Birde şu betimleyerek anlık yazdıkları sözleri yok mu ! Bu yazdıkları hep anlık şeyler , kaybetmek istemiyorum, evlenmek istiyorum vs. vs. çok duydum bu sözleri o yüzden okurken içten hissetmiyorum çünkü hepsinin klasiktir sözleri.
Bir kez ayrılmışsınız zaten daha olacağını zannetmeyin benim gibi yapın bir kere bitirdiklerime hiç yüz vermedim sevsem bile dönüp bakmadım ağladım üzüldüm ama geçti bitti bir erkeği merkezime koymadım hiç.
Lütfen değişiceğine inanmayın olmayacak şeyi olacak diye çabalamayın insanlar böyledir . Erkekler klavuz istemez gördüğümüz insanlardır kötü hissettiriyorsa kötüdür , umutsuz hissettiriyorsa umutsuzdur sevgi yetmiyor pembe dizilerdeki gibi sevgi herşeyi değiştirmiyor malesef .
Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsınız unutmayın her seçtiğiniz yol daha iyi bir kapıya açılır.