- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Merhaba arkadaşlar bi sorum olucaktı kabalaşmadan cevap verilirse sevinirim ben 8 yıllık evliyim 9.yıla giriyoruz en başından beri olan sorunlar aslında yaşım ilerledikçe batmaya başladı yada sevgim azaldıkça diyeyim kendisiyle öyle ahım şahım sevgililik dönemimiz olmadı genelde kavgayla geçti biraz rahat bi adamdı ilgisiz diyeyim ama ben tek başıma hiç bilmediğim bir memlekette ona tutundum galiba evlendik çok kavgalar ettik hakaretler etti insanların içinde aşagılandım hiçbir zaman istediği gibi bi insan olamadım herseyime takıldı laf etti önceleri ona kendimi açıklıyordum ama suan ne tartışıyorum ne açıklıyorum ne de şunu yapma diyorum hala saygısızlık devam ediyo ama eskisi kadar değil evle çok ilgili sorumluluk sahibi çok iyi bir baba iyi bir arkadaş arkadaşlarına ama ben çok mutsuzum ve hiçbir duygum yok geleceğimde onunla ilgili bi düşüncem bile yok fakat ayrılamıyorum da annem sorumluluk sahibi evine bakıyor diye pek o taraflı değil arkamda durmaz yani benimde hatalarım oldu tabi dilim durmadı hiç ama içimdeki sevgi zamanla bitti yanlış başlayan bişeydi ve suan kaybolmus gibi hissediyorum çocuklara da bunu yapmak istemiyorum maddi gücüm var işim var yani ama psikolojik olarak çok güçsüzüm ve depresyona girdim 10 kilo birden verdim artık beynimi susturamıyorum yardım edin o evde yokken o kadar mutluyum ki onunla sohbet edemiyoruz aynı frekansa asla giremiyoruz benim düşüncelerim ona hep saçma geliyor uzun uzadıya hiçbir zaman sohbet edemedik zaten ya kavgayla biterdi ya aşağılamayla