IVF herbal support

ummuseleme, gayem

aşağı yukarı aynı zamanalrda tedavi olacağız galiba.

süprizlere açığız her zaman tedavi öncesi de çalışmalara ara vermeden devam etmeli.

kendimizi sevelim besleyelim güzelleşelim... ben ivf herbal öncesi arginmax takılıyorum. biraz da zayıflasam ne güzel olacak.

aynen canım şallah isteyipte hamiş kalamayan kalmasın herkesin kucağı bebişle dolsun..
elimizden geleni yapalım allahın izniyle..ben küre başladığımda arginmax içmiycem bana kullanma dedi saraçoğlu..dhea da öyle..işallah güzel haberler vermek nasip olsun..

inşallah her birimizin birbirinden güzel gelişmeleri birbirimize müjdeleyeceğiz.. birimizin sevinci kendi sevincimiz gibi sevineceğiz ve bizlerin umut olacak...
hadi bayanlar tedavi öncesi sadece güzelliklere odaklanalım... Allah bize ve tüm isteyenlere aratmadan meleklerini nasip etsin...

nimse nerelerdesin neler yapıyorsun..
arkadaşlar hayırlı hberlerinizi bekliyoruz..

Canım ummucum sağol Allah razı olsun sorup merak ettiğin için yerimdeyim fakat misafirlerim var.Annem ve yeğenlerim bende 5 yaşında küçük yeğenim yaramaz ne yaramaz pc yi hiç bırakmıyo sürekli oyun oynuyor.Zaten de pek fırsatım olmuyo annemlerle ilgileniyorum.Çarşamba birlikte İstanbula geliyoruz.Sen de İstanbulda mısın?Ben de hayırlı haber yok nerde o günler...

Amin canım.Ulaştın mı umumcum saraçoğluna aldın mı amh kürünü ?şifa olsun inşallah

Ah ben de zayıflayabilsem ne güzel olcak şöyle tığ gibi olsam bütün kilolarımdan arınsam.Bu cyclo kilo yapıyo vücut su topluyo vitaminler.tüp iğnleri hep kilo yaptı iştah da yerinde ailecek iştahlıyız.Boy 1.60 kilo 75 çok yani bunun üstüne hamiş olsam olur 90

Amin canım.Ulaştın mı umumcum saraçoğluna aldın mı amh kürünü ?şifa olsun inşallah

meraba canım canım ben memleketteyim şu an niğde..:) pazartesi dönüyorum adanaya canım..adanada oturuyorum canım..istanbula bahçeci ekibine bi gitmekistiyorum aslında..çok beğeniliyor..herkes memnun görünüyor..evet canım saraçoğluna ulaştım kür bekliyorum gelmesini..istersen sende bi konuş ne dersin..

Anladım canım.Adana'ya geldim bir kez hatta orda çoban dedeyi ziyaret ettim geçen yıl.Peki canım kaça mal oluyo saraçoğlu kürü.Bana biraz saraçoğlu paracı gibi geliyo sitesini inceledim ürünleri öyle ekonomik değil.Tabi denemkte fayda var.Aktarlardan iyidir adam kimyacı okumuş bitkiler üstüne de ihtisas yapmış denemiş gönüllülerde fayda etmiş.Aslanpençesi mi gönderiyo acaba farklı bitkiler mi?

aa ne güzel canım gelmişsin adanalara..çoban dedeyide biliyorum gitmiştik..:)) canım benim saraçoğlluyla görüşmeni gerçkten tavsiye ederim..derdini dinliyor yardımcı olmaya çalışıyor..aynı tv deki gibi sakin sakin anlatıyor..hatta benim kanımda pıhtılaşma sorunu var dedim..hemen bana çukurovada limon çok 2 yemek kaşıgı yarım bardak suya sıkıp içebilirsin kanı sulandırıyormuş..evet ücret pahalı o konuda haklısın..ama herşey pahalı canım bak bu topğine yazdığımız üründe 500 den aşağı değilmiş..bi biosteron dhea alsan 80 lira mültivitaminler 90 lira..her şey çok pahalı allah hepimizin gerçekten yardımcısı olsun..çok zor bi süreç canım..ama yinede bi ara bi konuş içine sinerse alırsın canım..fiyatı 255 lira 3 aylık bi kür canım..

bils73 canım başladınmı küre nasıl gidiyor..:
gayem sen neler yapıyorsun..

