Sagolun tesekkurler. Ilk 3 ay ateslenmeyi normal gormuyo doktorlar. Bu kadar sık ateslendigi icin belinden sivi bile aldilar menenjit suphesiyle. Bebegimin bagisikligimi zayif anlamadim. 40 gunde 2 defa ateslendibunun iyi anne olmakla ilgisi yok yahu, hemen kendinizi suçlamayın.. kış ayındayız, mikroplar cirit atıyor çok normal.. 1 ay içinde 3. gribi geçiriyorum kaç gündür kafam resmen şişmiş halde :) çocuk bu hasta da olacak, düşecek, yaralanacak daha yeni başlıyor her şey :) çok geçmişler olsun..
40 gun icinde bebegim 2 defa ateslendi. Ilk 3 ay bebeklerin ateslenmemesi lazim diyo doktorlar. Ikinci yattigimizda artik doktorlar sorguladi niye bu kadar sık hastalaniyo diye. Ben de kendimi aucluyorum yeterince koruyamadim dikkat edemedim demek ki. 50 gunun 10 gununde antibiyotik kullandi bebegimcok gecmis olsun neden bakmadiginizi düşünüyorsunuz yazin detaylica ona gore yorum yapabilirz
Amin insallah. Allah herkesin evladini bagislasinGeçmişler olsun.
Allahım beterinden saklasın inşallah.
Biz de 18 gunlukken domuz gribi nedeniyle yogun bakimda yattik 3 saatte bir emzirmeye girebildim bebegimin yanina. Size de cok gecmis olsun. Allah size de sifalar versin. Hastanede mi kaliyosunuz pekiayrica oglum 2.5 yasinda doğduğundan beri hastaliktan kurtulmadi kuzum direncli atesi alerjik bronsiti ve de nadir gorulen bir hastalik gecirdigi bir gecmisi var tek sosyallestigim yer hastane diyebilirim 10 gündür atesi inip cikiyor 40 dereceyi gordum ama en son pazartesi anlasildi domuz gribi olmus ilac tedavisi basladik yani bazi cocuklar cok sık hastalaniyor insallah iyilesir dua edicem kuzuya Allah acil sifalar versin
ayni durumdayiz anliyorum cok iyi 40 cikmadan basladi benimde oglum ates hastalik peki doktorunuz ne diyor bir sebep bulabildiler mi40 gun icinde bebegim 2 defa ateslendi. Ilk 3 ay bebeklerin ateslenmemesi lazim diyo doktorlar. Ikinci yattigimizda artik doktorlar sorguladi niye bu kadar sık hastalaniyo diye. Ben de kendimi aucluyorum yeterince koruyamadim dikkat edemedim demek ki. 50 gunun 10 gununde antibiyotik kullandi bebegim
Inanin ilk yattigimizda bu kadar kotu degildim. Ikinciden sonra surekli panik halindeyimÇok geçmiş olsun. Şansızlık dır daha çok.. Anneliginizle alakası yok. Bazen bebekler böyle hemen hastalanır, ama sonra gayet güzel toparlar. Benim yegenimde ilk ayında hastanede yattı, dogumdan hemen sonra. Simdi sükur hicbirseyi kalmadi..anne olarak zor bir durum, ama güçlü durmaya çalışın.
Ilkinde esimden kapti hastaligi. Ikinciyi bilemiyoruz. HaklisinizEvinize hasta birileri girip çıkıyordur bebek görme laneti sebebiyle.
El kadar bebek onun ne bağışıklığı olacak zaten, bebeğiniz kendini toparlayana kadar misafir kabul etmeyin. Dr yasakladı falan deyin gelmek isteyenlere
yok su an evdeyiz ama bizimde trombositi yine düşük cikti 3 gundur bittik eger domuz gribinden degilse daha ciddi bir sebebi olabilir diye haftaya tekrar gidicem ama sakin kendini suçlama bazi cocuklar cidden sürekli hastalıkla büyüyor senin elinde degil kiBiz de 18 gunlukken domuz gribi nedeniyle yogun bakimda yattik 3 saatte bir emzirmeye girebildim bebegimin yanina. Size de cok gecmis olsun. Allah size de sifalar versin. Hastanede mi kaliyosunuz peki
Tesekkur ederim. Alerjik olsa doktorlarin anlamasi gerekmez miÜzülmeyin nolur, çok ciddi salgın var.
Ayrıca alerjik olabilirmi?
Ben o kadar hasta olurmusum ki anlatamam
Annem artık bu kısı cıkamayacakmı diye aglarmış
Şimdi bünyem çok kuvvetlendi
Büyük insanlar bile hasta olunca atlatamadı, kimleri gördüm 1 ay sürünüyor toparlayamıyor
Biz de 18 gunlukken domuz gribi nedeniyle yogun bakimda yattik 3 saatte bir emzirmeye girebildim bebegimin yanina. Size de cok gecmis olsun. Allah size de sifalar versin. Hastanede mi kaliyosunuz peki
Doktor grip diyo. Belden sivi alindi bi sey cikmadi sukurler olsun. Ama boyle her an atesi cikti cikacak diye korkmak yorucu. Allah size de kolaylik versin. Insallah ciddi bi sey degildiryok su an evdeyiz ama bizimde trombositi yine düşük cikti 3 gundur bittik eger domuz gribinden degilse daha ciddi bir sebebi olabilir diye haftaya tekrar gidicem ama sakin kendini suçlama bazi cocuklar cidden sürekli hastalıkla büyüyor senin elinde degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?