- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
-
Merhaba konu sahibi durumun nedir merak ettimHem şuan test yapsam bile cikarmi ki normal gebelik testi veya erken gebelik testi ile 10 gün gecikme oldu cikarmi bilemyrm
Aynı evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ve ben hâlâ adet olamadım.. kendimi de hiç iyi hissetmiyorumMerhaba konu sahibi durumun nedir merak ettim
Doktora gitseniz?Aynı evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ve ben hâlâ adet olamadım.. kendimi de hiç iyi hissetmiyorum
İnanın gittim ama hiç bişey bilmyrlar ve söylemiyorlar Çarşamba günü yine gitcem bakalımDoktora gitseniz?
Mevsim değişikliği stres hormon bozukluğu kilo alıp verme bunlar da etkiler mesela ben doğumdan sonra 30 kilo verdim kilo vermeye başladıkça adetimde düzensizlikler oldu sonra sonra normale döndüAynı evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ve ben hâlâ adet olamadım.. kendimi de hiç iyi hissetmiyorum
Doğrudur ama ilk dktr muayene ettikten sonra PCO dedi sonra kan tahlili felan istedi hormonlara baktı ve hormonlar normal dedi sonra PCO bulguları var dedi ve rahim filmi meme ultrasonu Semar testi kültür bunların hepsini istedi ve ne bı ilaç nede bı tavsiye bana direk işte aşılama yada tüp bebek istyrsanz şu testleri ve film ultrasonu tamamlayp getirin başlayalım dedi yani ben bı sorun varsa ilk tedavi olmayı tercih ederim sorunun ne olduğunu bilmeden diğer aşamalara geçmek te ne ha bide benim eşim varikosel ameliyat oldu ve test yaptı geçen dktr değerlerin yükselmiş hamilelik oluşabilecek düzeyde yaniMevsim değişikliği stres hormon bozukluğu kilo alıp verme bunlar da etkiler mesela ben doğumdan sonra 30 kilo verdim kilo vermeye başladıkça adetimde düzensizlikler oldu sonra sonra normale döndü
Pco evet adet düzensizliği yapar. Ben daha önce hiç ilaç kullanmadım o yüzden pek Bi bilgim yok. Sonuçların çıktıktan sonra belki ilaç vs bişi verebilir. İnşallah hamilesindirDoğrudur ama ilk dktr muayene ettikten sonra PCO dedi sonra kan tahlili felan istedi hormonlara baktı ve hormonlar normal dedi sonra PCO bulguları var dedi ve rahim filmi meme ultrasonu Semar testi kültür bunların hepsini istedi ve ne bı ilaç nede bı tavsiye bana direk işte aşılama yada tüp bebek istyrsanz şu testleri ve film ultrasonu tamamlayp getirin başlayalım dedi yani ben bı sorun varsa ilk tedavi olmayı tercih ederim sorunun ne olduğunu bilmeden diğer aşamalara geçmek te ne ha bide benim eşim varikosel ameliyat oldu ve test yaptı geçen dktr değerlerin yükselmiş hamilelik oluşabilecek düzeyde yani
Hii gül ozamanBaşlığa bak maşallah
Nasip inşaallah..Pco evet adet düzensizliği yapar. Ben daha önce hiç ilaç kullanmadım o yüzden pek Bi bilgim yok. Sonuçların çıktıktan sonra belki ilaç vs bişi verebilir. İnşallah hamilesindir
Güldüm ya kız daha nasıl güleyimHii gül ozaman
Sıkma canını iyice stres yapıyorsun gecikiyorsun.Nasip inşaallah..
İnşaallah ya çok teşekkür ederimSıkma canını iyice stres yapıyorsun gecikiyorsun.Testin sonuçlarıda temiz çıkar inşallah
Hayalet çizgi silik çizgi vs yok dimi kesin? Benim negatif diye çöpe attıklarıma kızlar burda hayalet çizgi var diyo ve pozitif çıkıyo vallaAynı evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ve ben hâlâ adet olamadım.. kendimi de hiç iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?