iyi akşamlar. Telefondan fal bakabilecek, gerçekten iyi bir falcı var mıdır ?

İlginçsiniz yaaa. Fal baktırmak haram, dinden çıkma sebebi , bu kadar gelecek merakınız neden.. ben duymuş da görmüş de uyarmamiş olmamak için yazdım....

kimdir gül hanım var mı ulaşabilen acaba

Ogrene

Telefondan fal baktırmak istiyorum. Ama benden isim istemesin bakmak için. genel bi fal istiyorum yani aşk meşk olayları değili gerçekten güvenebileceğim iyi bir falcı var mıdır ? teşekkür ederim şimdiden
Iki kisi biliyorum .biri Kesinlikle var isim veriyor direk.digeri ise sadece rituel ve dua veriyo ikiside harika denedim bizzat dua verenin instg sayfasi var ... diye tavsiyebederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Fal baktiracaginza hemde yalan bisey astroloji haritaniza baktirin size yardimci olur fal gibi eline kahveye bakip kuş gordum balik gordum nasibin var demiyo astroloji haritaniza baktirmaniz size cok yarar

Fal baktiracaginza hemde yalan bisey astroloji haritaniza baktirin size yardimci olur fal gibi eline kahveye bakip kuş gordum balik gordum nasibin var demiyo astroloji haritaniza baktirmaniz size cok yarar
Önereceğiniz biri var mı acaba?

Yeşim arpat ya da demet baltaci guveniyorum bu astrologlara bi de instagramda kozmikbalerin var o da cok iyi bakabilir.astrolojiye guvenin ne sorarsaniz bulursunuz
Peki net şeyler söyleniyor mu astrolojide? Genel ifadeler olmasını pek istemiyorum, bir değişime girebilirsiniz, parasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz, ailevi sorunlar yaşayabilirsiniz tarzında

Peki net şeyler söyleniyor mu astrolojide? Genel ifadeler olmasını pek istemiyorum, bir değişime girebilirsiniz, parasal sıkıntılar yaşayabilirsiniz, ailevi sorunlar yaşayabilirsiniz tarzında
Tabiki onunuzde evlilik olabilir mi parasal olarak guclu zamaniniz ailenizle ilgili sorunlarin gundemde olmasi benim 2 yildr ugrastgim gebeligimi bu ay olabilirdi diye biliyorum ve gercktnde oldu hamileyim donusum degisim yilindayiz siz merak ettiginiz herseyi orda tarihlriyle bilirsiniz dogum haritasi gercktr ve siz biraz ilgilendikten sonra yasadiklariniz acisindan size yön gosterdigini gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…