Bir onceki mesajiniza 'cok buyuk konussmussunuz' diye cevap yazacakken bu mesajinizi gordum. Ve neden o kadar iddiali konustugunuzu anladim

Daha 30 yasinda bile degilmissiniz. Dikkate alirsiniz almazsiniz bilmem ama abla tavsiyesidir, imtihan edilmediginiz seylerle ilgili bu sekilde iddiali konusmayin bence. Bu yasima kadar bunu yaptim, oyleyse 40a kadar da sunu yaparim seklinde gitmiyo malesef hayat. Oyle bisey gelir ki insanin basina tepe taklak olur dunyasi, o saydiklarinin bir tanesini bile yapacak ne psikoloji ne de fiziksel saglik kalmayabilir. Allah kimseye vermesin fakat bunlar hayatin gercekleri. o yuzden ben de mesela sadece kendi yasadiigm kadar ve yasiklarim uzerinden yorum yaparim. 38 yasindayim ve ancak bu yasa kadar olan kisimla ilgili yorum yapabilirim. 50 yasindaki birinin yasanmisligi bende olamaz. Bilmiyom 45de, 50de, 60da ne halde olacagimi. Ben hic cocugumla aile evine siginmak zorunda da kalmadim, fakat bundan sonra olmayacagina dair bi garanti yok. o yuzden o konuda da buyuk konusmam. Tamam fikir yuruterek tahminlerde bulunup az cok yardimci olmak icin akil vermeye calisabiliriz ama kinayamayiz. 'Nasil bi insan bu yasa kadar sunu yapmamis olur' filan diyemeyiz. Herkesin hayatinda ibre hep yukari dogru gitmiyo malesef. Sizin de simdiye kadar gitti diye bundan sonra da oyle gidecek gibi bi garantiniz yok. Umarim hersey gonlunuzce olur tabii ki.