ummucum yumilere tu tu maaşallah
inşallah yüzünü güldürsünler... klomeni kullanacak mısın??? klomen rahim duvarını inceltiyor diye biliyorum. zaten tüpbebeğe başlayacaksın di mi???
bende tedavi daha yok yakın zamanda
istanbula gelmek istiyorum. izmirde denmediğim doktor kalmadı. istanbul tüp bebek diyordum bugun onu oku bunu oku bir hoş oldum. evlenmeden önce kullanmış olduğum, akne tedavinde kullanılan accutane isimli ilacın kısırlık yaptığına dair bir şeyler okudum. ben kullanalı 15 yıl olmuştur. ama bir sürü insan durumlarını bu ilaca bağlıyorlar. hiç aklımda değildi. yumurtaların döllenmesinde problem olduğu için o konuları okuyrodum. oradan çıktı bu da.
embriyo ya uygulanan bazı tanı testlerini araştırıyorum. o yüzden memorial da olabilir belki. kaç defa tedavi oldum hiç bir işe yaramadı. bu sefer gerekirse bu testler de olsun istiyorum. haldır haldır yüksek dozlarda ilaç almak yerine daha az dozlar az ama kaliteli yumurtam olsun istiyorum. buradaki doktorlardan ümidimi kestim. en son hatırlarsan hsg flmi için bile 2.5-3 bin tl isteyenler var. önerdikleri tedaviler içime sinmiyor. o yüzden biraz para biriktirmeye karar verdim. bakalım kısmet... bir topikde tedaviye başlamak için gittiğinde hamile olduğunu öğrenenler var.
ne güzel... allah bize de nasip etsin...