- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
merhaba kızlar 2 gündür morel olarak çok kötüyüm. Tarama testleri çıkmış eşim Yen'i gösterdi. Yaşadığım ülkede mektup olarak geliyor. Bebeğim hastaymış aslında böyle demek istemiyorum dünyaya gelecek olan bir melek. Bu duruma asla üzülmedim. Hiç ağlamadım. Tek üzüldüğüm korktuğum şey ben nasıl anne olacağım iyi bir anne olabilecek miyim? Bilmiyorum 2 bebeğim karnımda öldü bu 3. Hamileliğim inşallah yavrumu elime almak nasil olur ve isteyen herkese inşallah. Tam olarak ne yazacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum kaynanam duyar duymaz aldır dediği için telefonlarım yakınlarıma herkese kapalı burada paylaşıp rahatlamak istemedim ama daha ne yazarım bilemedim. Birde kızlar clexane iğne kullanıyorum bugün de grip oldum birden bire ateşim bayağı yüksek üzüntüden mi bilmiyorum Türkiye'den thaylolot almıştım içsem birşey olur mu? Ah kızlar kaynanama ettiğim bedduadan da ayrı üzgünüm hiç iyi değilim ya sabah olur mu acaba? Bebeğim çok hareketli maşallah o hareket ettikçe Can buluyorum bende çok şükür