- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
Hepinize merhaba. Oncelike bilgi vereyim 23 yasindayim universite sondayim ailemden uzak bir sehirdeyim. Annem babam uzun yillardir ayri ve dogru duzgun gorusmuyoruz bilenler biliyor. Annemle 2 aydir hic konusmadik. Dun beni aradi numaran bende yoktu kardesin (2.evliliginden olan kizi) seni ozlemis aradik dedi ve cocuga verdi. Sonra kapattik telefonu. Ve dunden beri facebookta herseyimi begenip yorum yapiyor. Iste mezun olunca gel sen ben baban (babam degil onun kocasi) birlikte oluruz falan. O kadar uzuluyorum ki insanlara iyi anne imaji yaratmak icin yaptigi bariz. Yoksa bir anne cocugunu aylarca aramadan merak etmeden duramaz. Beni deli eden insanlara karsi boyle gosteris yapmasi. Silemiyorum da. Cunku hayatimdan silsem durup dururken olmuyor. Tum bunlar birikmislik ve ben hep sustugum icin simdi yine susuyorum. Ananem falan hepsi ayni yerde koloni gibi yasamak istemiyorum. Zaten bu duruma gelme nedenimiz de onlar. Annem evlendiginden 8 yasindaydim ve bana o artik evli kocasiyla basbasa kalicaklar annene gitme vb. Demeleri annemin de ses cikarmamasiydi. Hepsinden nefret ediyorum.