Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten defalarca dolandirilmissiniz yeniden mi dolandirilmak istiyorsunuz?Bağlama büyüsü yapmak istiyorum defalarca dolandırıldım bilgisi olmayan yazmasın ve gelip boş boş konuşmasın
Bilmiyorum ki okumadım yeni girdim burayaVallaha keşke sen biraz dolu dolu konuşsan. Forumun kurallarınını üye olurken hiç okumadın herhalde. Kimse sana burada bu konuda yardımcı olmaz.
Defalarca dolandırılmışsın bir daha dolandırılırsın bir dur artık, git o pisliği şikayet et. Sen de acilen psikolojik destek al. Sitede büyü konuları yasak ve ban sebebi.Bağlama büyüsü yapmak istiyorum defalarca dolandırıldım bilgisi olmayan yazmasın ve gelip boş boş konuşmasın
Defalarca konu açıp durma. Daha çok dolandırılırsın bu kafayla sen. Tecavüzcüsünü kendisine bağlayacak diye kendini düşürdüğü duruma bak yuhBağlama büyüsü yapmak istiyorum defalarca dolandırıldım bilgisi olmayan yazmasın ve gelip boş boş konuşmasın
İkaz edenleri de okumuyorsun herhalde.Bilmiyorum ki okumadım yeni girdim buraya
Oku o zaman üye olduğun yerin kurallarınıBilmiyorum ki okumadım yeni girdim buraya
Bilgisi olan da Bilgi veremez öylemi?İkaz edenleri de okumuyorsun herhalde.
Yok yavrum yasak burada. Adminler gelince sende ceza alacaksın... Ayriyetten sana tecavüz eden birisinin sana dönmesini nasıl istersin?Bilgisi olan da Bilgi veremez öylemi?
Ya bi anda oldu tecavüz sayılmaz buYok yavrum yasak burada. Adminler gelince sende ceza alacaksın... Ayriyetten sana tecavüz eden birisinin sana dönmesini nasıl istersin?