.00
Senin için en doğrusu çocukla ailenden ayrı eve çıkmak değil, çocuğu kurslara vs yazdırarak aile evinden uzak tutman. 8 yaşındaki ilkokul çocuğunu evde yalnız bırakamazsın. Birikmiş paran yok.
Psikolojin anne olan bir kadına göre hiç sağlıklı değil. Ne demek intihar ederim? Madem çocuğun da var, ev kira hesapları yapacağına, daha azıyla mutlaka psikiyatriden randevu alman gerekirdi buralara konu açmadan önce, insanlar sana yalvardılar kaç kez öneride bulundular psikiyatriste psikoloğa git diye.
Para biriktirmek sorum değil. Burda geçen her saniye azap. Size abartı gelebilir. Annem babamı gaza getirdi, babam da annemin ağzına bakar zaten ve çok saçma aşırı fevri tepkileri var. Üstüme yürüdü o gözleri gormeliydiniz. Beğenmiyorsan gidersin lafı... Sinir anında insanın niyeti ortaya çıkar. Hep bunu istiyorlar, gitmemi. Acı veriyor.
Üstüne kardeşim üstüme yürüdü.
İstenmiyoruz. Kalamam.
Bundan 3 sene önce başka şehre gittim kardeşim ünide okurken yanına. Kızımı alıp. Göt kadar evde kızımla mücadele ettim. Hatta bir ara kızımla aylarca kimsemiz yokken yalnız kaldık. Ben ciğerden fenalaştım. Ölsem kızım nolacaktı.
Öyle şeyler yaşadım. Hala yaşıyorum. Benim kimseye zararım yok. İstenmiyoruz ama. Duramam
Duracaksın ve kalacaksın? Senin çekememezliğin yüzünden 8 yaşındaki çocuk ordan oraya perişan olamaz.