Bana da özelden yazabilir misin telefon numarasını?Merhaba ben de yeni biriyle tanıştım. Zuhal abla. Kendisi aynı zamanda astrolog. Dinçer Gunerin öğrencisi dediği fallar da cıktı ben de. Numarasını özelden yazabilirim.
Merhaba bende alabilirmiyim numarayıTarot kahve peri falı katina hepsinin ücreti farklı ben 50 tl baktırıyorumÖzelden atıyorum numarasını
Merhaba ben de numarasını alabilir miyimMerhaba ben de yeni biriyle tanıştım. Zuhal abla. Kendisi aynı zamanda astrolog. Dinçer Gunerin öğrencisi dediği fallar da cıktı ben de. Numarasını özelden yazabilirim.
Bende istiyorum bana da özelden numarasını verirseniz minnettar olurumTarot kahve peri falı katina hepsinin ücreti farklı ben 50 tl baktırıyorumÖzelden atıyorum numarasını
Ben o kadar falcı gördüm söylediklerinin hepsinin çıktığı bir tanesini gördüm zaten öyle bir çıkıyor ki şaşkın kalıyorsunuz gerçekten in cin muhabbeti asla yapmıyor 3 vakit yol tarzı değil gerçekten sorduğunu sorulara yanıt veren tek bir isim gördüm Gül hanım gerçi abla kardeş gibi olduk git gel yapa yapa kişisel koçluk filan yapıyor üniversite mezunu sakın falcı gibi düşünmenizi istemem bize gerçekten çok yardımı oldu övgüyle bahsetmemin sebebi
Ogreneİnstagram hesabı var ama yoğunluktan pek kullanmıyor biz ne zaman gitsek saatlerce bekliyoruz (randevusuz olduğu takdirde ) ama telefondanda gayet ilgilenerek bakıyor kesinlikle en önemlisi asla para göz değil hacı hoca iş birliği yok muska büyü davası tok çok dürüst isterseniz özelden numarasını verebilirim
OgrenebilirmiyimBende istiyorum bana da özelden numarasını verirseniz minnettar olurum
Iki kisi biliyorum .biri Kesinlikle var isim veriyor direk.digeri ise sadece rituel ve dua veriyo ikiside harika denedim bizzat dua verenin instg sayfasi var ... diye tavsiyebederimTelefondan fal baktırmak istiyorum. Ama benden isim istemesin bakmak için. genel bi fal istiyorum yani aşk meşk olayları değili gerçekten güvenebileceğim iyi bir falcı var mıdır ? teşekkür ederim şimdiden
Instrg ... sayfasi biri medyum hoca falan degil ama cok etkili seyler yapiyo digeride sadece tlf bakim yapiyoOgrenebilirmiyim
Iki kisi biliyorum .biri Kesinlikle var isim veriyor direk.digeri ise sadece rituel ve dua veriyo ikiside harika denedim bizzat dua verenin instg sayfasi var ... diye tavsiyebederim
Önereceğiniz biri var mı acaba?Fal baktiracaginza hemde yalan bisey astroloji haritaniza baktirin size yardimci olur fal gibi eline kahveye bakip kuş gordum balik gordum nasibin var demiyo astroloji haritaniza baktirmaniz size cok yarar
Yeşim arpat ya da demet baltaci guveniyorum bu astrologlara bi de instagramda kozmikbalerin var o da cok iyi bakabilir.astrolojiye guvenin ne sorarsaniz bulursunuzÖnereceğiniz biri var mı acaba?
Bana da yollayabilir misiniz. Rica etsemMerhaba ben de yeni biriyle tanıştım. Zuhal abla. Kendisi aynı zamanda astrolog. Dinçer Gunerin öğrencisi dediği fallar da cıktı ben de. Numarasını özelden yazabilirim.
Peki net şeyler söyleniyor mu astrolojide? Genel ifadeler olmasını pek istemiyorum, bir değişime girebilirsiniz, parasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz, ailevi sorunlar yaşayabilirsiniz tarzındaYeşim arpat ya da demet baltaci guveniyorum bu astrologlara bi de instagramda kozmikbalerin var o da cok iyi bakabilir.astrolojiye guvenin ne sorarsaniz bulursunuz
Tabiki onunuzde evlilik olabilir mi parasal olarak guclu zamaniniz ailenizle ilgili sorunlarin gundemde olmasi benim 2 yildr ugrastgim gebeligimi bu ay olabilirdi diye biliyorum ve gercktnde oldu hamileyim donusum degisim yilindayiz siz merak ettiginiz herseyi orda tarihlriyle bilirsiniz dogum haritasi gercktr ve siz biraz ilgilendikten sonra yasadiklariniz acisindan size yön gosterdigini gorursunuzPeki net şeyler söyleniyor mu astrolojide? Genel ifadeler olmasını pek istemiyorum, bir değişime girebilirsiniz, parasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz, ailevi sorunlar yaşayabilirsiniz tarzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?