günaydın canım... güzel bir hafta bizleri bekliyor olsun..
Perşembe günü ikinci kontrolüm var arkadaşım ..onun heyecanı var .. doktora gittiğimde danışıp ona göre kür ve destekleyici vitaminleri kullanmaya başlayacağım.. şu an için ne bir ilaç ne bir kür uyguluyorum sadece bal-polen-arı sütü karışımı yiyorum... ayrıca her gün kendim yapığım kefiri içiyorum... kefirin bir faydası olur mu bilmiyorum ama bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş ...
kan pıhtılaşma sorunu bende de mevcut canım.. 2 yemek kaşığı limonu yarım su bardağına katıp içebileceğini söylemişsin . bu aç ya da tok fark ediyor mu canım?

selam kızlar,

benim herballer gelmedi daha yaaaa... gözüm yollarda. bekleyemicem gelir gelmez kullanmaya başlıcam galiba. :)

benimde yumurtlama olmadı bu ay yaaaa. ovulasyon testi yaptım kaç tane çıkmadı. geçen ay da adet çok az gelmişti zaten. biraz moralim bozuldu.

merhaba Bliss, hadi bakalım az kalmış kavuşmanıza.. umarım şifa olur sana arkadaşım..
moralini bozma her ay aynı miktarda regli olmamız mümkün değil ..hem sıcaklar hem stress her şey etken reglimize maşallah :)

meraba arkadaşlar..bils73 canım üzülme her ay yumurtlama olmayabiliyor..neden gelmedi acaba kürlerin..bir an önce gelirde başlarsın işallah..gayem perşembe günü güzel haberlerle dönersin işallah..canım limonlu su aç tok farketmiyo ama aç olunca tansiyonu düşürür..en iyisi tok karnına canım..benimde kürler geldi sarçoğludan..4 aşamalı önce soğan kürü sonra gönderdiği çaydan bitince yine soğan kürü arkasından diğer gönderdiği çay şeklinde.içinde birde çörek otu yağı var...ramazanda nasıl olcak bakalım...zorluklara mücadeleye devam..kısmetimizde vasa gelecek işallah..çok öptüm sizi..:))

hadi bakalım kürlerin de gelmiş arkadaşım.. sana da kürler şifalar getirsin.. umarım bu süreçte tedaviye gerek kalmadan meleğin sana bir süpriz yapar.. kürlerini aksatmadan uygula bence arkadaşım...Allah emeklerimizin karşılığını tez zamanda verecektir inşallah...
bu arada hepinize hayırlı ramazanlar... bu günler yüzü hürmetine gönlümüzden geçenlerin hayırlısıyla gerçekleşsin..
limon suyuna bugünden itibaren başlayacağım .. teşekkürler bilgi için..

benim arkadas getirecekti ya bekliyorum. sağolsun aldı getirdi ya. daha bana ulaşmasa da olsun buna da şükür. epey bir yer tutmuş artık hakkını ödeyemem...

şimdi siteye baktım adetn ilk günü başlanacakmış. ben de bu ayı geçirmiş oldum artık.

benim de pıhtılaşma sorunum var. ben de limon içeyim o halde. hem vitamin olur. mis gibi...

ummuseleme hayırlı olsun senin de kürler gelmiş ne güzel. şifa olsun inşallah. bu mübarek ramazanda dualarımız kabul olsun...

gayem kefir ne güzel olur soğuk soğuk... afiyet olsun. arısütü polen de çok faydalı.

ben bunları not ediyorum artık. bazen forumda bulmak zor oluyor. yakında kitap çıkartabiliriz bu bilgi birikimi ile.

gazetede okuyorum bazen sağlıklı hamilelik için 10 adım bilmem ne. bırakınız kardeşim bize bu bilgiler az gelir. hepmiz genetikci hematolog kadın doğumcu olduk az biraz. diplomamız eksik...

gayem perşembe günü ne oluuyooo.. benim kafa sıcaktan gevşedi artık. bunama başladı. unutuyom bilemiyom.

aynen arkadaşım ya edindiğimiz tecrübeler , öğrendiğimiz bilgilerle 10 ciltlik ansiklopedi çıkartırız :) hatta evlerimize bir ultrasyon cihazı alıp kendi yumurta gelişimlerimizi de takip ederiz. toplanacağı zamanda bir lab. anşlaşırız toplatıp transferimizde yaparız evel Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…