Iyi bir insan kötü bir koca

Siz olsanız saygınız devam eder mi düşündüm herseyi düşünüyorum geceden beri anlasamasalarda, hatta kırıp dokselerde mutlu evliliklere bakiyorum gercekten eğlenen ve birbirine es olan insanlar.biizmki sanki zorlama sanki bize bir kelepçe takmışlar bu adam benden ne istiyor çıldıracağım cok seviyor ama nedennm

Ayrıca ben adamın yerinde olsam
neden kelepçe gibi düşünüyorsunuz ben o kısmı anlamadım ? Bence bir aile danışmanına gidin eşiniz sizi seviyor belli ki siz de öyle somut adımlar atmadan bitirmeyin evliliğinizi kimse yüzde yüz mutlu değil dışardan göründüğü gibi olsa herşey en mutlu siz olurdunuz değil mi ?

Degil mi keske hersey dışarıdan göründüğü gibi olsaydı.

Cinsellik bazı kadinlar icin huzurlu yuvasini yikacak kadar önemli galiba.adam size sarilir mi öper mi dokunur mu?bunlari hiiic yapmiyorsa tabi zor bir durum.adam sizi sevdigini ağlayarak söylüyor ve diger bir cok yönden iyi bir eş.bahsettiginiz sorun konuşmaması ve seks yapmamasi.yapi meselesi belki de.bunlari sevgisizlikten yapmıyor olsaydi tamam derdim ama sevgisizlikten olmadigi ortada yoksa diğer konularda da iyi olmazdi.ve ayrılmamak icin yalvarmazdi.iste herkesin derdi farklı.ben hep seks derdinde olup,diger konularda berbat olan erkeklerden çektim.bu sebeple beni kirmayacak,uzmeyecek,vs gibi özellikler kiymetli geliyor.ayrilirsaniz ,her konuda dort dörtlük birini bulacağınızi mi düşünüyorsunuz?inanin hiç oyle degil.sonra bu adami mumla aramayin.ayrica siz bir ailesiniz.cocuk o ailenin bir parcasi,Eger huzurlu bir aile ortami varsa onun elinden bunu almaya hakkınız var mi sizce?

duygularıma tercüman olmuşsunuz bacım bu adamın bir tık üstü cennetteki nuri...daha ne istiyorsun, boşanma hemen, terapi merapi uğraş biraz, sonra üzülürsün

haftada 2 çok değil mi hakkaten ya? siz o dışarda anlatılanlara inanmayın bence, nicelik değil nitelik önemli, işten güçten çocuktan yorgunluktan haftada bir bile çok geliyor bana, isteyen her gün sevişsin ama siz kendi ilişkinize odaklanin

Bencede uğraşın biraz, terapi alın ikili tekli. Sonuçta eşiniz durgun bir adam olabilir ama uğraşmaya değer de bir adam. Yani tabiki mutsuz olduğunuz bir evliliği illaki sürdürün demiyoruz ama kurtarmaya çalışmadan da bırakmayın. Düzelir diye bunca zaman bekledim demişsiniz ama beklemek bir uğraş değil. Bir şeyler yapın.

Tek sorun sohbet etmemesimi geri kalan hersey iyi mi

Çift terapisi denemenizi tavsiye ederim en azından bunuda denedim dersiniz.. Aklınızda soru işareti kalmaz

Hanımlar şimdi bir düşünün!
Yorumları okudum ve şuna karar verdim.Konu sahibi hanımın evliliği kesinlikle eşitlik esaslı değil.Zaten 2000 yılından sonra yapılmış evliliklerin çoğu eşitlik esaslı deği, kadın veya erkekten bir taraf daha baskın oluyor ve eşini sindiriyor.Bu kötü evlilikler yüzünden şimdiki nesil evlilikten soğudu.Bunun temel nedeni hep temelde bencillik yatıyor olmasıdır.Bir de anlamadığım niye çocuk merkezli evlilik,çocuğun evlilikte hiçbir faydası yok ben düşünmüyorum hatta daha kötü olmasına sebebiyet veriyor.Zaten sırf iyi baba diye evli kalmak saçma bir erkekle. Velhasılıkelam (Hoca gibi oldu ya neyse) bu evlilikte sanki sindirilmiş bir erkek,çocuk merkezli evlilik yapan bir anne ve ite kaka giden bir evlilik görüyorum.Ben bu evlilik bitmeli derdim.Çünkü elle tutulacak bir yanı yok.Boşanmak herkesin yararına .

Bende bu yüzden buraya yazdım artık yapamıyorum dusunemiyorum

Soyleki dışarıdan baksanız beni kiskanirsinizbir dediğimi iki etmez hicbir ozel günü atlamaz bana saygısızlık yapmaz kısıtlamaz oysa içimdeki boşluğu ben biliyorum

Terapiye gidin, hatta cinsel terapiste gidin.

Eşiniz gelmezse siz tek gidin. Yolu öğrenir ona göre yürürsünüz.

Dürüst , saygılı, işinde başarılı , bir dediğinizi iki yapmayan, özel günleri atlamayan, saygılı, kavgacı olmayan, sizi kisitlamayan bir eşiniz var anlattiklariniz kadarıyla ;

çocuk varsa böyle bir eşten boşanmak için önce her yolu denemiş olmaniz gerekir.

Kendim yapabildiğim herseyi yaptim her yolu izledim faydasi olmadı. Terapisti gidelim ama cinsel hayatimi paylaşmak istemiyorum bu benim özelim dedi.tek sorun bu degil zaten cok az konuşuyor evlenmeden once nasil oyleydin diyorum bazen şakayla karisik köprüyü geçene kadar diyor.bisey sormadın ki diyor.inanin konuşsa belki yatak odasını dert etmezdim yada diğeri olsa bunu dert etmezdim

O gitmiyorsa siz gidin.

Bence siz söyleye söyleye adamın üstüne yerleşmiş bu durumlar.

Biri bana konuşmuyorsun konuşmuyoruz , iletişim yok, yatak yok dese dese gerçekten yok olmaya başlar.

Kadınlar sürekli sorunları dibine kadar konuşarak çözmeye çalışıyor , bana göre bazı durumlarda çok yanlış , ters tepiyor.

O gelmeden terapistin bize faydası olamaz bence maalesef genede arastiracagim

tam olarak dr a gitmesi icin problemi nedir,Belki gercekten kendini yetersiz hissettigi icin yanasmiyor olabilir mi?Ozguven eksikliginden kaynakli

Cesaretin varsa çok üzülmeyeceksen kes at
Değişmez !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…