Ben çocuğumun hatırına ses çıkarmaz bulaşık makinesine dizerdim. Yeter ki ağızları açılmasın diye işi gücü yapardım. Sizin çocuğunuz var, erkek kardeşinizle aynı konumda değilsiniz. Onun arkasında düşüneceği sorumlu olduğu biri yok, kafası eser çıkar dışarıda takılır yer içer ama sizin geride çocuğunuz var. Çata çat tartışacak, hak arayacak, ben buyum işinize gelirse atarı yapacak durumda değilsiniz. Maalesef hayat bazen hiç adil değil, keşke anneniz yumuşak huylu olup siz yokken kızınuzla ilgilenseydi ama yapmıyor. Bu durumda en azından başımızı sokacak yerimiz var diyip herkese he diyeceksiniz.
Niye böyleler niye devamlı tartışma halindeler, niye ne yapsanız batıyor? Sivri dilliyseniz törpüleyin, ben onu yapmam bunu ellemem şunu kaldırmam demeden yapacaksınız. Bulaşıkları makineye dizseydiniz yine bu üste yürüme olacak mıydı? Kardeşiniz öküz aileniz kötü ama en azından evde kalmanıza izin vermişler. Çık git diyip eşyalarınızı kapıya koysalar ne yapacaksınız? Kızınızdan gerçekleri saklamayın, ne yaşanıyorsa bilsin. Kötü zamanlar yaşıyorum ama hep böyle olmayacak yavaş yavaş düzeleceğiz vs diyin. Kendi kafasında kurup korkup travma oluşacağına kötüyü de iyiyi de bilsin. İntihar ederim lafını asla ama asla onun önünde kullanmayın.