İtirazım var bu yalan dolana

Fazlasi da var ne yazik ki..
Yasayacak guc kalsin elinizden geleni yapin ve birakin onu bulmak bile zor olabiliyor.
Konulara takinca fark ettim ki kesinligi olmayan gecici seylere takmaya gerek yok.
Konularımda esas dertlerimi anlatamıyorum ya.yan dertler onlar.

Anlat ne derdin var? Kam ooon !!
Ya evde yalnızım hadi gelin deyip gelecek arkadaşım Yok şu koca İstanbul'da.evlendi hepsi gitti.
Cay içesim var ama kim demleyecek hadi demledim tek başına cay mı içilirmiş...ben niye evde tek olunca o yabancı gavur filmlerindeki gibi evde uzun çorap pijamamla elimde fincan kahve ile film seyredip cool olamıyorum.Ben mahallenin delisi gibi koltukta g.tümü yan devirip duvarları seyrediyorum.

Offff buram buram dram koktu buralar.Valla bekarken evde bi' demlik çay demler içerdim.Tek başına çay içilir güzel de oluyordu.Bazen hala o günleri özlerim.Friends açardım , 2 3 bölüm arka arkaya izlerdim.Ona kahkahalarla gülerdim evde tek başımayken yapıyordum hep bunları.Ps açardım oynardım , yüzüme maske yapardım , müzik açar salsa yapardım etrafta kimse yokken dans etmeyi çok severim.Ay özledim o günlerimi yaaaa.Seninki de dert mi şimdi demiyorum da abartmışsın yahu.

bilgidayarım yok ya tv de de birşey yok. Dert bu değil bacım dertleri yazsak diz çöker tövbe dilersiniz neyse acıktım yemek yiyeyim.ne yiyeyim dolapta boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…